TRUE COLORS.

.
JA nu börjar det bli kallt på riktigt. det var ändå sol ute idag så det blev man glad av även om det regnade sen på eftermiddagen. Man måste börja använda varmare jackor och jag började ha halsduk för någon dag sedan och idag fick ett par vantar följa med. Det var längesen sist. Mysigt ändå. toglite bilder här om dagen på det som kännetecknar att hösten är på väg fram. Nu har jag upptäckt att vissa löv börjar skifta färg till gult. björklöv som syns mest.
Det är grått på de flesta ställen. Blommor börjar vissna . Det finns endast några enstaka levande kvar. men de flest har övergått från färg till gråbruna vissna blad. Inte lika fitn. emn ändå något som hör till.
Färger som hör till hösten börjarb folk klä sig i. det är mycket grönt i alla dess nyanser. Militärgrön, brun, beige, grå, svart, lejongult och lite lila. Mysiga färger som jag gärna klär mig i.
Hittade en bild från förra året tror jag,. det är från oktober då hösten blivit riktigt kall. Det var när det blivit lite frost. jag och julia hade fixat ihop en lite picknick i en söt korrg, Varm choklad, cupcakes, höstkläder och kemeror i högsta hugg för att fånga första frosten. Det var så mycisgt. MINNEN. Älska.
.
förresten varför jag typ inte skrivit något idag är för att jag haft fullt upp. Skolan ha börjat på riktigt. vi ha fått läxor och fåttt veta när prov ska vara, inlämningsuppgifter osv. BLÄ. Sen så efter skolan idag följde jag med min bästa vän sofie till sko affärer för att ge henne lite smakråd och stöd i ehhens beslutsångest-köp. alltid lika kul att gå med henne på stan. Hon köpte tillslut ett par snygga boots. Perfekt inför hösten.
Och sen blev det till att träffa älsklingen jonas för att hinna träffa honom i typ en timme innan det bar av mot en tre timmars lång handledarutbildning. BLÄ BLÄ BLÄ. Usch. så långtråkigt. Lärde mig nog ett och annat. men jobbigt var det. Nu taggar jag bara att få körkortstillstånd så man kan börja köra. TAGGA.
är så förskyld och hängig så jag måste strunta i förtsa danslektionen i modernt. Känns jobbigt. men nödvändigt. ska snart gå och lägga mig ockå. så jag orkar skolan imorrn. Ska bara svara klart på min älskade systers mail. Finns så mycket jag har att berätta så det tar så lång tid. Nu när hon är i usa och allt och båda har fulla scheman hela tiden så är det svårt att boka in en skypetid. Så vi börar med mail så länge. saknar sönder henne. orkar inte
.
tack och hej leverpastej.
Ane Brun – True Colors
.
ÄNNU EN DAG.

.
JAPP då var det ännu en ny dag. upp på morgonen tidigt för att göra sig i ordning och äta samma gamla vana till frukost. för att sedan passa tiden och snabbt borsta tänderna och bege sig iväg till midgård. inte hannaskolan som jag gick på innan. utan nu är det midgård som gäller. det blir den nya vanan. gymnasiet. jag vet inte hur många gånger jag sk behöva säga/skriva det innan jag förstår det själv. me det kommer nog när det måste.
igår på skolan så hade vi svenska för första gången och idag blir det andra gången. vi började direkt på en övning. då man skulle intervjua någon i klassen och skrivaen artikel om den. Det var helt okej ändå eftersom att det bara är en övning och inga betyg sätts. Men man får ändå lite försmak på att allting börjar. NU.
åker till skolan med detta på mig idag. känns rätt så avslappnat.
.
idag ska jag förresten på handledarutbildning. äntligen har vi tagit tag i det. i tre timmar. SKÖÖNT. Men först ska jag vara med Jonas så det blir en toppendag ändå.
.
tack och hej leverpastej.
.

KÄRLEK PÅ RIKTIGT.

.
ÄR det inte underbart när man inser hur mycket man älskar någon. Och hur mycket man faktiskt bryr sig om personen och att man aldrig skulle kunna föreställa sig ett liv utan den?
För någon minut sen så kom det en sådan känsla över mig bara. Det var när pappa kom in genom dörren efter att han varit ute ett tag och cyklat i sina hurtiga kläder. och när han kom in så har han ett stort leende på läpparna och man bara ser glädje stråla ur hans ögon. och man bara vet att han är lycklig.
Och jag blev så glad över att han var glad. och jag insåg hur mycket jag älskar min familj. Inte för att jag inte visste det innan. men ibland behöver det bara komma upp för en. hur mycket de betyder. Och det hände nu.
Jag älskar verkligen min familj över hela mitt hjärta. Det är riktig kärlek. Real love. och det vore bara tokigheter att tro något annat.
att älska någon är så svårt beskriva med ord eller på något sätt. men jag tror de flesta vet hur jag känner.
När man inser något sånt här så känns det som att hjärtat blir tusen gånger större. Så stor är kärleken.
älska dina nära och kära. ett gott råd. visa det. var glad över det. var stolt.
.
ps. bilder från gotland i sommar. ds.
.
tack och hej leverpastej.
Regina Spektor – Real Love
.
JAG FÅR LIKSOM INGEN ORDNING.


.
ÄR
det bara jag som inte älskar att det regnar. Så galet BLÄ. Det finna mycket blä i just den här perioden av åre tycker jag. All stress och press börjar nu. Regnet. Det grå träder fram. Solen syns knappt. Ingen mer oskyldigt blå himmel förrän långt fram. Skolan börjat och allt bara sätter igång. Man vill göra annat en plugg så sängen blir använt inte förrens sent. Trötta morgonar. trötta kvällar. Trötta dagar. förkylning. halsont. tungt huvud. Jag får liksom ingen ordning. Väntar på höstens starka färger som kan ge mig hopp. Gråa dagar definitivt.
.
Har alla fall varit väldigt trött idag första dagen i skolan på andra veckan. Flummig under lektioner och inte riktigt kunnat lyssna.
Efter jag slutat träffade jag min kära vän Olivia och vi var båda hungriga så vi stoppade lite mat i magen. Innan vi bestämde oss för att gå till the armyshop. En second hand affär med armékläder. Typ från kriget och sånt. Kan låta lite creepy. men de hade faktiskt väldigt mycket snygga fynd. för bara en lite peng. Dock så var det lite läskigt och obekvämt att gå och rota bland kläder som soldater och andra under kriget använt. För man tänkte på ala krigsfilmer man sätt och sådan man läst om i skolan. Det var lite obehagligt. Men trots det så fyndade jag ändå ett par snygga kostymbyxor för enstaka två tior och fyra femmor. Bara rakt upp och ner så där innan det var dags att stressa till dansen. jag och olivia hann babbla på lite om livet innan jag skulle gå. men det är alltid för lote tid. Sen stod jazz stod på schemat.
Det är alltid lika kul att komma tillbaka till dansen. Taggar det här året. för i år så blir det till tre olika danser. Blir kanske mycket men jag kommer klara det. Hur jobbigt det än får bli. Jazz, modernt och lyrisk dans. TAGGA.
.
.
tack och hej leverpastej.
Lars Winnerbäck – Jag får liksom ingen ordning

THE REBOUNDER.
.
IGÅR
var det mer uppträdande borta vid botniabanans invigning. Så. Jag, olivia, marika och sofie för att gå och kolla på Amanda jenssen som skulle sjunga. Men sofie var så trött efter hela veckan plus helg så hon åkte hem och vilade.
Men Olivia tog med sig lite fler familjemedlemmar. Så vi var några stycken. Till en början alla fall. För sen var det så att Det var något som gick fel uppe på sccenen sså amanda blev väldigt försenad. Så Olivia och co. var tvugna att fara.
Och då var det bara två kvar. Marika och Cornelia. Men det gick lika bra det. Vi hade väldigt kul och amanda var sjukt härlig. Alla i hennes band var så sjukans sköna. Verkligen dansade omkring och sjöng och spelade. Hur bra som helst!! Och jag älskar verkligen amandas röst. Så egen. Satt igår när jag kom hem och lyssnadee sönder henneas låtar.
Efter amanda som faktiskt sjöng rätt så länge. Så gick jag och marika in i själva glasbyggnaden som de byggt till botniabanan. Tågstationen. Det var galet snyggt. har du inte gått och kollat än. GÖR de.
Vi var faktiskt för en gångs skull stolta över Umeå. Umeå har ändå sina moments. HEHE.
härlig dag alla fall.
.
.
tack och hej leverpastej.
Amanda Jenssen – The Rebounder

FÖR KUNG OCH FOSTERLAND.

.
STAN bestod av botniabanans invigning då kungen skulle vara där. Så jag och sofie kände skyldigheten att stötta kungen med våran närvaro så vi for dit i regnet och lyssnade på hans papperstal. Och såg när han hamrade ner någon grej som skulle vara en symbol för själva invigningen. Stolt vi är att vi var med om det. Något att berätta för barnbarnen sen. absolut.
Det var sjukt mycket folk trots det dåliga regnet. Dock så var de flesta bara där för att kungen var det. Vissa stod till och med uppe på en gå-bro med kikare och glodde desperat. För sen när kungen pratat klart och lämnat scenen försvann typ hälften av folket. HAHA. Norrlänningar alltså. Kan ju berätta att jag och sofie var två av dessa som lämnade platsen.
Vi for vidare till UBC för att sjunga på kvällsmötet. Predikan av Aaron Jayne. Bäst.
och kvällen avslutades med parisaresmak i munnen, skratt och sofie och cornelia som somnade hemma hos cornelia i sina pyjamaser. Sköönt.
.
.
tack och hej leverpastej.

DARLING, GO HOME..
EFTER skolan så bar det av mot UBC för andra kvällsmötet av Reach out. Det var sjukans bra. awesome!
Så inspirerande.
Sen blev jag och sofie skjutsade hem till henne för att prata typ en sekund och sedan somna och snarka direkt. Väldigt trötta kan man lätt säga. Eh ja.
Vi vaknade nästa dag vid den förvånadsvärt tidiga timmen tio. Dagen bestod av att frossa O.C hela dagen. Det var najs.
Sen gjorde vi oss i ordning för att åka in till stan. Vi gjorde pannkaka och lärde oss att kasta pannkaka i luften och vanda på den. Vi blev väldigt stolta när vi klarade det på första försöket. En guldstjärna till oss. Härligt.
.
.
tack och hej leverpastej.

THE SALTWATER ROOM.

.
HÄR kommer bilder från i fredags då jag, Emelie och lydia gick några hundra meter bort till vildmannavallen för att hälsa på vår lite gamla classmates och andra på vår förra skola. De var nämligen där för att träna inför en friidrotttävling som hannaskolan har varje år mot andra skolor. Det var så sjukt kul att träffa alla. Emma, felicia och lite annat folk. sen så träffade vi ju också våra gamla lärare och där ibland vår (förra) so-och-andra-ämnen-lärare. Han är så sjukt härlig. Absolut utan tvekan den bästa läraren jag haft. Så mysig. Bäst att träffa honom igen. han sprider sådan glädje.
.
tack och hej leverpastej.
.

.
SKÖNT att det regnade alla fall. fast näää.
.
.
tack och hej leverpastej.
Owl City – The Saltwater Room

ATT HINNA.

ALLTSÅ vet inte riktigt hur jag ska säga förlåt för att jag inte uppdaterat. Jag vet. SÄMST. Och jag vet, jag hatar också när folk sitter och skriver inlägg om hur ledsna de är över att de är dåliga på att uppdatera. Det är ju bara att uppdatera. HALLÅ. MEN. alltså. jag har verkligen inte haft tid. Det har ju varit första veckan på gymnasiet så man har varit lite uppe i varv. Inte riktig levt i verkligheten om man säger så. Fattar inte att jag går gymnasiet. Jag är ju verkligen en liten tönt. Vad händer liksom. Men tydligen så har det börjat nu. och det känns faktiskt förvånantsvärt bra ändå efter en vecka.
Dock så känns det lite jobbigt med allt skolplugg och stress som börjar nu. BLÄÄÄ. Men sånt är livet. Va ska man göra liksom?
.
VECKAN har verit bra alla fall. Hade en lite jobbig fredag. man ville bara att det skulle bli helg. Det var ett långt hål mitt på dagen då man i princip bara satt. Jobbigt. Och kul att det verkligen kommer fredag också. orkar inte. MEN Men.
Det är som skönt är att nu den här veckan så har vi varken matte eller språk för att det inte är fixat än och så. Så det blir sovmorgon och sådant som man får njuta av. NAJS.
Börjar inte förän tio i tio imorrn så det är härligt.
.
Alltså kan ju bara berätta att typ på varje första lektion så har det varit ett test på hur mycket man kan om ämnet man ska jobba med. och på samhällskunskapen så hade vi ett sådant om politik och partier. Och det var verkligen det som vi i stort sätt höll på med precis i slutet av nian. och jag kunde inte ett litet skit. HAHA. Bra där alltså. NÄPP.
Vilka är de fyra grundlagarna liksom? Hur många ledarmöter finns det i sverige? BLÄ. hatar sånt. TRÅKIGT. Ni kan säkert svaret på de ynka frågorna men jag kan det verkligen inte. Så det gick inte mega bra. Som tur är så skulle man inte skriva namn. SKÖÖNT.
.
Jag har nu varit på kyrkan hela helgen på konferensen REACH OUT. Den var awsome!!! NAJS.
Nu sitter jag på kyrkan och väntar på marika och Olivia. Vi ska nämligen iväg och kolla/lyssna på amanda jesen som sjunger vid tre. Kommer bilder senare idag.
.
tack och hej leverpastej.
.

