DURING.






.
EFTER
klippningen så blev det skynda hem. Skynda göra mat. Skynda hämta hem William från kompis och skynda äta. Vi hade nämligen bara en halvtimme på oss innan Williams golfträningn började. Och under den halvtimmen skulle vi hinna allt det uppräknade. Helt sick. Men vi hann. Dock så blev det inte så mycket mat vi egentligen fick ner i magarna och inte njöt vi heller. Men det finns det inte alltid tid till. Så vad ska man göra liksom. HEHE.
Vi tog mopparna till golfen för att hinna och jonas hade Williams golfbag på ryggen. Och William höll i två klubbor händerna som jag och jonas skulle använda. För tro det eller ej men vi stod och slog på något som kallas RANGE. Där står man och slår bollar på ett fält med gräs för att träna sina slag. Så det var vad vi gjorde under timmen då William hade träning.
Det var faktiskt riktigt kul. Jag har faktiskt en gång i tiden också spelat golf så det var kul för mig at pröva på om någon lärdom fastnat. Och när det gäller jonas. Så. Han har aldrig spelat golf förut. Visst minigolf och lite på sin kusins gård. Men inte "riktig" golf. Så det var kul att berätta hur man skulle göra och se han slå. Man var faktiskt väldigt duktig. BRA där jonas.
Här är lite bilder från golftimmen.
.
tack och hej leverpastej.
.











Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0