RARING.

.
JAG SPENDERAR HELA HELGEN MED MIN RARING. det är som en del av julklappen till varandra. så har vi gjort nu tre år i streck. börjar bli en tradition.
då går det till så att vi planerar en dag var då vi är med varann. och eftersom att vi bara gör det här med den planerande grejen en gång om året så satsar vi mycket. vilket är sjukligt kul. planerar scheman i tider. kalla oss ambitiösa. det gillar vi.
.
hos mig har vi hunnit med en massa olika grejer. varit ute i snön. nattbastatsvettats. varit nyttiga. varit onyttiga. sett en feel-good-film. sovit. gått upp tidigt. tagit en morgonpromenad. mixat ihop en hallon och mango-smoothie.
skrattat outhärdligt mycket. pratat till munnen blev torr. fotat i alldeles för lite kläder. fryst. tagit ett bubbelbad.
myst i morgonrock vid brasan. grillat skumtomtar i öppen eld. pratat igen.
kort och gott.
.
bilden ovan är ett smakprov för er leva med tills vidare.
.
nu är vi hos sofie och ska bara ta det lugnt ikväll. men först matte.. inte min högsta önskan just nu. men. men. måste väl.
sen imorgon börjar dagen som sofie har planerat. men senare ikväll blir det step up 3. taggar den.
.
tack och hej leverpastej.

Kommentarer
Postat av: Alice Risholt

Aah shit! Satt och tittade på bilden aslänge och ba, åh vilket grymt hår, gud vilken snygg bild med mera med mera, och tillslut ba; "men det är ju Sofie!!!" haha XD Gaaalet cool ide iaf! :D

2011-01-16 @ 01:49:25
URL: http://alicerisholt.blogg.se/
Postat av: JULIAAAA

IM SO EXCITED ABOUT THIS PHOTO SHOOT.

2011-01-16 @ 06:28:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0