.
HÄRLIG
bild från gotlandsemestern. William hoppar.

GOOSE PIMPLES.


.
IDAG har det varit en rätt så seg dag faktiskt. För vi ha haft ett typ tre timmars långt hål  i princip hela dagen. BLÄ. man siter som bara där och blir trött. Men det är noh mest för att man inte kommit in i någon rutin och vet inte var man ska vara typ nu till en början.
Imorrn har vi också ett långt hål men då ska jag, emeli och lydia och Sofie iväg och kolla på hannaskolans (vår förra skolas) träning inför friidrottstvälingen. HEHE. Ska bli kul att kolla på och inte delta. SKÖÖNT. Friidrott. Inte min grej.
.
Idag träffade jag Sofie och vi mös och åt middag på kyrkan tills de var dags att gå mot UBC. För där skulle nämligen det första mötet för konferensen som är nu den här helgen vara. Vi skulle sjunga i lovsången så. DEt var lite småkyligt att gå dit. Höst påväg. AAHH.
Mötet var awsome. Aron Jayne var där och pratade. Hur bra som helst. Så inspirerande.
.
Imorrn är det coskå möte och jag ska sedan sova över hos sofie så det blir nog inge blogg imorrn.
Men något som blir imorrn är fototagning på skolan till våra skolkort till bibblan osv. Najs eller..
.
Nu sk ajag verkligen sova.
.
tack och hej leverpastej.
.JUST LIKE THAT.


.
OOH OOH OOH. Cornelia är så sjukt cool som tar kort på sig själv i spegeln. Fast nääää.
Och jag har faktiskt ingen bra aledning till varför jag gjorde det heller. Jag kände mig bara allmänt ocool idag och fick för mig att göra något ocooli. så vad händr liksom.
Men ja orkade inte ställa upp stativet och så. Så där på morgonen. Som ni kanske förstår. så ni får nöja er med detta. Hoppas att det blir en engångsgrej.
på bilden var jag påväg till bussen . ut u regnet. MYS.
Geggigt och äckligt blev det om skorna. FY.
men annars har det varit en bra dag. Gck som sagt idag till syon för att byta estetisk verksamhet. Och det blev tillslut teater iställe för dans. Så det känns spännande. HEHE.
.
Hade dans på skolan idag för första gången. Och jag säger bara betygskriterier. I DANS. Visst det är skola och man ska bli bedömd i det också. Men det var så konstigt bara.
Men annars var det helt ok. Vi gjorde inte så mycket n första gången. Vi typ planerade. Men nästa vecka bli det YOGA... HAHA. har aldrig i mitt liv prövat det. så det blir lite itressant. Och lite skumt. Men men. Det blir nog bra.
.
Träffade idag Stina efter skolan och vi satt och pratade i flera timmar om allt mellan himmel och jord. MYSIGT. JA.
ha saknat henne.
ska sova nu. Så god natt.
.
tack och hej leverpastej.
.

ETT MÅSTE.


.
ALLTSÅ jag bara måste ha dessa skor. Så underbara. Snyggare får man leta efter. Vill ha de. Men självklart så är de slutsålda all over the world typ. BLÄ.
Men jag ska vara ihärdig. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Som man brukar säga.
Denna bild har jag snott lite snabbt från frida. Och det otroliga är ju att de inte alls är dyra. AAAAHHH. Måste ha. Ett måste.
.
tack och hej leverpastej.


IT'S RAINING MEN.

.
BLÄ. idag regnar det igen. Och inte lite heller. USCH fy och BLÄ. Så det blir inte till att köra moppe en dag som denna. Så nu inviger i´jag istället mitt nya busskort från skolan. Och jag och Olivia uppmärksammade att det stod gymnasieskolan på kortet. Och det blev vi väldigt exalterade av kan man säga. DEt känns så konstigt. Ofta jag är en gymnasieelev liksom?? men ja. Tydligen.
.
tack och hej leverpastej.

SKÖNA STUNDER.


.
HEJ MÄNNISKOR.
alltså förlåt att jag inte uppdaterar som jag brukar. men ni vet hur det är nu när skolan börjar då har man inte lika mycket tid. Men sen när man får datorerna så blir det mer. Men de kommer såklart inte förän i oktober. AJA.
Så därför så åkte jag idag efter lovsångsövningen till maxi för att snabbt handla in kollegieblock. Nu örjar det verkligen på riktigt. Känns så konstigt att gymnasiet ska bli den nya vardagen. Tänk liksom ojm typ en månad. Dåå man typ stormtrivs typ och känner sin  klass rätt så hyfsat och är helt inne i "det vanliga". Sjukt kul.
Idag så kändes ännu bättre än igår. tycker om min klass mer och mer. Idag var det typ bara en massa tävlingar hela dagen så det var väldigt kul och slppt. ASKÖÖNT. Plus att  det var ett perfekt tillfället till att lära känna folket.
Imorrn så börjar som sagt de riktiga skoladagarna med riktitga lektioner. TAGGA.Börjar dessutom inte fören tio i tolv. Vi ska dock träffas fyrtio minuter innan  för att få skåpen och så. Men det blir härligt. och imorrn så är också första gången för "paketen" som det kallas då. Det är en specielle sak för just min linje. Jag går ju arena kultur så man få välja ett typ av paket på två hundra poäng som man har två gångern i veckan.  Något estetiskt eller inte. Det väljer man själv. Jag hade valt foto- webb. men kom inte med i den gruppen så det blev mitt andra hands val. Alltsp dans. Så det blir nog foto-webb något annat år. Så det taggar vi imorrn. Att börja dansa igen. TJOHOO.
.
Och förresten idag så fick jag bilderna av marika från när vi var och fotade. Så de får ni se när de är redigerade. Kanske i morgon. Får se.
.
tack och hej leverpastej.

DET ÄR ORD SOM ÄR BRA.

.
JAPP då var första dagen avklarad. Riktigt kul. Längtar till imorrn faktiskt.
Det blev bara roligare och roligare ju längre in på dagen man kom. Klickade faktiskt med några så det var kul. SKÖÖNT.
Dock så klickade inte hela klassen direkt som man hoppats på. Men de kommer ju med tiden. Jag menar det har bara gått en dag cornelia. Ta det lilla lugna.
Men alla i klassen verkar ändå väldigt mysiga. så det är fint. Det känns som en bra start. Liksom.
Men jag fattar ändå inte att jag har börjat gymnasiet nu. Helt galet. OVERKLIGT. Verkligen.
Vi slutade två idag inte alls tidigt som man hoppats på och trott så här första dagen. Konstigt. Min vän olivia fick däremot sluta redan vid elva så det kändes lite jobbigt att behöva gå så länge.
Men men.
Vi lekte lite "mingellekar" för att lära känna varann och gick hela dagen omkring med en namnlapp på bröstet. NAJS.
Lärde mig dock inte så många namn ändå men några. Typ de man pratade med. Men man har ju som tre år på sig så det är ju lugnt. Plus att man ska har namnlapp hela morgondagen också.
Det känns som att det kommer bli ett bra år. Imorrn är det en likadan dag som idag full med info. Sen på onsdag så börjar den första riktiga dagen. PIRRIGT. Men spännande.
Det som var tråkigt idag var att det regnade i princip hela dagen förutom några minuter i mitten då solen var framme. Hoppas det inte regnar imorrn. Tog moppen dit idag men nu har jag fått ett busskort från skolan så jag får se hur jag gör imorgon.
.
detta är bilder som jag tog lite snabbt utanför skolan.
.
tack och hej leverpastej.
Johan Halldén – Hakuna Matata
.

GYMNASIET.

.
IDAG börjar det!!!! Sitter här och mumsar i mig min frukost medan jag inser att jag har gått upp f ör tidigt. Tog inte alls så lång tid på mig som jag trodde. HEHE. Skönt att det inte var tvärt om.
Idag händer det alla fall. Gymnasiet. Första skoldagen ska man bege sig iväg mot. Det känns som sagt tidigare väldigt weird. MEN kul.
Hoppas ni alla trivs på er första dag ni andra 94:or.
det här har jag på mig idag förresten. Ni har sett bilden förut. Men eftersom att det ändå är samma klädre så kändes det onödigt med en ny bild. HEHE.
.
tack och hej leverpastej.


AVSKEDETS STUND.


.
HÄR
kommer bilder från Julias avskedsfika. Lite sent kanske men bättre sent än aldrig alla fall. Det var en känslosam dag inte minst för Julia. Vet inte riktigt hur många tårar hon hann fälla. Många var det alla fall. Tappade räkningen. Även fast jag inte just i den stunden behövde säga hejdå till henne så fälde jag också några tårar. Mest för julias skull. För att hon blev så ledsen. Att se henne så ledsen. Att se henne säga hejdå till en massa hon verkligen tyckte om. Och fortfarande tycker om såklart.
Tänker inte skriva så mycket mer utan bilderna får tala för sig själva.
Och för de som undrar så mår julia väldigt bra. Det gick bra att resa och hon är nu sen en dag tilbaka i New York och imorrn bär det av till MAINE.
Vi skypade med henne klockan fem imorse. Vilket inte var lika tidigt därborta som det var för oss eftersom att de ligger sex timmar efter. Ja. Ni kan ju räkna själva. Det var så kul att höra hennes röst och se henne må bra. Hon hade redan skapat nya facebook vänner social som hon är. HAHA. och när man är vänner på facebook så är man vänner på riktigt. HAHA. eller vad är det man brukar säga. SÖTjulia.
Saknar henne.
.
tack och hej leverpastej.
..
ALLA
var verkligen utspridda. Sjukt mycket folk. Fanns inte en edna ledig plats inte ens mitt eget rum. HAHA.
.

.
MÅNGA sorgsna kramar och farväl.
.


DAGENS BESTYR.

JAHOPP. Idag har det hänt lite allt möjligt. Jonas sov över och idag så åkte vi tillsammans till kyrkan. Så längesen jag var där nu. Kul att komma tillbaka.
Efter mötet så blev det till att träffa min nära och kära. Marika och Olivia. Vi myste och pratade för fulla muggar på Wayne's i flera timmar. OJOJOJ va vi skrattade. HAHA. Det kommer säkerligen bli av igen. Oftare och oftare vill vi såklart.
.
Efter det så åkte jag mot holmsund med Jonas och hans pappa för att se Jonas fotbollsmatch. De släppte av mig hemma för jag skulle byta om lite för det var inte det bästa vädret som ni kanske märkt.
Men när jag väl står framför dörren beredd att låsa upp. Så. Är nyckeln såklart inne i huset. och jag var utanför. Vilket inte riktigt var det bästa. Jag var alltså utelåst. för resten av min familj var på middag någonstans. Så jag kollade alla dörrar och fönster. Desperat efter att någon glömt att stänga eller låsa. Men tydligen så hade någon varit väldigt noga med att ingen skulle kunna ta sig in. Man blir ju less. Alltså.
Så den enda lösningen blev att kalla in föräldrarna. Ringde pappa och han kom som min räddare med bil och nyckel. Skönt.
Sen blev det match. Jonas lag förlorade. Men det var galet jämt hela matchen. Men sen kom det en äcklig straff precis i slutet. Aja. Bättre lycka nästa gång. De var awsome alla fall.
.
och nu är jag hemma igen. INTE utlåst.  Och jag börjar bli smått pirrig och nervös inför morgondagen. För då börjar nämligen det vi alla väntat på gymnasiet. Första dagen. Undrar hur det kommer gå. ARENA KULTUR på midgård. Det är det som gäller. Och jag har precis insett att jag känner rätt så många redan som ska börja där. Både i paralellklass och i min klass. bland annat min förra classmate från högstadiet. Emelie. Så det blir kul.
AAAHHH. Kan inte fatta att det händer nu. Man gick ju nyss i sexan. vart tog tiden vägen liksom. AAAHHH. Men det ska bli kul. Är taggad ändå.
.

GULDKORN.
.
TILL
att börja vill jag bara säga förlåt för att jag inte uppdaterat något på någon dag. Men det är därför att min underbara syster har åkt iväg till USA för att vara borta i ett år. Det är väldigt svårt för mig så därför har jag inte kunnat ta mig för att ta tag i blogge. Så ja. Hoppas ni förstår.
Men jag kände nu alla fall att jag var tvungen att att berätta lite.
Igår var jag på unite ett ungdomsmöte på UBC. Underbart att träffa en massa folk man inte sett på ett tag. Efter så åkte jag och två kompisar iväg till bölesholmarna för att träffa resten av vår förra klass (nu då). där grillade de förfullt. Hur kul som helst. Även om vi inte stannade så länge.
och tidigare under dagen var jag med olivia helt ensamma. Bara hon och jag. ett ögonblick vi länge längtat efter. Det var fantastiskt.
det var alltså gårdagen.
.
NU till dagens.
Idag så vaknade jag och insåg att min syster inte var hemma längre. Inte någon härlig insikt direkt. Men man har ju sina dåliga och bra dagar eller vad man säger och idag har jag ändå haft en rätt så bra dag. För jag har gjort något hela dagaen. jag sov länge. SKÖNT.
Sen bestämde sig jag och Marika oss för att ses i stan och fotografera lite. Så vi planerade och gjorde i ordning. Det var inte det bästa vädret men det stoppade oss inte. För det var bra ljus. Och vi var lika glada hur regnigt det än var.
Det var jättekul att fota henne. Hon fotade mig också. Men det får ni inte se nu för det togs med hennes kamera så det visas senare.
Men här kommer bilder på henne. Mitt i allt regn. bland ljusen.
..
OCH efter fotosessionen när blöta marika och cornelia var klara. Så gick de iväg mot kyrkan för att lämna av grejerna och sedan gå till ica och köpa smått och gott. För att fylla sina hungriga magar. De fick med sig allt möjligt som de stoppade i magen. Bland annat väldigt goda bullar. Medan vi åt detta så såg vi på barndomsfilmen tarzan. MYS. En underbar dag helt enkelt. Som defenitivt kommer att hända igen.
.
Nu är jag hemma med Jonas och William som sitter och tävlar i TV-spel. HAHA. Söta.
Ska göra de sällskap nu. HADE gott.
.
tack och hej leverpastej.


