NATTBOWLING.

.
sen efter jag och jonas bakat och myst med annat. (bland annat hemprov i matte *suck). så bar det iväg på moppen i en graders plus mot bowlinghallen. där dukade vi upp på ett bord. vår tårtamed ljus och ballonger och serpentiner. och fyra wienerbröd till oss, josef och sofie såklart. och kamera i högsta hugg.
såg ut som ett riktigt barnkalas. hah. men vi är ju barn så.
.
efter några minuter kommmer sofie indragandes på josef som har ögonbindel och hade haft hela bussresan dit. det såg ruggigt flum ut.
det vra nattbowling så det var hög musik och uv-ljus på. så riktig stämning var det. josef blev väldigt överraskad. det syntes. dock så skrek han inte som man har sätt på överraskningsfester på film. men det dög. haha. otroligt förvirrad alla fall.
.
nä det väl var dags att börja äta denna goda kaka så upptäckte vi et problem. inga tallrikar, inga skedar. vad skulle vi äta med, vad skulle vi äta på.
vi löste det genom att sno två gafflar och två tallrikar av stället. fick nog inte det egentligen, men ingen såg och vi lämnade kvar sen så. ingen skada skedd.
.
sen började vi själva bowlingen. galet kul ingen av oss hade bowlat på typ fem år. så det fanns i princip inga kunskaper kbvar. vilket märktes tydligt. allt byggde på tur. haha. när det väl gick bra och man trodde att det berodde på skicklighet så ändrade man sig väldigt snabbt när det gick sämst gången efter. hah. men sånt är livet. kul hade vi minst sagt. en lyckad kväll. och det vet jag att alla tyckte. speciellt josef.
.
tack och hej leverpastej.
.




















Kommentarer
Postat av: Sofie

Underbart roligt! Mycket uppskattat!

2010-09-27 @ 18:54:20
URL: http://sofiekollberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0