NÄMLIGEN.

.
DAGEN avslutades med en mysig middag på stadsträdgården. Med familjen och mormor. FINFINT.
Det var jättegott och sedan blev det vitchoklad-panacotta och någon annan god grej med milk and cookies och lite bär. Det var tydligen lite rom ovanpå bärn. Och det blev lite väl starkt och inte alls gott jättegott. Men efter att ha tagit bort de så var kaksmulorna väldigt goda. HEHE. Det låter som värsta lyxmiddagen. men det känns som att det behövs ibland, speciellt när man fyller år och när det är kungabröllop på samma dag. HEHE.
Det blev en väldigt bra födelsedag. Jag är väldigt glad. OJA.
.
NU. Har vi kommit tillbaka till lägenheten och ska det sista av det storslagna kungabröllopet. Bröllopstårtan, bröllopsvalsen, tal och mycket mer. Vi har precis hört kungens tal till brudparet och det var verkligen ett jättemysigt och fint tal. Och Sylvia satt och hade näsduken i högsta hugg. Väldigt rörande. Härligt härligt. JA.
.
OCH alltså jag och julia sitter och pratar om att vi också vill vara uppklädda i fina klänningar med diamanter och bedårande smycken och fixade i håret. Och gå på ett jättefint bröllop eller något och vara bland andra vackra människor. Fy vad kul alltså. Vilken upplevelse.
Att någon gång vara med på samma fest eller något liknande med kungliga personer, det känns som att det är en punkt på "att-göra-i-livet-listan". Precis som att någon gång åka limousine. Det är opckså något jag vill göra innan jag dör. Men det är ju förhoppningsvis väldigt länge kvar så det är ju lugnt än så länge. HEHE.
.




.
tack och hej leverpastej.

Kommentarer
Postat av: marika

SÖÖÖÖT brud! hoppas att allt e bra. saknar dej

2010-06-20 @ 00:14:21
URL: http://marika.elgale.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0