JAG SKA SAKNA DIG IMORGON.

.
NU har det hänt. Nu har hon åkt. 6:35 såg vi hennes plan lyfta. Tårar om något var det. har absolut ingen ork till något för stunden. så. jag berättar mer detaljerat när jag kan. Jag är i princip död nu.Sjukt svullna ögon säger jag bara.
bilderna få för stunden tala för sig själva.
.
tack och hej leverpastej.
Melissa Horn – Jag ska sakna dig imorgon
.


SUNRISE.
.
INATT. Så hände det. Jag och Julia ställde klockan på kvart över tre. Vi steg upp. Tog på oss typ sex lager kläder för att inte frysa. PLUS. Dunjacka och överdragsbyxor. Mössa och halsduk. Vantar och tjocksockar. Och kängor såklart. Vi frös inte. Bara när vi tog av oss vantarna. MEN. Det är ju förståeligt. Såvi häll vantarna på.
Vi packade en lite massäck med varmchoklad, fyra mackor, en skorppåse och tre bananer. SKÖNT.
Det var behövligt. Kan man säga. JA.
Just det vi tog med en hela ICA-MAXI-PÅSE fylld med bara filtar. MYS.
Så vi åkte ner kalsborg som det heter då. Det blev inte revet. Och där la vi oss på en brygga med alla våra filtar. Dukade upp det goda och hällde upp vår choklad. Trots att det bara räkte till en mugg var så värmde det ändå. Trots alla klumpar i chokladen som julia glömt blanda bort så var vi ändå lika glada.
Trots att vi brände våra tungor så hade vi ändå galet kul.
Det här var nog den bästa idén vi kunde komma på som en sista grej innan hon åker. Vi hade det verkligen jättekul och pratade om allt möjligt. Det var en underbar Natt/Morgon. MINNESVÄRD.
Vi låg/satt där och såg solen sakta men säkert smyga sig fram över skogskanten. Till en början så var det lite moln. Men solen lös igenom och det var väldigt mäktigt och vackert. För typ först gången så kan inte bilderna tala för sig själva. FÖR. Det var så mycket vackrare ä ni kan se. Det var fantastiskt.
TACK julia för att du är du. Utan dig inget mig.
.
Imorrn åker julia.
.
Idag har hon avskedsfika och det hålls på här hemmea med att ta fram diverse ätbara gosaker. MUMS.
Det kommer bli mycket tårar en dag som denna. Mycket hejdå/farväl/hade bra/lycka till/kommer sakna dig/Måste du åka?/vill inte lämna dig och mycket mer. Får se hur det går. Julia kommer vara helt slut vid dagens slut.
Hon har bett mig ta kort. Så det blir mycket fotande idag. och det betyder att det sedan kommer synas lite på bloggen. Så ni blir uppdaterade senare.
..
tack och hej leverpastej.

HÖST.
.
HÖSTEN KOMMER SNART. Det går med vindens fart. Ja. Det gör det sannerligen. Det går nästan för fort. Hinner typ inte se något av något innan det försvunnit. Sommaren är tyvärr. Hur mycket man än inte vill inse det så är det faktiskt så. ATT. Sommaren är i stor sätt över och hösten börjar tränga sig på. Höstjackor och höstfärger börjar synas i affärer. Björklöven börjar smått skifta från grönt till knallgult. det är blå himmel, solen skiner, det är kall och frisk luft överallt. Mössor börjar värma öronen och vantar blir använda. Är det så att hösten är här. JA.
Jag vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta. För jag vill inte att sommaren ska försvinna men samtidigt så är jag väldigt taggad på hösten ändå. Av olika anledningar. Gymnasiet ska man börja så det är ju en väldigt stor grej enligt mig. Men sen så bara hösten över huvudtaget. Höstens fäger. Höstens mode. Kläderna. Stickade Halsdukar. Många balndningar färger. Flera lager. Skinnstövlar. Snörade kängor. Löven. Skallrande tänder. Tänd brasa och tjocksockar. JAPP. Höstinspirationen pirrar i mig. Lite fjärrilar i magen närmare bestämt. Kan man känna så för något annat än den man älskar. Jag tror nästan det.
För nu när jag tänker på allt så blir jag så glad på något sätt.
Visst kommer det finnas väldigt många saker som kan dra ner det lyckliga. Som att Julia inte kommer finnas här och dela lyckan med. Men man ska inte alltid tänka på det mindre lyckliga. För hur sorgsen man än är så är det viktigt att tänka på att det är tillåtet att vara lycklig och glad ändå. Även om det är svårt.
.
De här bilderna tog jag och julia för några höstar sedan. Det var nog i slutet av hösten för jag minns hur det hade blivit frost på löven. Det var så kul. Det är alltid lika kul att ta bilder med JULIA. Vi brukar bara få något ryck lite då och då och ta på ossnågra kläder och ta lite kort. MYS. Nu blir det ju inte några sådana kort på ett tag. Men sen så blir det många när vi ses igen.
.
tack och hej leverpastej.
.


SISTA KVÄLLEN. BLÄ.


.
NU sitter jag här vid datorn igen. Hur hamnade jag här. Nu igen. Det är inte lätt inte. Direkt när man kommer hem så är den där. Datorn. Den ligger där och skriker på en som en liten bebis. Ber på sina bara knän att jag ska använda den. Så vad ska man göra liksom. jag hatar att göra andra besviken. SÅ. ja. Ni fattar säkert.
Hur som helst så har jag städat lite idag på toaletten för imorrn så ska Julia ha ett avskedsfika inför när hon ska fara. Så det kommer typ megamycket folk hir imorrn typ hela dagen från ett och framåt. Så det är fullt upp med att fixa inför det. Även om det inte skulle vara värsta specgrejen så blir det ju ändå det eftersom att man ändå måste fixa och sånt till alla. och typ städa för det såg verkligen ut som ett kaos här hemmea. Men säg det inte någon. HEHE.
Nu är det städat alla fall så nu är vi väl förberedda för fullt hus. har ni sätt den filmen förresten. Fullt hus alltså. Den är väldigt bra. Eh. Okej. Inga sidospår nu.
.
sen så efter jag städade så åkte jag in som sagt tidigare, in till stan för att där träffa Jonas. Vi gick omkring lite på stan och prövade skor och petade på kläder. NAJS.
Sen blev jag väldigt hungrig och sötsugen. Så vi gick till konsum och kollade lite. Det slutade med att vi kom ut med en tor kasse med diverse sötsaker. En stor längd wienerbröd, ett paket chokladbollar, tre munkar, ett mariekexpaket och ett paket mjölkchoklad. Hehe. Jag vet. Tjocka. Men sött och fett är gott. Okej. Vi rullade bokstavligen hem. Fast på mopparna då. Såklart.
Nu blir det film med familjen. Snabba Cash. En triller. Får se hur den är. Sista kvällen tillsammans när alla är samlade innan Julia åker. SAD. BLÄ. ORKAR INTE. BLÄ BLÄ.
Och den kvällen spenderar vi framför TV:n såklart. HAHA. Nämen. Vi lär ju prata lite kanske också. Chansen är kanske inte stor men haha. Jodå vi komme nog göra annat också. Vi är inte de bästa på att vara tysta så. JA.
.
Inatt kommer jag och Julia för övrigt att ta tag i något tänkt göra väldigt länge nu. Vi ska åka till ett ställe som heter Revet. Vid havet. och ta med oss kameror, fika och massa filtar. För vi ska nämligen vara där i natt och se soluppgången. MYS. MYS. MYS. Det blir bäst. Och dunjackor blir det nog. För har ni varit ute idag. Rena rama vintern.
.
tack och hej leverpastej.
.
VAD LIVET VILL GE DIG.


.
NU. har jag precis varit hos tandläkaren. Igen. Och fixat min tand. Den utsatta tanden borde den kallas. För den har varit med om mycket. Gått sönder två gånger. Blivit plastad tre gånger och slipad alldeles för många gånger. Nu hopas jag att det är bra ett tag alla fall. Jag vill inte göra mig för bekant med tandläkarstället. BLÄ. Gillar inte tandläkaren.
Nu ska jag alla fall städa lite i badrummet som mamma bad mig. Jag hoppas hon kommer hem snart. För. Jag har hand om William idag men inte hela dagen sa hon och jag kanske ska åka in till stan lite snabbt bara såhär över dagen och träffa jonas i stan. Men hon måsta komma och avlösa mig först. HEHE.
Hon är nämligen och gör lite ärenden i stan just nu.
.
tack och hej leverpastej.
.TACK OCH HEJ LEVERPASTEJ.

NU. På eftermiddag/kväll så har vi hela familjen varit hemma hos vår så kallade andra familj. Boströms. En familj som vi har spenderat mycket tid och upplevelser tillsammans med i våra liv. Vi kallar oss till och med för "The Bosdays" väldigt coolt.
Hur som helt så var vi där nu, för sista gången för julia då inna hon åker. Så det var lite speciellt. Vi åt väldigt god mat och efter middagen blev det lite film och prat. Sen när det började dra ihop sig mot efterrätt så gick vi ut till deras omrenoverade bagarstuga som man nu så gott som kan bo i. Hur mysig som helst. Så vi satt där med filtar och åt glass och chokladsås plus tårta. Medan den öppna spisen sakta men säkert värmde upp stugan.
Efter ett tag så satt vi alla samlade kring ett bord och hela familjen boström uppvaktade julia lite. Med två paket och välvalda rörande ord. Hon fick bland annat en liten albumbok där det fanns bilder från minnen med de och lite text här och var. Jättefint verkligen. Så det slutade med att vi alla satt med tårar rinnandes för kinderna medan William var stämningsbrytare och tog kort på allt och alla. Nämen. Det var en väldigt fin kväll.
Det är verkligen konstigt att tänka att Julia ska bort. Men nu ska jag inte gå in för mycket på det. Men. Jag kan inte låta bli att undra hur det ska bli. och det är då som rädslan smyger sig på. Känslan av att vara oviss.
.
Tänkte bjuda på lite fina bilder på Julia. Det är från lite olika år. Ni får själva lista ut från vilka och när hon är yngst och äldst. Hon har förändrats något. Både utseendemässigt och i sin personlighet. Hon är underbar.
Älskar henne så knasigt mycket.
.
tack och hej leverpastej.
.

IMPULSER OCH HINDER.

WILLIAM fick nyss en väldigt ovanlig impuls för hans del. Han började med att plocka ur diskmaskinen och bara göra allmänt snyggt i köket. Det är ju nästan pinsamt att jag satt precis bredvid vid datorn medan han städade. MEN men. Sen när han var färdig i köket så sa han bara helt lugnt och säkert. Jag tror jag ska gå upp och städa mitt rum. Jag och Julia bara stod kvar med gapande munnar och hakan nere vid tårna. Jättekonstigt at de orden just kom från våran nioåriga lillebror som inte alls är en städarperson alls. Eller visst ibland. Men ja. Ni vet hur man är när man är i den åldern. Inte så entausiastisk till ordning.
Men William fick alla fall en plötslig impuls. En sådan som alla kan få ibland.
Jag brukar få imupler efer jag varit sjuk ett tag att typ städa hela huset. För då har man legat och degat så länge så då vill man bli av med energin på något sätt. Och varför inte göra andra glada samtidigt liksom.
Nu vet jag inte om william fick sin impuls för att han suttit stilla så länge. Han har typ suttit vid TV:n i kanske två timmar men det är ju inte något nytt. Så jag vet inte riktigt vad det var som satte igång det. Men något bra gjorde han alla fall. Och det är ju egentligen bara det man behöver veta. Men jag väljer att gå lite ner till botten med det och lägga ner en liten tanke i det. Föt är det inte konstigt egentligen hur vi ibland bara gör saker. Visst att göra spontana roliga saker. men det är ju för att man vet att det kommer bli en upplevelse eller bara en kul grej.
Men såna här saker som att hjälpa till, göra saker som man inte brukar göra. Något som man bara vet att folk kommer bli glada över.
Jag skulle gissa att Berömmet är anledningen bland annat. För när William hade diskat i köket så berömde Julia honom. Och det var inte förän efter det som han gick och städade rummet. Så han blev ju säkert peppad och glad över att han gjort något bra. Men sen så kan det ibland vara så att man vet att man gjort något bra men ingen uppmärksammar det. Inget beröm.
Är det så hemma hos er också att när ni glömt något eller gjort något fel så uppmärksammas det mer än om man gör något bra. Och nu skriver jag inte så för att peka ut någon men jag tror att det är så med alla. Har ingen aning om varför.
Och det är ju nog i oss alla en stor anledning till att man lättare gör fel än rätt. För när man gör fel så vet man säkert att man blir uppmärksamma. och hur patetiskt och själviskt det än låter så är det nog ändå så vi människor fungerar. Vi har alla ett uppmärksamhets-behov.
Men se om det är någon större bra grej som gör. Typ städa sitt stökiga rum. Som syns rätt så mycket för det mesta. Så vet man att man kommer få beröm om någon vet om att man gör det. Så beömmet är ju hela skurken i dramat. Mer beröm i Världen behövs. För det är ju ofta så att om någon klagar på en så fastnar det rätt så länge. Om något dåligt har hänt under en dag så är det oftast det dåliga man kommer ihåg och så utan att man märker det så förtränger man det positiva som hänt. det dåliga tar ofta över i våra liv. Så därför behövs det ju mer Beröm än klagomål. Typ dubbelt så mycket beröm som klagomål. För att berömmet ska fastan och inte tvärt om. SÅ.
Kan det vara så att vi borde beröma mer. Uppmuntra varann.
nu låter ju detta som att det är jättenkelt. Det är det ju förstås inte. men varför är det så lätt att klaga då?
Kan det faktiskt vara så att vi faktiskt tror att vi mår bättre av att klaga på någon annan. För att då känner man sig bättre själv? Vad sitter egentligen problemet. Hindret?
Borde vi inte kunna vara glada för varandras skull. Är vi verkligen så själviska?
..
FÖRE STÄDNING.
..
tack och hej leverpastej.

DURING.


.
EFTER
klippningen så blev det skynda hem. Skynda göra mat. Skynda hämta hem William från kompis och skynda äta. Vi hade nämligen bara en halvtimme på oss innan Williams golfträningn började. Och under den halvtimmen skulle vi hinna allt det uppräknade. Helt sick. Men vi hann. Dock så blev det inte så mycket mat vi egentligen fick ner i magarna och inte njöt vi heller. Men det finns det inte alltid tid till. Så vad ska man göra liksom. HEHE.
Vi tog mopparna till golfen för att hinna och jonas hade Williams golfbag på ryggen. Och William höll i två klubbor händerna som jag och jonas skulle använda. För tro det eller ej men vi stod och slog på något som kallas RANGE. Där står man och slår bollar på ett fält med gräs för att träna sina slag. Så det var vad vi gjorde under timmen då William hade träning.
Det var faktiskt riktigt kul. Jag har faktiskt en gång i tiden också spelat golf så det var kul för mig at pröva på om någon lärdom fastnat. Och när det gäller jonas. Så. Han har aldrig spelat golf förut. Visst minigolf och lite på sin kusins gård. Men inte "riktig" golf. Så det var kul att berätta hur man skulle göra och se han slå. Man var faktiskt väldigt duktig. BRA där jonas.
Här är lite bilder från golftimmen.
.
tack och hej leverpastej.
.AFTER WORK.


.
HÅR INNAN KLIPPNING PLUS SLINGOR.
..
HÅR EFTER KLIPPNING OCH SLINGOR.
Jag vet. Det syns typ nästan inget. Jag trodde faktiskt att det skulle var större skillnad. MEN. Hon gjorde inte så blekt nu direkt för det sliter så mycket på håret. Så jag ska komma tillbaka om typ en månad och slinga igen så blir det sakta men säkert blont.
Men nu är det ju så att slingorna syns olika mycket i olika ljus. Kanske inte mest av på den här bilden. Men det är ändå lite skillnad. Det är ju ändå ljusare själva håret i allmänhet. Så jag är nöjd. Plus att jag klippt topparna så nu är mitt hår inte så slitet längre. SKÖÖÖNT.
.

.
HÅR FÖRE KLIPPNING.
Som jag sagt innan så skulle jonas också klippa sig idag. Så vi gick dit tillsammans och körde alltså inte moppe. En ny grej för oss eftersom att vi tar oss överallt med mopparna (coolt. HAHA.) så man förtränger liksom att promenader existerar men det ska det bli ändring på snart. Men vi gick dit alla fall. Och jag fick börja klippa mig och medan min färg skulle värka så blev jonas klippt. det var väldigt kul att se. För man visste ju att det skulle bli så stor skillnad. Som ni då ser på bilderna. Till skillnad från mitt hår som det inte blev någon större märkbar förändring på. HEHE.
Man typ höll andan i halsen när frisören snaggda superkort på sidorna. Men resultatet blev SUPERMEGASNYGGT. Plus att Jonas blev nöjd. Så man kan säga att det var en lyckad klippning. Sen som precis varje gång man är hos frisören så blir man lite maniplerad av de i det undermedvetna. Så ibland så slutar det med att man har betalt för mer en endast klippningen och går hem med något i en lite kasse. I detta fallet så var det Jonas som blev lockad och köpte med sig vax som skulle passa "JUST hans typ av hår" för att citera. Men det är nog väldigt bra. Det tvivlar jag inte på.
Så här såg jonas u och gör fortfarande såklart.
.
tack och hej leverpastej.
.
PAPERCUT.


.
IDAG är det en ny dag och den ska spenderas med William och Jonas. Just nu så sitter jag och William och kollar på Harry Potter och Fången Från Azkaban. Länesen man såg den. William har precis fått börja se de filmerna så han är helt fast. Han är nu inne på andra gången att se alla filmer. Igår såg vi sexan.
Snart kommer Jonas också och vid två ska jag och Jonas till frisören för att klippa oss. Eller Jonas ska mer klippa sig jag ska mest bara slinga håret. Eller bara och bara. Jag kommer att få en helt annan färg på håret. Ni får se före och efterbilder sen.
.
tack och hej leverpastej.
Apollo Drive – Papercut
.READY SET GO.
.
NYSS kom jag hem efter att ha kollat på williams fotbollsmatch mot Vännäs.
De var riktigt duktiga. Väldigt på. William började första halvlek med att skydda deras mål som blåklädd målvakt. Väldigt duktig. Släppte inte in ett enda mål. I andra halvlek var han ute på planen och spelade.
De gjorde sammanlagt tolv mål och under andra halvlek när en annan person i deras lag var målvakt så släpptes det in endast två mål. Så ja. De vann starkt med tolv-två. Bra MATCH.
Det enda som de måste lära sig är att inte bara fokuser på bollen hela tiden och dribbla utan kolla på sina medspelare och passa. Men det kommer ju med tiden. jag menar de är ju bara nio år än. Tänk om några år. SUPER.
Det var väldigt mycket action i spelet. Folk ramlade. Det va slit i tröjor, William gjorde en kullerbytta. Och det var frisparkar, straffar. Det var väldigt kul att se. Grattis till Willias lag.
jag hade det väldigt kul också när jag satt och kollade på. Satt med mamma och pappa och några andra barns föräldrar och vi satt och coachade där lite på sidan som om vi skulle kunna göra det bättre. Men det är en del av grejen när man sitter i publiken. Vi hejade och klappade. KUL.
.
tack och hej leverpastej.
.NU.


.
NU.
Ska jag väg med min familj och kolla på När William har match. Det är första gången jag ser han spela. Shame on me. Men nu ska vi åka så det ska bli kul och se.
Tar nog lite bilder. Så ni får veta veta vinnare och förlorare sen plus bilder. Hade gott.
Här är en bild som jag bara lägger in för att ha någon bild över huvudtaget.
.
tack och hej leverpastej.

CATCH ME IF YOU CAN.


.
HAHA. den här musen kom Doris nyss inspringande med i munnen. Det var den andra under typ en minut. Helt sick.
Hon måste typ ha hittat ett bo. Eftersom hon hittade en till på bara några sekunder. Stackars möss. Men man kan ju som inte bli arg på Doris för det är ju trots allt ett medfött beteende (för att citera NO:n). Katters instinkt. Får haoppas att hon inte kommer in med någon fler alla fall.
Den här musen på bilden blödde på foten också. Lillvännen. Den ser så rädd ut.
Och doris ser väldigt mordisk ut. HAHA.
och nu kom hon in md ännu en till. TRE möss. Och när pappa skulle försöka fånga den så kröp den in under dörren till tvättstugan och gömmer sig där inne nu. BLÄ. En mus bland våra rena och smutsiga kläder. KUL.
.
tack och hej leverpastej.
.

FÖRÄNDRA UTEVCKLINGEN.


.
DET här är en av de första bilderna jag tog när jag hade köpt min kamera. Det var två år och några månader sedan jag köpte den och tog det här kortet. Då var jag blond och korthårig. Nu är jag verkligen inte blond längre och har inte direkt kort hår heller. Mörkt och långt hår. Tänk vilken förändring ändå. Typ raka motsatsen. Tänk ändå hur man förändras hela tiden och då inte bara utseendemässigt utan också i sin personlighet. Det är ändå intressant att kolla tillbaka några år av sitt liv (oj nu lät det som att jag är hur gammal som helst) och se hur man förändrats. Min fråga är när slutar man förändras? Det känns som att man förändras mest när man är yngre. men samtidigt så borde man inte förändras hela tiden eftersom att man utvecklas hela tiden? Men då är ju frågan. Är utvecklas samma sak som att förändras?
Man brukar ju säga att tillsut så har man hittat vem man verkligen är och vet vad man vill med sitt liv. Men det betyder ju inte att man slutar utvecklas. Man utvecklas ju hela tiden i det man gör ju mer man satsar på det. men då det här med förändring. Då skulle jag säga att det inte allsa är samma sak som att utvecklas. Men att de hör ihop för när du utvecklas så förändras du ju också lite grann. Och när du förändras så utvecklas du ju också på något vis. Men sen så är det ju inte alltid så att förändringar och att man utvecklas märks eller syns. Det är som när man klipper sig. Och kanske bara klipper topparna. Det syns inte så mycket kanske men håret mår bättre och kan fortsätta växa eftersom det mindre bra har klippts bort. Kan man likna det här med livet.
Man brukar ju säga att ingen kan förändra dig förutom du själv. Och så kan de nog vara med att utvecklas också. För om nu de är så att om du förändras så utvecklas du. Då måste det ju betyda att bara en själv kan få sig att utvecklas eftersom man bara kan förändra sig själv. Visst kan andra människor leda en på rätt väg ock stötta en. Men. Skulle man faktiskt kunna säga att det du förändrar hos dig själv. I ditt liv. Det utvecklas också och det formar dig till den du kommer att bli. och nu då eftersom att man utvecklas varje dag så förändras man ju också varje dag och då är det ju faktiskt så att man aldrig helt kommer att veta exakt vem man är. Man kan ju ändå känna sig säker på sig själv. Det är inte det jag säger. men grejen är ju den att det finns alltid något nytt att upptäcka. Så länge man vill det.
.

NU ÄR ALLA SMÅ STJÄRNOR.


.
TÄNKTE bara berätta lite om min dag idag hos Jonas. Har inga bilder för jag glömde ta bilder. Så jag visar en gammal bild från en höst för några år sen. Då jag hade min riktiga hårfärg. Blont. Jag ska för övrigt på måndag åka till frisören och slinga håret till blont. Jag är nervös. Men det ska nog bli bra. men det är bara det att det var så längesen jag hade blont hår.
Alla fall så kom jag till jonas och det första vi gjorde var att jag hjälpte honom inne i hans garage att skruva upp saker. sen blev det ruskigt varmt så vi bestämde oss för att åka till bäcksjön och badade. DE var galet skönt. Hur svalkande som helst.
Vi var där typ hela dagen och sen mot eftermiddagen så kom resten av hans familj som en räddning till våra hungriga magar. Så det blev grillat, och bragokex till efterrätt. MYS.
Det bar sedan iväg tillbaka till huset för jonas skulle klippa gräs så medan så sysslesatte jag mig med hans dator där jag såg en riktigt värdelös film samtidigt som jag kollade in bloggar.
.
När han kom tillbaka blev det mys framför New Moon. Och i slutet av filmen pausade vi för att gå ut i kvällsvörmen och fika med familjen under stjärnhimlen. Jättehärligt. Vi pratade och bara njöt.
Det slutade med att jag och Jonas låg tillslut på deras altan och kollade upp mot stjärnorna och försökte desperat hitta kalavagnen. När den väl var hittad liksom den lilla kalavagnen så blev det till att leka tagen vi barn, i nattmörkret. Väldigt kul. Men jobbigt. Jag kan ju bara säga att jag var typ den enda som blev  trött och typ flåsade som en jagad gris. sån är jag. HEHE.
sen åkte jag hem i mörkret på moppen min.
.
tack och hej leverpastej.
Lars Winnerbäck – Nu är alla små stjärnor

ETT SÄLLSYNT EXEMPLAR.


.
DET
här är En solros som william odlade i skolan för ett tag sedan. han har verkligen gjort det några gånger förut. Men ingen har slagit ut någonsin. Jag tror inte att det ens blivit någon knopp. Men nu Efter många förslk så har den här slått ut. Så stor och fin. Man brukar ju säga. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Och det är verkligen sant. Nu när det tillslut hände. Då blomman tillslut slog ut. Så blev den vackrare än någonsin.
Är det inte underbart när man har kämpat och hoppats på något länge. Och sedan tillslut så kommer resultatet och det är bra. Det är ju verkligen en glädjestund tycker jag.
Att vänta på en solros är bara ett enkelt exempel i en sådan situation.
.
tack och hej leverpastej.
Lars Winnerbäck – Ett sällsynt exemplar
.FREDAG.


.
HÄR.
kommer lite berättande om gårdagen. Då jag var med min underbara mamma och min fantastiska syster. En eftermiddag och kväll med bara oss tre. Vi började med att åka till  stan. Där vi först åkte till mediamarkt för att göra några ärenden. HEHE. Bland annat så skulle jag byta ut min plattång mot en annan modell. För min har varit så dålig. Har inte riktigt tagit så bra. Men jag hoppas att den nya nu är bättre.
Sen blev det till att äta mat på Allstar mitt i stan. Vi satt ute i värmen och åt en massa gott och hade det väldigt trevligt. Pratade, skrattade och mycket mer. Sen så gjorde vi en lite impulsgrej och gick till en fotoautomat. Där vi trängde in oss i den lilla hytten och tog fyra små foton i svartvitt. Det var väldigt kul.
.
Efter maten blev det Maxi för att handla fyra paket glass och lite tvättmedel. Konstig kombination. MEN men. Är det vad man behöver så är det. HEHE.
Vid den tiden så var vi väldigt uppe i varv och så där löjligt roligt fnittriga så man kan säga att vi hördes pch märktes ganska bra sådär sent på kvällen inne i det ovanligt tysta maxi. SKÖÖNT.
vi åkte hem och fixade i ordning för att se tre filmer som vi hade hyrt. Vi hann dock bara se en och en halv innan alla sov men men det var en bra kväll. För innan vi somnade och fortfarande var på den sista filemn så åt vi glass och fixade till våra naglar. Julia var no den enda av oss som var seriös och verkligen gjorde sina naglar fina för jag och mamma slutade med att ha tio naglar i olika färger. KUL. Har nog aldrig sätt mamma ha så fula naglar. HAHA. Om man får säga så. För hon har verkligen fina naglar. Till skillnad från mig. Men vad ska man göra liksom.
.
Så bilderna här är inte så många av själva kvällen. men lite resultat av vad det blev. tack mamma och Julia för en underbar och minnesfull dag.
.
tack och hej leverpastej.
Zackarias – Fredag
.SEA OF LOVE.


.
HÄR kommer en bild som inte egentligen alls har något med det ja ska skriva men. Jag tänkte bara bjua på en härlig sommarbild. För idag så är det ju ändå en sommardag. För det är blå himmel och sol. SKÖÖNT.
Själv ska jag bort iväg på moppen och hämta ut ett par skor som blivit lagade sen bär det iväg mot Älsklingen.
En heldag med Jonas. Blir en skön dag. Det bara känns så. Fast det blir det ju alltid med Jonas. men men. HEHE.
.
tack och hej leverpastej.
Cat Power – Sea of Love

DAGS.

NU. Bär det iväg mot stan med de finaste.
Detta klär jag mig i en dag som denna. Skönt med varm sol i ögonen.
De gröna shortsen är nya. DE kostade endast femtio ynka kronor och sådana har jag längtat efter länge. Sp det var ett fynd kan man säga.
.
tack och hej leverpastej.
.


BEIGE HISS.
.
DET är är då en hälft av vad jag konsumerade i Örebro stad. En beige skjorta som jag verkligen tycker om. den är förövrigt köpt på Gina tricot.
Jag brukar aldrig passa i skjortor men den här tycker jag blev rätt så godkänd. Nu i den här outfiten så har jag tagit på mig mitt egensydda vita spetslinne under som en lite detalj. så låt er inte luras att skjortan är blommig. För det är den inte. NÄPP. Bara beige.
Och kjolen är också ny och kommer från favoritaffären MONKI. Kan inte riktigt förklara vad det är för material. Jag tycker själv att det ser ut som skinn men det är det inte. Men det kommer nog bli en favorit till hösten blandad med färgstarka tröjor och tunna svarta strumpbyxor och lite brytande acessoarer. Väldigt enkelt, snyggt och skönt. Taggar på något vis ändå hösten. Höstens färger. Höstens kläder. Löven. Känslan. Och tro det eller ej. Men skolan. med tanke på att det blir gymnasiet. GGAAAHHHH. AWSOME.
sen turbanen som jag har på huvudet på en av bilderna den fick också följa med hem i kassarna. Den kommer bli perfekt till basfärgade kläder och bara bryta med lite leopard. SKÖNT.
.
Idag ska jag, Julia och mamma ha en egen dag bara vi. Och göra lite mys. Vi ska om ett tag in till stan. Och där ska vi bland annat äta på Allstar tror jag. YEAH.
Sen får vi se vad dagen har att erbjuda. Berättar mer sen. Och kanske kommer det någon enstaka bild också.
.
tack och hej leverpastej.
.EN HAND I HIMLEN.


.
IGEN så är vi hemma. Efter knappt tre händelserika dagar nere i söder. Hos vår underbara mormor, eller mamma eller svärmor som hon också är.
Det var en fruktansvärt lång resa den här gången kändes det som. Jag satt så otroligt obekvamt. Jag vet förstås inte om jag någonsina har suttit/legat bekvämt i bilen i flera timmar någon gång. Men den här gången så var det föskräckligt. Jag fick typ panik. BLÄ.
.
Men nu är vi hemma och jag tänkte visa och berätta lite om gårdagen.
Det var ju min morfars begravning. DEN började klockan tolv och det var väldigt fint. En mycket vacker begravning.
Och nu har vi sagt farväl till Gösta som älskad person på jorden. men hans finns ändå alltid i våra hjärtan lika älskade. Det var fina blommor av olika sorter upplagda fint runt kistan som stod mitt i rummet. Blott en dag ett ögonblick i sänder och tryggare kan ingen vara spelades medan tårarna trängde sig på.
Vi hade minnestund och delade med oss av våra käraste minnen med Gösta. Fantastiskt att höra andra personer berätta så mycket gott om någon som ligger en själv väldigt varmt om hjärtat. Det var en väldigt fin stund ändå med tanke på omständigheterna.
Sov gott Gösta. Som det stod på en av buketterna.
.
Efter begravningen skulle vi hela familjen tillsammans med mormor gå ut och äta. Men innan så gick jag och Julia lite I Örebros stad mellan gallerior. Lite olika saker fick följa med hem i påsar. Så nu är pengarna nära på slut. Men nya saker får fylla ut garderoben. Jag visar imorrn. 
.
nu lite bilder.
.
tack och hej leverpastej.
.

.
DE här personerna är lite släkt på mamma sida. Bland annat våra tremeningar/sysslingar. De träffar man verkligen inte ofta så det var kul. Även om det nu inte var av en lycklig anledning.
.MAN TAR VÄL VAD MAN HAVER.


.
här såg jag och william ut på väg mot att mat i stan. Jag skulle egentligen ha jeans till det där men som sagt så var det inte så dåligt väder som jag trodde att det skulle vara. Så jag fick ta den här kjolen/tröjan som jag ska på begravningen imorrn. Tur att man hade med sig annat. Hade egentligen velat ha jeansshorts på mig men man tar väl vad man haver. HEHE.
Och kolla min söta lillebror.
.
tack och hej leverpastej.
.YELLOW JACKET.


.
JAPP. idag blev det mys i mormors lägenhet. Med plockepin och fika på balkongen. I värmen. SKÖÖNT.
Sen bytte jag kläder från mina äckliga kläder som jag hade åkt i hela dagen till lite mer fräscha kläder och som andades lite mer. Eftersom att det var så varmt ute.
Sen så Gick vi ut och åt på en restuaran ute i sommarvärmen. Jätteärligt. och väldigt skönt. Och gott var det.
Men något väldigt störande var alla getingar som flög omkrng oss hela tiden. BLÄ. De är typ överallt. De var Hemma. Det var en som kröp på mitt ben och var runt oss när vi stannade idag i gävle och åt på mc'donalds. De är så konstiga. Och sedan¨på restuarangen ikväll. Visste ni att geting heter "yellow jacket" på engelska. Typ "gul frack/jacka" på svenska. ganska gulligt namn. Och som bumblebee som betyder humla. Typ det gulligaste ordet.
Hur som helst så var det mysigt att äta och prata tillsammans med min familj och mormor. Förutom Julia för hon tar tåget ner ikväll. Och kommer tidigt imorrn.
..
tack och hej leverpastej.

NU.

JA. Då var vi framme i örebro i mormors lägenhet. Hur skönt väder som helst. NAJS.
Synd bara att man inte tog med sig några shorts för jag varhelt förberedd på dåligt väder. BAJS.
Men aja. Nu ska vi ut och gå lite på örebros gator och sedan äta någonstans. MYS.
lägger in bilder senare. hade gott.
.
tack och hej levepastej.

VISSA FÅGLAR STANNAR KVAR.


.
IMORGON
klockan sex på morgonen då bär de av ner mot söder. Vi är som fåglar som flyger söderut. Vi lämnar norr när det blir för kallt. Skillnaden är bara att vi inte är så lyxiga fåglar så vi tar bilen och sen så är det inte varmare i söder för tillfället. Så det kommer inte direkt bli någon skillnad.
Men nu är det ju så att vi inte åker ner pågrund av vädret utan begravning är anedningen. För Gösta.
Det är på onsdag så vi åker ner imorgon och så är begravninen dagen efter och sen åker vi hem igen på torsdag förmiddag. Snabbt dit och tillbaka kan man lugnt säga.
Det är lite jobbigt att åka ner hela tiden. Vi har verkligen åkt ner till örebro flera gånger den här sommaren under olika veckor. Aldrig under samma och av olika anledningar. Två gånger pågrund av begravning om man räknar med den här. Det har varit, är, en tuff sommar.
Men starka som vi är så klarar vi det så gott vi kan. Tillsammans är man starka. Ensam är man ganska svag.
.
Det här är bilder från förra året som vi var nere i Örebro och jag och Julia sysselsatte oss med att ta fina kort ute på fältet. Men då var vi nere endast för semesterns skull. Så det är lite skillnad i år. 
.
Nu kommer jag nog inte att göra så mycket fler inlägg innan vi åker. Det kanske blir något sen när vi är där. men det är tveksamt. Vi får se. Tills dess. hade gott.
.
tack och hej leverpastej.
.

SYSKONKÄRLEK.


.
ÄR  DET INTE UNDERBART ATT ÄLSKA NÅGON. Att bry sig om någon. Vara ledsen när personen är ledsen, glad när den är glad. Finnas där för personen. Trösta personen. Vara stolt över personen. vara arg på personen. Älska personen.
.
Det här är bilder på syskonen Helleday från förra sommaren som då spenderades i Örebro. Och på just den här dagen när bilderna togs så var det mormor och Göstas bröllops dag. Och det var det nu igen igår. Så grattis till de!!!!
.
Jag älskar verkligen mina syskon. Min lillebror. Min storasyster. William och Julia. Så härliga. De har båda helt underbara personligheter. De är som lika. Vi är alla tre lika. Ja eftersom att vi är syskon. Men ändå så olika. Är det inte coolt hur många underbara olika personligheter det finns. Jag menar alla är ju unika och sin egen. Men alla är ändå fantastiska på sitt sätt. Ganska coolt. Alla har liksom det lilla extra. och då kan man ju tänka att om alla har det lilla extra så är det ju likadant som att säga att ingen har det lilla extra. men så fukar det inte. Alla har den där bonusen. Det lilla extra. Och alla har sitt egna "lilla extra". Och det är det som gör alla så unika.
Och det är så kul att upptäcka andras "lilla extra". Vad som gör just de speciella. Till vilka de är. Vi är alla vackra människor men med något eget. Vi är alla som tummar fast med olika tummönster. Färger med olika nyanser.
.
Mina syskon är såklart två av dessa unika eftersom alla är det. Och de är tycker jag extra fina och mysiga.
Mina två skatter. Helt sjukt sköna. Vi är en perfekt trio som håller ihop väldigt bra. MYS. De bästa.
.

.
tack och hej leverpastej.
Du vet väl om att du är värdefull

OFFENTLIGT PRIVAT.


.
NU på morgonen så väcktes jag av mamma. Hon berättade att klockan kvart över tolv skulle vi bege oss iväg till tandläkaren för att fixa till min söndriga tand. Så idag blev det lite mer sovmorgon. SKÖÖÖÖNT. Fast det är fortfarande väldigt svårt att sova åter igen pågrund av den här frustrerande fuktigheten. Man är varm hela tiden. men inte så att det är skönt. BLÄ som sagt.
.
Hur som helst så åkte vi sen ut i regnet och iväg till tandläkaren.
Grejen är att jag inte alls är rädd för att gå till tandläkaren eller något. Men när man väl sitter där så  hinner man tänka rätt så mycket. och jag tycker alltid att det är lika intressant att gå till tandläkaren. För det är ofta olika Personer. Och när man ligger där och de kollar koncentrerat på ens mun och tänder så ligger man själv där och kan inte titta på något annat än deras enorma ansikten som är onormalt nära ens eget. Men grejen är ju att det inte är konstigt för de gör ju bara deras jobb.
Det är typ så att det är bara "tillåtet" att glo på någon så mycket när man är hos tandläkaren. Det är som inte konstigt eftersom att man kan inte se så mycket annat än de som håller på med ens tänder för de är ju helt uppe i ens ansikte. Jag menar annars så är man ju bara helt efter om man sitter och glor på någon eller är så nära en person som hos tandläkaren.
Och Ibland (nu mer och mer tycker jag) så är det studenter med i rummet för att de ska lära sig. Eftersom att de också ska en dag bli tandläkare/läkare. Så är det på väldigt många jobb. Men det är ändå mest weird när det gäller sjukhuset och tandläkarn. För då sitter de ju väldigt koncentrerade och glor på patienten som läkaren undersöker eller vad han nu gör. Och det är ju yp också det ända stället där man kan sitta och glo på en person som håller på med något privat. För hur mycket det än för att studenterna sa lära sig. Så är ju patienten ändå en person som blir undersökt eller hjälpt av en anledning. För hur konstigt skulle det inte vara om någon skulle sitta och glo på en själv och typ ens vän medan man gör något. (om det inte är på en scen såklart). Och det är ju för att det är privat.
.
Jag säger inte att det är fel eller något. Men mer och mer så blir det privata lite mer offentligt. Utan att vi ens tänker på det. Man borde egentligen tänka lite på vad man offentliggör. Om de är något privat eller inte. För idag så finns det nästan inget privat längre. Faktiskt. Och det tycker vi ju inte är något konstigt. Eller?
Vad vågar vi egentligen reagera på? Vad vågar vi tycka är konstigt och sedan offentliggöra hur vi tycker?
Jag undrar om det kan vara så att istället för att offentligöra våra privata åsikter om saker. Så offentliggör vi privata saker i våra liv. Rätt eller fel?
Värt att lägga ner en tanke i.
.
Tillbaka till tanden. Den blev lagad tillslut och nu gör jag inte illa tungan. (lika lätt alla fall).
Ska till tandläkaren snart igen för jag ska fixa till tanden lite mer. För just den tanden är lite konstig. När jag gick i feman tror jag, så hoppade jag hopprep och ramlade på asfalten. och slog då ut en fjärdedel av min framtand. Den blev lagad med lite plast.
Grejen var bara att det är lite dåligt lagat. För färgen på plasten är helt fel. Den är mörkare än min tand och den är också längre än framtanden bredvid. Så det ska försöka återgärdas.
.
tack ch hej leverpastej.
.

TRULY MADLY DEEPLY.
.
IDAG så har Jonas varit här hela dagen. Eller man kanske ska säga igår. Men jag har inte gått i säng än så det får bli IDAG.
Hur som helst så är det därför som jag inte har bloggat något. Vi träffades äntligen efter en långsam vecka då han var i hans stuga.
Har verkligen saknat honom.
Imorse vaknade jag väldigt tidigt på grund av den här värmen och fuktigheten. Det är så otrligt jobbigt. det är ju som att ela tiden kallsvettas. DRYGT.
Så jag gick upp och åt frukost och medan jag väntade på att jonas skulle komma så såg jag på den starkt rekommendernade och sorgliga filmen "message in a bottle". Hann inte se klart hela. men när han kom så fick filmen vänta och istället sa vi hej till hans försenade födelsedagsfirande plus present. Med mig.
Hann fick ett par nya hörlurar. Vilket var väldigt behövande. För hans gamla har det gått för långt med. DE är till och med lagade med silvertejp. Och de går ändå sönder. och man brukar ju säga det som inte går att laga med slvertejp. det är sönder. Så man kan säga att det var dags för ett par nya. Så han blev väldigt glad. Och verkade vara väldigt fascinerad över att jag hade sätt vad han behövde utan att fråga. Och sedan gett honom det.
Och är inte det otrolgit kul att överraska folk med sånt som de blir glada över. Att göra folk glada. Hur kul det än är att köpa saker till sig själv som man vill ha. Så är det ännu roligare att köpa saker åt andra. För den lycka man får av att köpa till sig själv håller bara en stund sen vill man ha något nytt igen. Men när manköper eller gör något för någon annan så håller känslan av lycka mycket längre. För personen blir så glad. MYS.
.

.
Efter så åkte vi iväg till pizzeria Kajutan och beställde pizza och sen handlade vi lite saker på konsum. Och tog mopparna tillbaka hem i den varma luften. Vi åt våra pizzor och satte oss för att se på den tragiska men ändå bra filmen Changeling. Den är verkligen också rekommenderad. Vi satt i soffan och hade myst ner oss. Medan regnet duggade utanför. Så mysigt. Det perfekta vädret för en film och mysdag. Kan vara lite tråkigt men ibland väldigt mysigt. Som idag.
Sen så blev det lite bakning. Och det var faktiskt Jonas idé. Det var jag inte beredd på. Men han bara sa att idag ska vi baka. Vi ska baka chokladbollar. Så jag kunde inte göra annat än att hänga med. vilket jag gjorde mer än gärna. Det var så mysigt. Där stod vi med våra fina förkläden och allt. Och gott blev det också. Men när smeten var färdig så orkade vi inte rulla det till bollar. Uatn bara äta med skedar. Men då spårade det ut och jag fick n rolig impuls att kleta smet i Jonas ansikte. Så det var vad som hände. Hur kul som helst. Och kladdig blev han. och väldigt brun. KUL.
Och tro det eller ej men till chokladbollarna blev det en till film också. Den hette "It´s Complicated". Är inte lika starkt rekommenderad som "Changeling". men ändå rolig.
.

.
Slutresulatet är sju av fem stjärnor. Hur underbar och mysig dag som helst. Tack Min underbara.
.
tack och hej leverpastej.
.
LYCKLIGT NÖJD.
.
NU TILL SLUT. Så är jag färdig med min egna långklänning som jag har jobbat på ett tag. Jag blev väldigt nöjd faktiskt. DEn blev precis som jag tänkt mig. Skillnaden är bara att jag klarade det. Det trodde jag aldrig. HEHE. Bra där Cornelia.
Det är alltså en väldigt fin sommarklänning som man kan ha som finfint, men också som en mysklänning att gå omkring i här hemma och dona. För det är ett väldigt mjukt tyg.
Jag har länge velat ha en klänning med låg  och snygg rygg och utan band. Men aldrig hittat någon. Och skulle jag hitta någon så skulle den ändå vara ovärt dyr. Och i såna lägen så ska man alltid försöka sig på att fixa det själv. Om det inte är helt omöjligt då. Fast sen så är det ju så att ingenting är ju omöjligt. Det kanske verkar så först. men när man väl börjat försöka så är det inte omöjligt längre. Utan bara svårt beroende på vad det handlar om. Så jag säger att man ska alltid försöka. Försöka går ju.
.
Nu ska jag gå omkring i min klänning och fixa så att jag sedan kan mysa framför en film. Har tre olika filmer att välja mellan. The Truman Show, Domino eller The Way We Were. Får SE vilken det blir. HÖHÖ.
.
tack och hej leverpastej.
.

.
DET
där störande ljusa ljuset mitt på klänningen är ljuset från kvällssolen genom fönstret. Jag vet. Hur frustrerande som helst. jag stör mig lika mycket som ni. men jag orkade inte göra något åt det. LAT cornelia. AJA.


VAR NÖJD MED ALLT SOM LIVET GER.


.
DORIS
gick nyss in för att äta lite mat, efter det så drack hon vatten, sen gick hon ut igen. och la sig på altanen och bara njöt.
Och jag tänkte bara är det inte helt underbart att njuta. Att vara nöjd.
Njuta kan ha många betydelser, men när jag slog upp ordet så var det en betydelse som jag fastnade för. Njuta - att kunna glädja sig åt något. Vördnad, ära. Att var nöjd. Är det inte en härlig beskrivning.
Ni kanske redan visste allt vad det betydde. Men jag är inte så duktig på ords betydelse. Man vet på ett ungefär eftersom att man använder orden. Men det är ganska kul att slå upp de och förstå själva meningen med ordet. För alla ord är ju påkomna vid olika tillfällen. Så alla har ju sin egna betydelse och innerbörd. Oväsentligt kan vissa tycka. men rätt så intressant ändå när man har rätt inställning.
Njuta - att glädja sig åt något. Man värderar något. Man inser att det finns gott. Och man glädjer sig över det.
Och nu slog det mig. Kan man inte säga att det också är en beskrivning till ordet FRID. Som jag skrev om igår. Jag har inte vetat exakt vad det inbär med frid. men det är ju så. Man glädjer så åt något och blir nöjd och lugn. Och därmed lycklig i sig själv. Jag tycker det är ganska coolt att inse saker. Att lite då och då upptäcka nya synvinklar på saker och ting. Det är som att se det ur ett annat perspektiv och då kan det man tänkte innan vara den raka motsatsen. Underbart.
Vi borde njuta av livet. Jag borde njuta av det som livet ger. Oftare. Tänk som Baloo i Djungelboken. Han är väl ett enda stort exempel på en njutare. Precis som Min katt.
.
tack och hej leverpastej.
Stefan Feierbach – Var Nöjd Med Allt Som Livet Ger
.LOST!


.
I´VE LOST MY TEETH.
Idag när jag vaknade. Så vaknade jag av att jag hade något hårt i min mun. Första reflexen munnen fick var att tugga på det och känna var det var. Jag tog ut det ur munnen. Och där i min hand så låg flera vita småbitar. De var från min tand. Min högra vänstertand hade gått sönder när jag sov. Och inte lite heller. Det sysn inte på framsidan. Men på baksidan, för hela baksidan av tanden är i princip borta. Det är bara en liten bit kvar av den. Och den är väldigt störande och vass. Det gör inte ont. Men det är väldigt frustrernade när den inte är jämn.
På måndag ska jag boka en tid hos tandläkaren. Så här kan de ju inte få vara.
Min tand känns nu ganska så ostabil och skör. För den ha ju som halverats. Blivit hälften så smal. Och ni vet ju att något som redan är smalt och blir smalare blir lättare att bryta av. Så jag får försöka vara försiktig nu. Vill ju inte gå omkring med en stor glugg. USCH. BLÄ. Men det kommer inte bli så. Så det är lugnt. HEHE.
.
Nu ska jag påriktigt gå ut på en promenad. Jag måste ju ta tag i att gå ut nu när ingen säger till mig att göra det. För ingen är som sagt hemma förutom jag. Julia har disney-maraton med en kompis och mamma, pappa och William är i fjällen och åker mountain-bike. Fråga mig inte varför. men pappa är väldigt intresserad av sånt så det var han som drog dit de. Men nu så prövar tydligen mamma och william också. Inte de brantaste. Men ädå liksom. Vilken grej ändå.
Vi får se hur många brutna ben de tar med sig hem.
.
tack och hej leverepastej.
Coldplay – Lost!
.

SOMETHING OLD. SOMETHING NEW.


.
DET här är då vad jag har på mig idag. En riktigt mysig och avslappnad klädsel som jag trivs i. Något som jag inte trivs i däremot är mitt blöta hår. Det är därför det är så mycket mindre snyggt på bilderna. För jag har precis duschat.
Men tillbaka till kläderna. Linnet är inte speciellt nytt, men de militärgröna-shortsen de är lite halvt nya. De blev till igår eftermiddag. När jag letade igenom min garderob. Då hittade jag ett par gamla mjyka och sladdriga byxor som jag någon gång har köpt på HM. Men knappt använt. Och vad gör man med saker man inte använder. Man slänger de, behåller de utifall att de skulle bli mode, ger bort de, eller gör om de till något nytt och snyggare. Jag valde det fjärde alternativet. Jag klippte bara av de i den rätta längden och vips så var det ett par mysiga shorts. SKÖNT.
Så ja. DEt var historien bakom de militärgröna- shortsen.
.
Nu ska jag gå ut på en promenad i det härliga vädret och låta mitt hår torka av sig själv i vinden.
.
tack och hej leverpastej.
.

FÖR DIG. HOS DIG.


.
SOM jag skrev i början av sommaren så händer det mycket denna sommar. Det har varit begravning, bröllop, semester, läger, plus att Julia åker iväg.
Nu har det hänt ännu en till händelse. Min morfar har dött. Eller han egentligen inte min riktiga morfar. men så gott som. Han har alltid funnits i mitt liv. Han heter Gösta.
En riktig skön skojare. En underbar person. Så sjukt värd att älskas på alla sätt.
Han har varit sjuk länge. Och ni kanske vet att när någon är sjuk länge så är det nästan så att man går och väntar efter ett tag. I det undermedvetna. Förstå mig rätt.
Jag har bett väldigt mycket för honom. och det har gått upp och ner. Och han har alltid varit lika tacksam. Så glad varje gång jag sa att jag tänkte på honom och att jag bad för honom. Man hörde yckan i hans röst. Och lyckan i hans ögon när vi sågs. Han och mormor bor i södra sverige så vi träffas inte så ofta. Men det känns ändå som att dealltid finns här. I våra hjärtan.
Och så är det ju nu också. Även fast Gösta han lämnat oss så finns han ju ändå kvar.
.
Sen så även om man på ett sätt är förberedd. Så är man ju ändå inte det. När det väl händer så är det ju alltid en chock. Att någon man älskar ha försvunnit ur ens liv.
Är det inte en väldigt konstig tanke att en person inte exiterar längre.
Jag hade en väldigt fantastisk relation till Gösta. Han har fått mig att skratta oräckneligt många gånger. Han är den mysigaste. Han har fått min barndom (om man nu kan använda ordet "barndom" i min ålder.) till något som man verkligen ser tillbaka på och blir lycklig. Så härliga minnen med honom.
.
Jag tänkte alltid att den dagen då han skulle försvinna. Då skulle jag bryta ihop. Men när det väl hände så blev det först den reaktionen. Men efter en timmes sömn och tårar då kände jag helt plötsligt en väldigt ovanlig känsla för mig. Har aldrig varit med om något liknande. Jag kände frid. Det låter väldigt djupt kanske, men så djpt tycker jag inte att det är. Det beror på hur man ser på det. men det var en underbar känsla. Inte något som går att förklara. Men poängen är att det var den absoluta motsatsen till den reaktionen jag hade väntat mig. är det inte underbart ändå hur livet bara kan vändas upp och ner. Och bli så mycket bättre. Bara för att man ser det ur ett annat perspektiv.
Även fast jag kände frid över det som hänt, så var jag ju fortfarande otroligt ledsen. Men jag var som mitt i allt ändå lycklig. För jag visste att Gösta är på en mycket bättre plats nu. han mår så mycket bättre. Och han är trygg.
Och ni vet säkert att om ni vet om att en person som ni älskar mår bra och är trygg så blir man ju lycklig. Så det var det som gav mig hopp. För på något vis visste jag det. Underbart.
.
Jag kommer ihåg att innan gösta dog. Så frågade jag honom om han var rädd. Och han kom med det ultimata svaret kan man verkligen säga. Han sa att han faktiskt inte var det. För han visste vart han var på väg. Är inte det underbart. Att veta vart man är på väg. Och sedan vara trygg i det. han lätt så lugn. Harmonisk är det rätta ordet.
Så det var också det som fick mig att bli glad för hans skull när den hemska dagen plötsligt blev.
.
Så detta inlägg blir till ett minne av Min morfar Gösta. Som var den bästa. En lycklig person som jag älskar. Och min mormor som också är en lycklig person. Älskar henne och önskar henne allt gott och mycket mer än så. Min mormor är verkligen stark. En klippa.
.
Det coolaste och det mest vackra är ju ändå att vi kommer ses igen. FRID. Säger jag bara. FRID.
Jag tror det är viktigt i livet att uppleva den här frid-känslan. och då inte bara när någon försvinner ur ens liv. Utan bara i det vardagliga. Jag tror man mår bra av det.
Man brukar ju säga när någon dör "må han/hon vila i frid". Men jag säger till oss alla låt oss leva i frid. Det kan göra gott. 
.
tack och hej leverpastej.
Lars Winnerbäck – För dig
.

IN HER SHOES.


.
HAR
inte jättemycket att skriva eller visa. Eller egentligen så har jag saker att skriva men jag har inga bra bilder att lägga in till det. Så. JA. Men nu så satt jag och kollade igenom lite äldre bilder på min systers dator. (Men julia var bara lugn. jag kollade inte på något otillåtet). och där så hittade jag bilder på ett par skor som jag tycker väldigt mycket om. De är från monki. Och när jag köpte de så var det rea så ja. De fick följa med hem direkt.
På de här bilderna så prövar jag kläder och skor inför en begravning.
Och jag tänkte bara att när jg ändå lagt ut två olika inlägg nyligen om skor så kunde jag ju lika gärna tråka ut er med ett par till. HEHE. Men i like it.
Jag tycker väldigt mycket om skor. Det finns så många snygga. Och varje sko har verkligen sin egna lilla personlighet och tro det eller ej men skor kan faktiskt säga väldigt mycket om personen som bär skorna. Det kan låta lite creepy. MEN. Det är ändå något som jag tror stämmer. Eller så kan det beskriva lite grann hur man mår för stunden. HUR som helst så är skor väldigt härligt. Det finns så många olika sorter, färger, klackar, mönster, stilar. NAJS. FINT.
.
Nu ska jag se på Moulin Rouge med Julia och vår vän Stina. De har bakat gott gott. Så nu blir det mys. Har själv aldrig sätt filmen. Men den verkar intressant. Så.
.

ETT HJÄRLTLIGT VARDAGSDAGS-GRATTIS.


.
IGÅR KVÄLL.
Så överraskade vi, alltså hela familjen, Julia i vardagsrummet. Vi hade utan att hon märkte något, gjort i ordning i vardagsrummet. Med tårta, visapad grädde, dukat, gjort en stor banderoll och slagit in presenter. Hon visste inget. Hon märkte inget för hon satt vid sin dator och var inne i vad hon nu gör där. Det är alltid lika kul att överraska folk (om det nu är en bra överraskaning). Och se deras ansiktsuttryck. Och Julia var väldigt förvånad när hon kom in rummet och såg all uppdukning och oss som sjöng "happy birthday to you." Hon blev jätteglad.
.
Efter en stunds grattande så satte vi oss i sofforna och Gav henne presenter. Först från mamma, pappa och William. En macbook-dator och ett par koss-hörlurar. Eller egentligen så fick hon ett par andra hörlurar som pappa hade valt ut. Men de var inte riktigt Julia. Såna här stora svarta, Så hon ska byta till ett par koss.
Sen var det dags för min present till henne. Ett rätt så stort paket. Hon öppnade det och började först skratta för det första som hon såg var ett kasettband som vi spelade in egna låtar som vi gjort när vi var små. Jag och julia. och några andra sånger som var uppskrivna på pappaer och ett kort på hon och jag. Julia var kanske tre och jag typ ett. Vi hade båda regnkläder påoss och stod i en skog. Hur sött som helst. Var man söt när man var lite eller? eh ja. Lite själviskt kanske. Men alla är verkligen söta som små. Inga undantag.
Och sen en sista lapp där det fanns en uppskriven sång plua ackord. Det var en sång som jag gjort själv nu i slutet på nian. Det var en uppgift på musiken. Och jag är verkligen ingen låtskrivare eller så. Men just under den perioden vi skulle göra en egen sång. Så hade jag e väldig inspiration.
.
Jag var väldigt inne på det här med oskyldiga ögonblick. Och med det menar jag ögonblick som bara händer. Inte planerade eller uttänkta. Bara ett ögonblick som blir. Och jag har insett att det är de oskyldiga ögonblicken som sätter mest avtryck i ens liv och att det är de somm man minns. De lyckliga ögonblicken, de mindre lyckliga ögonblicken. Och det var det jag hade skrivit en sång om. Och när jag skrev den så tänkte jag på min och julias relation och att hon skulle åka, men att hon skulle stanna kvar i mitt hjärta. Så hon fick texten och jag sjöng också låten för henne med lite klink "på vårt nystämda piano". För att citera pappa.
Sen till sist. själva huvudpresenten. Jag hade beställt en canvas-tavla. Ett foto av mig och Julia. Ett underbart och klockrent exempel på ett oskyldigt ögonblick. Och det härliga med detta kort är att det verkligen inte var ett planerat och tillfixat kort. Utan det var förra sommaren. Pappa bara satt och tog lite kort på alla. Mormor, mamma, oss och då blev det här kortet ett av många. och vi hittade det någon gång när vi satt och kollade på några bilder. Och där var det. Jag och Julia älskade det direkt och har länge pratat om att göra en förstoring på det för det är så vackert foto. Och nu gjorde jag det till henne. Hon blev obeskrlivligt glad. och är hon glad så är jag lycklig. Så man kan säga att det var en lyckligt glad kväll igår.
.
SEN var det tårta och mys som gällde. GOTT.
Sen så kan jag ju förtydliga att Julia inte fyllde år igår. Utan Hon fyller år i oktober. Men då är det ju så att då är julia på en helt annan kontinent så vi tog chansen och grattade henne för fullt nu när det finns tid.
Men hur mycket i förskott det än var så GRATTIS TILL JULIA PÅ ARTONÅRSDAGEN I FÖRSKOTT!!!!!!
.
tack och hej leverpastej.
Hasse Andersson – Ett Hjärtligt Vardagsdags-Grattis
..
HÄR OVAN
fick hon av mamma, pappa och William.
Sen nedan så öppnade hon min present.
.

.
SEN
var det dags för tårta. mys.
.


SOLEN I ÖGONEN.
.
MITT PÅ DAGEN.
Då träffade jag Sofie mitt i stan. Hon hade suttit och kollat på beachvolley-tävling. Medan jag skyndade mig in för att komma sent till henne. Vi gick ner till lven och satte oss på den lila filten som Sofie kommit ihåg att ta med. Vi åt gott, melon, ballerina, nektarin, jordgubb -och rabarbersaft och lite till. MUMS. MYS.
Det var väldigt härligt väder. Skönt när solen äntligen värmer upp ansiktet som gått i ide pågrund av höstvädret. Men idag påmindes vi av att sommaren inte är över än. Solen överbevisade klädaffärerna med deras höstkollektioner. SKÖNT.
Hoppas bara att det håller i sig ett tag till.
.
Jag och sofie hade det alla fall väldans bara tillsammans. Som alltid. Och som alltid så blev det mycket härligt babbel om diverse. Blir aldrig uttråkad av våra prattimmar. De är underbara. SÅ.
.
tack och hej leverpastej.
Lars Winnerbäck – Solen i ögonen
.

INPREGNERA DE SKORNA.
.
JAG VET INTE riktigt vad som hände. Men idag när jag träffade Sofie på stan så satt vi nere vid älven och myste. Sen när det snart blev dags att dra sig hemåt för båda så bestämde i oss för att gå lite på stan innan. Och jag skulle bland annat visa mina stövlar på affären Bianco för henne. Och då innan så fastnade vi på några skoaffärer innan. Och där i bland butiken Nilson. Och då var det rea. Och där i lla rea så fanns det ett par underbart fina skor som Cornelia fastnade för direkt. Hon prövade de några gånger sen var det dags för sofie att lämna stan. Cornelia fick panik för hon tyckte verkligen om skorna, men behövde Spfie för att bestämma sig för att köpa de eller inte. Men Sofie sa köp skorna och det var det enda som behövdes för att Cornelia skulle bli övertygad. Och suddenly var de i en påse i hennes hand. Snipp snapp snut så var sagan slut. En fin historia om de sköna skorna. 
.
tack och hej leverpastej.
.DINA SKITSTÖVLAR.
.
DETTA är då mina nya underbara stövlar. Som ni ser så är det inte gummistövlar som vissa skulle kunna tr när man säger att man köpt stövar.
Men de är galet sköna. Plua att de kan användas både under vinter -och sommartid. SUPER. För det ärsnyggt till allt. Shorts, klänning, jeans osv. AWSOME!!! Det är verkligen stövlar som får stanna. Riktiga KEEPERS. Och på allt det så är de tåliga också. Det är ju skin Så ja.
Jag gillar de verkligen!! ska försöka använda så mycket som bara möjligt.
.
tack och hej leverpastej.
.DRYGT.


.
HOPP. Nu funkade inte moppen alls så jag måste ta bussen in. ÅÅÅÅHHHH...
DRYYYGT.
Orkar inte buss men aja. Och bussarna går inte lika ofta på sommaren. Såklart. så nu kommer jag en timme försent. Det är tur att sofie är så förlåtande. HEHE.
HEJ då. Dags att gå.
.
tack och hej leverapstej.

TURBANEN I STADEN.
.
NU ska jag precis nu. Skynda mig iväg och sätta mig på moppen med smått och gott och en stor filt för att träffa Sofie i sran och mysa med henne i stans park. SKÖNT. Plus att det är fint väder. Perfekt match.
Visar bilder senare.
kläderna jag har på mig är lite nya saker. land annat den stickade tröjan som jag köote för någon dag sedan. Jättemysig. Och sedan turbanen på huvudet är också ny. Den köpte jag igår.
och det vita linnet är också nytt. Från den älskade affären MONKI.
.
tack och hej leverpastej.
Sara Bareilles – City
.NIGHTMARES.


.
MORGON SVERIGE. Idag vaknade jag rätt så tidigt för jag ska iväg till stan snart och träffa min vän SOFIE.
Jag vaknade med mitt nya fina nattlinne på. Det som ni ser ovan och under. Det var inte alls oskönt som jag trodde. Jag sov nästan till och med bättre i det. HEHE. eller något.
Men så ser det ut alla fall.
.
tack och hej leverpastej.
.FRUKTANSVÄRT FÖRFÄRLIGT GRÄSLIGT VÄRRE.


.
KUL. Att det är sommar. Och man typ är "bright-light-blek" nu. Inte ok. Efter Gotland så var man ju typ megabrun, typ en bränd pepparkaka eller något. Men sen när man kom till Umeå igen och mötte Vinterkylan så försvann allt och nu är man vinterblek typ. Typ så blek som man är på vintern. Det är ju förfärligt fruktansvärt.
Man blev ju typ ledsen när man var brun och man kollade på det blekaste stället (alltså där man aldrig har solat) och tänkte på att det var så blek man var på vintern. Helt sick. Och kul att man nu typ är så blek.
DRYGT.
Jag vill vara så brun som jag är på den översta bilden och inte den undre som togs i vintras. ÅÅH. Det är inte rättvist. Visst nu är det inte så fint eller varmt någonstans i Sverige. Men ändå. Jag blir så less. Man brkar ju faktiskt säga att Augusti är den riktiga sommarmånaden då det ska vara varmt. Men ICKE sa Nicke.
.
Nu ha jag sett klart "The last song" och den var inte så bra enligt mig. Jag tycker inte om Miley Cyrus. Hon spelar inge bra. Så töntig liksom. Men det är bara vad jag tycker. Julia verkade inte heller tycka den var så speciellt bra för hon somnade innan det ens hade hänt något. HAHA.
Men sen så började jag se på Favorit-serien "Sex and the city" och ska se något avsnitt till sen blir det till lite skönhetssömn förhoppningsvis.
.
tack och hej leverpastej.
.

TÄNK OM JAG ÅNGRAR MIG OCH SEN ÅNGRAR MIG IGEN.

NU för ett tag sedan så kom vi hem efter en dag av blandade aktiviteter. Det började som jag tidigare skrivit med familjekort med en bekant. Det var faktiskt väldigt kul. Inte stelt alls. Men det kan nog bero på (hur patetiskt och tööntigt det än låter) att vi har typ megamånga kameror i denna familj och i släkten. Vi är en enda stor Fotograffamilj så vi är tydligt väldigt vana vid att stå framför och bakom kameran. SÅ. Ja vad ska man säga så det var inte direkt så svårt att slappna av och få det naturligt. Det kommer bli jättefina bilder tror jag. Ni får se de sen kanske om de läggs in på datorn.
Sen efter foto så blev det till att skjutsa William till Leos lekland, vi andra var inte jättetaggade på det faktiskt. HEHE. Så vi åkte tillbaka till stan och var där ett tag. Kollade på saker, köote saker. Så idag fick lite fler saker följa med mig. Ett jättesött mysigt nattlinne (har alltid velat ha något gulligt nattlinne. Inte för att klä upp mig när jag ska sova eller något men men. det är bara fiint.), en scarf eller vad mna säger som jag fördet mesta kommer anväda som turban men också halsduk, en ring till mitt hål i örat, en plånbok (som för övrigt var ett behövligt köp), en vit magetröja. Ni får se det någon gång också. Jag lovar. HEHE.
Sen efter stan så blev det till att se Shrek fyra på bio i 3D. Med hela familjen. Den var väldigt rolig faktiskt. Rekommenderad. Sen gick vi och fikade på café station. MYS.
.
och nu är vi hemma och jag och julia ska mysa med fimen "the last song". Det är tydligen en gråtfilm enligt Sofie. det är vi taggade på. Så vi får se om det blir någe hulkande tårar. Jag är dock lite tvivlande på det för Miley Cyrus är huvudperson och det känns bara patetiskt. Men ja. Vi lär väl märka.
.
Bjuder på en bild från TB. Då vi var på en mysig promenad till standen.
.

.
tack och hej leverapstej.

WE ARE FAMILY. SYSTRAJEANS.


.
NU.
Ska vi snart iväg och ta familjekort. Och det här ska jag ha på mig. Ja hade väldigt svårt idag också at välja vad jag skulle ha på mig. Men det var mest för att fotografen sa att man inte skulle ha för starka färger, randigt, stora tryck och sånt. För det skulle ta upp för mycket av uppmärksamheten på kortet typ. Men tillslut så tog jag på mig det här. Och jeansen jag har på mig öpte jag igår för, lyssna, endast hundratjugo kronor, Cheap monday. på The Store.
Jag gillar de. NAJS.
.

.
tack och hej leverpastej.
The Chipmunks & The Chipettes – We Are Family

IN MY HEAD. I SEE YOU ALL OVER ME.

DIG. Dig saknar jag. Han saknar jag. Honom.
Har precis lagt på luren efter ett två timmars långt samtal med min underbara. Då vi pratade om allt och inget, allt mellan himmel och gjord ungefär, och lite bortanför det också. HEHE.
Det var hur mysigt som helst. Härligt att höra hans röst. Längtar så efter att få spendera tid med honom. Vi har varit borta från varandra ett rätt så långt tag nu. Just därför att vi går om varandra hela tin. När jag kommer hem åker han och tvärt om. Men på söndag ses vi igen och tills dess håller v varandra uppdaterade på telefon. Det är fiiiint.
MIN. Han. Honom. Du. Jonas.
.
Jag vet att jag lagt upp den här bilden innan. Men Jag tycker om den så mycket så det blir helt enkelt en favorit i repris. För min del.
.

.
tack och hej leverpastej.
TobyMac – City On Our Knees
Den här låten har jag och jonas utsett till VÅR låt. Den är jättefin och precis som på sorgliga filmer så tänker jag på han varje gång jag hör den. Och tro det eller ej, men det kan också ibland fällas en tår.

DÅ VAR DET KLART.

NU SÅ. Nu har jag äntligen fixat klart header och min blogg sig själv igen, fast nyare och ännu lite snyggare enligt min åsikt. HEHE. Men det är ju bara vad jag tycker. vad tycker ni? blev headern bra.
jag kan ju stolt säga att jag fixade dit allt utan Julias hjälp at all. Det tog lite tid men nu ha jag alla fall lärt mig ett och annat. SKÖNT.
.
Jag och mamma kom tillslut iväg till stan vid ungefär halv fyra och stressade omkring för att hinna med så mycket affärer som möjligt. Vi ska nämligen ta ett familjekort imorrn. Passa på nu innan Julia far. och tanken var att vi skulle ta nu på sommaren när vi var bruna. Men eftersom att sommaren i norr inte är så varm och solg av sig (speciellt inte de senaste veckorna). så har det inte blivit mycket av STEKNING. Så för stunden så är Gotlands-brännan försvunnen och vi säger hej till vinter-bleka Cornelia. Men aja. What to do liksom?
Hur som helst så ska vi ta kort imorrn. och tanken var att vi skulle hitta något på stan som vi skulle ha på oss då. men vi hittade ingenting. men däremot så köpte jag lite annat. Ett par jättesnygga stövlar, en stickad slapp tröja (hur skön som helst) och ett par jeans. Faktiskt. Det känns jättekonstigt att jag har jeans rätt så ofta nu för tiden. För förut så hade jag typ aldrig jeans. Bara leggings. För jag har aldrig gillat jeans just därför att de är så osköna, med deras gylf och knappar och allt. Men jag tycker det det är galet snyggt så tillslut så bestämde jag mig för att följa skönhetens ordspråk: "ska man vara fin får man lida pin" och köpte ett par. och idag så köpte jag mina andra. Och jag har börjat vänja mig faktiskt.
Ni får se hur alla grejerna ser ut imorrn när jag har tid.
.
SOM sagt. vad tycks om headern?

.
tack och hej leverpastej.

HOPPSAN -ÅNGEST.


.
DET
blev lite fel på bloggen alldeles nyss för jag satt och fipplade med olika designer och då blev allt typ förstört. Så headern och bakrunden försvann. Nu är bakrunden tillbaka men inte headern. Men jag tänkte att när den ändå är borta så kan jag ju göra en ny så jag ska försöka göra det nu. Får se om det blir bra annars blir det den gamla vanliga igen.
Det är alltså förklaringen till varför det nu är orange ful text som överskrift. HEHE.
.
tack och hej leverpastej.

STRUMPOR I SKORNA.
.
tack och hej leverpastej.

DEN VITA ROSEN.

OUTFIT TRE:
..
tack och hej leverpastej.

STICKAT OCH MAGVÄSKA.

OUTFIT TVÅ:
.

.
tack och hej leverpastej.

AMERICAN IDIOT OCH KLOTRUNDA GLASÖGON.

JAG är en sådan person som har en väldig beslutsångest när det talas om kläder. Och idag var det mer funderingar och ångest än någonsin. vi skulle på stan idag. Eller vi ska på stan jag och mamma men det blir lite senare än tänkt. Men alla fall så tänkte jag lägga ut en typ av outfitbild. Men eftersom jag hade så svårt att bestämma mig så blev det tillslut väldigt många olika bilder. Lite patetiskt. MEN. Aja. Ni får se alla. HEHE.
Har fått mycket inspiration från fyndiga frida.
hon har galet skön stil, och har alla de sakerna som jag sitter och drömmer om.
.
OUTFIT ETT:
.

.
tack och hej leverpastej.
Green Day – American Idiot

JAG VET VEM JAG ÄR NÄR JAG ÄR HOS DIG.


.
HÄR
lite mysigt fina bilder som vi tog samma dag som TB slutade. MIN underbara Sofie. Min skatt.
Hon är verkligen den bästa. Och förutom att hon de mest fantastiska sidorna utan fel så är hon också den COOLASTE. Den coolaste personen jag känner. Hon är så otrligt stark och inspirerar mig så ruggigt mycket.
Hon är en sådan person som borde finnas i allas liv. Hon är otroligt stöttande. Det är alltid henne jag tänker på först när jag behöver tröst eller bara behöver prata. Hon förstår verkligen också alltid och säger alltid det man vill höra. Det är typ magiskt. Och speciellt denna sommar när det hänt så otroligt mycket så har hon alltid funnits där. Så härlig. Vad ska man säga. Vi har delat mycket och upplevt mycket tillsammans. Det finns ingen liknade. Jag vet vem jag är när jag är hos henne. Hon. Dig.
..
tack och hej leverpastej.
Melissa Horn – Jag vet vem jag är när jag är hos dig

KVAR I NÅGOT JAG LÄMNAT.


.
DEM VECKORNA.
de var underbara. Jag var på ett läger i norrmjäle och träffade en massa mysigt folk. Allt var bara awsome. Det hände saer hela tiden. Man var bland sjukt härliga personer, man kunde fokusera på Gud och allt var bara så otrligt skönt. Vi gjorde en massa roliga saker som man aldrig kommer glömma och efter två veckor så här så är det mycket saker som blir väldigt interna som man pratar på om i flera veckor efter. Det är väldigt kul.
Och hur skönt det ändå är att komma hem så saknar är det väldigt konstigt. För man har ju varit bland folk konstant i tolv dagar. Och då när man kommer hem och det bara är ens familj om ens det så känns det jättekonstigt. WEIRD.
.
Här kommer en massa härliga bilder. SÅ. Enjoy.
..
haha. Så här såg det ut på vårt rum. Väskorna längst upp är min och Sofies. Stökiga och fina. Vissa skulle nog kalla det oordning, men man är ju olika. Den nedan för är våran rumskompis väska. Lite skilland om man säger så.
..
Det här var en jätteskojsig lek. Varje dag är det något som kallas GF (gemensam fritid) och då leker man jättecoola och roliga lekar. HEHE.
I just den här leken så åkte jag ut direkt. Jag vet inte riktigt hur det gick till, men det blev bara bajs av alltihopa direkt och helt plötsligt så satt jag på sidan och kollade på. Är det inte konstigt hur livet överraskar en ibland.
.

.
HEHE. Den här bilden kan man ju inte annat än skratta åt. Den är så flummig. Men bli inte rädd det var inte så att vi klädde oss så här normalt. Utan varje år så är det en fredag då det är en typ av festkväll eller vad man ska kalla det. Då är det alltid ett speciellt tema som man ska klä ut säg till. Och det här var vad jag och några till klädde ut oss till. Vad får du komma på själv. Men temat var alla fall kända filmscener. Så man skulle alltså vara något/någon ur en känd film. Mer säger jag inte. Kul var det alla fall. Mycket skratt blev det den kvällen.
.

.
Som sagt grymt härliga människor. Sköna två veckor som jag aldrig glömmer.
.
tack och hej leverpastej.
Melissa Horn – Kvar i nåt jag lämnat

BARA I DIG HAR MIN SJÄL SIN RO.
.
då har man sytt idag då. Det gick åt många timmar till det kanske inte så effektiva timmar men jag kom långt alla fall. Men blev dock inte helt klar med klänningen. men på god väg. Jag kommer nog få den klar imorrn. Så ni får se resultatet då. Nu kommer bara lite bilder från dagen då jag kämpade med alltid "syande" "nålande" och "pillrande". Bra träning för mitt tålamod. NAJS.
.
Det har verkligen varit en lugn dag och jag har inte stressat över något vilket känns väldigt skönt. För de senaste veckorna har jag haft ångest över en massa men det börjar bli bättre och jag tar en dag i taget.
Jag börjar på riktigt dö nu för snart är det den tjugonde augusti. Och den dagen är inte något som jag längtar till just nu. För då far JULIA.
MEN. det är ite än och jag tar som sagt en dag i taget.
..
tack och hej leverpastej.


ÄLSKAR. ÄLSKAR INTE.

.
JA. Då var det en ny dag att börja leva för. jag vaknade rätt så tidigt idag. Och det är för att på lagret så steg man upp senast åtta varje morgon och skullle vara i säng elva så det blir en liten omställning tilll ens vanliga tider. Men då hinner jag alla fall göra lite mer idag än om jag hade vaknt typ tolv. HEHE.
.
Nu ska jag alla fall äta någon form av frukost och sedan påbörja min klänning.
.
HEHE. Med tanke på bilden ovan. kommer ni ihåg när man var liten. Då man tog en blomma och drog bort dess små blad och för varje blad sa man, "älskar" "älskar inte" och så tänkte man på någon man var kär i typ. HAHA. O)ch sen så trodde man typ blint på det slutgiltiga svaret vare sig det var "älskar" eller "älskar inte". För man hade som inget annat att gå på. Söt man var asså. Tänk vad enkelt livet skulle vara om alla svar bara hängde på blombladen.
Men det är som tur att det inte är så för då skulle allting alltid vara antingen eller. IOch så är det ju verkligen inte. I sverige ska ju allt vara lite mitt emellen. Lite sådär lagomt.
.
tack ochh hej leverpastej.

FINNS INGET ATT GLÖMMA.


.
DENNA dag så kom jag hem igen efter två veckor i norrmjöle på TB. HUR kul som helst!! det ägde sönder.  såååå mysigt och en massa nya mysiga människor som man skapade kontakt med. De här två veckorna har definitivt satt avtryck i mitt liv. Finns inget att glömma.
.
bilden ovan är en liten försmak på alla många bilder som tagits under tolv dagar. Kommer mer såklart och redigerade kommmer de vara. Men inte nu för nu har jag nått toppen av trötthet och vill inte göra annat än att bara vara slö och dryg och bara vara för mig själv och göra sådant som jag saknat. Som att se sex and the city säsong tre. HEHE. najs. och en massa annatt också. Jag ska någon dag börja sy min klänning som jag köpt tyg till men det finns ingen ork till något för stunde så.  JA.
Som sagt ni komer få veta mer sen när jag orkar och tar mig tid.
.
tack och hej leverpastej.
.
den här låten blev lite av en TB-sång under lägret som alla gick omkring och sjöng på. HAHA. Skitbra.
Shan "The Man" Atci – Toarulle

RSS 2.0