OVER THE RAINBOW.


.
TÄNKTE att jag kanske skulle visa lite bilder från bröllopet vi var på för typ tre veckor sedan. Det höll till i en underbar och stekande varm skog. Det var min kära kusin som gifte sig och det var helt fantastiskt vackert.
Det var jättegrönt i skogen och med mycket träd och kullar och solens strålar lyste in lite här och där. Helt otroligt magiskt.
Som ingångsmusik hade de OVER THE RAINBOW. Jättefint. Och så kom de där upp för en kulle med den mäktiga muiken i bakrunden. Ja ni kan ju bara tänka er. Det var som direkt tagit ur en saga. Typ lite narnia-style skulle man kunna säga.
Det var alla fall jättemysigt. men galet varmt. För det var typ trettio grader och man satt där i klänning och killarna hade kostym. Inte skönt. Alla satt och fläktade med programmen. Men det förstörde abslout inte cermonin på något sätt.
Det var deras vackra dag. Och nu är de gifta och som i en saga så kommer de leva lyckliga i alla sina dagar.
Grattis! Jag önskar er all lycka.
..
tack och hej leverpastej.
Israel Kamakawiwo'Ole – Over The Rainbow / What A Wonderful World
.FARVÄL JUPITER.


.
JA MEN DÅ SÅ.
Nu var det dags att försvinna ett tag igen. För ja ska nämligen åka iväg idag till ett läger som håller på i 12 dagar exkat så under den tiden blir det tyvärr inget bloggandet. Så ni får leva på det som redan finns eller besöka andra bloggar tills vidare. HEHE.
Det börjar alla fall klockan tre idag så jag ska snart åka. Ska bara kolla så att jag packat allt och så ska jag ju äta frukost såklart.
Just nu för stunden så är ja väldigt trött. För jag har verkligen vänt på dygnet nu som säkert alla andra också har. Och på lägret så kommer man väckas redan klockan åtta och det kommer ju typ vara döden. Men kanske ändå ett bra sätt att bli tvingad till att vända tillbaka dygnet. Inför skolan och det som kommer sen. Fast nu insåg jag just att det kommer ändå vara hela tre veckor kvar av lovet när jag kommer tillbaka. HEHE. Och det är ju verkligen tilräckligt med tid för att vända dygnet igen. HEHE. ojdå. Men aja. DEt är ju härligt det.
.

.
NU. Ska jag gå ner till köket och göra mig något att stoppa i magen. Hade gött i tolv dagar nu. Så hörs vi sen.
.
tack och hej leverpastej.
Lars Winnerbäck – Farväl Jupiter
.

.
HON VAR SIN. DEN VACKRASTE JAG SETT NÅGONSIN.

.
DETTA ÄR MIN UNDERBARA SYSTER. Hon är obeskrivlig. Det händer rätt så ofta att man skriver att folk är obeskrivliga. Men Julia finns det verkligen inte ord till.
Hon har funnits i hela mitt liv. Och då menar jag inte bara att hon funnits i mitt liv utan också varit där för mig. Alltid har hon varit min förebild. Någon jag sett upp till och ser upp till fortfarande.
Det märktes nog som mest i våra yngre dagar för då ville jag verkligen vara som hon.
Vi hade likadana klänningar. I princip likadant hår förutom att hon hade lite mörkare än mig. Och sen så gjorde jag också det som hon gjorde. Redan då när vi var jättesmå.
.
Det var en sommar då vi sprang omkring i vårat hus i bara badkläder. Jag har ingen aning varför men helt plötsligt så bestämde sig Julia för att lägga in två stycken apelsiner, som hon tagit från fruktfatet, innanför sin bikinitopp. Som bröst eller något. Och jag som beundrade allt hon gjorde och ville vara likadan gjorde förståss desamma. Fast då var det bara ett problem. Jag hade ingen bikinitopp utan bara trosor. För jag var så pass liten så vad hade jag och dölja. Men jag hittade en lösning och la självklart de två apelsinerna på det enda tillgängliga stället vilket var i min bikinitrosor. SÅKLART. HEHE. Och sen fortsatte vi springa omkring och jag var väldigt nöjd. Måste ha sett helt stört ut. MEN. Det är lite så vi är. JAG och JULIA. Eller alltså vi stoppar ju såklart inte apelsiner innanför våra badkläder längre. Det skulle nog inte vara lika gulligt i den här åldern. MEN vi gör oftast väldigt tokiga saker som kan anses helt störda för vissa och vi är bara så.
Vi har också speciella perioder som verkligen sätter oss in i. Vi hade till exempel en brutal ROSA period ett tag. För några år sedan. Och då kan jag säga att ALLT var rosa. Vi var rosa, allt vi rörde i var rosa. Vi hade typ fobi för allt icke-rosa.
Vi gjorde skönhetsböcker som var rosa. Där satte vi in alla saker vi ansåg tillhörde kategorin SKÖNHET. Sen så blev vi inspirerade av SKALMAN och gjorde en klocka som visar vad man ska göra under dagen. Fast vi gjorde en lite annorlunda version av skalmans klocka. Istället för att sova och äta så var det skönhetsgrejer som gällde. När man skulle måla naglarna, när man skulle skriva i sin skönhetsbok, sova sin skönhetssömn och dylikt. Vi var riktigt ambitiösa små varelser. Vi gjorde till och med en liten visare på klockan som vi kunde flytta runt. Vilket jobb.
Så har vi alltid varit. Ambitiösa och väldigt energirika och kreativa.Vi gör alltid roliga saker. HÄRLIGT härligt.
.
Det här året fyller Julia MYNDIG. Hon har blivit en stor flicka nu och det är fullt upp hela tiden. Hon har kommit så långt i livet så att hon får åka iväg som utbytesstudent till USA. Hon åker den TJUGONDE AUGUSTI. Och jag kan inte fatta det. Allt är så svårt. Hur ska jag någonsin kunna förstå att en av mina närmaste. Min älskade syster. Min förebild. Ska åka iväg i ett år. Vi kommer inte ses på hela tio månader. Är det ett skämt eller. Vi brukar ju Typ dö av att inte ses på bara några dagar. Typ krama varandra tills vi dör när vi träffas igen efter någon av oss varit borta i en vecka eller så. HUr ska detta gå. Men det är inget skämt. Det är verklighet och det händer snart.
Hon ska åka bort och hon kommer inte finnas här. Hon kommer finnas på datorn. På skype. På MSN. Men vadå. DEt är inte samma sak.
Och jag har precis nu för ett tag sen insett detta. Och jag orkar inte oroa mig så mycket och gråta hela tiden. Men jag har insett en sak som medförde en lite konstig känsla. Och det är att jag aldrig har tagit farväl till någon förut. Alltså på riktigt. Visst min mormor när vi åker därifrån efter en veckas besök på sommaren och så men aldrig så här. Att säga hejdå till någon som man älskar och som man inte ska träffa på ett år.
Vissa kanske tycker att: "det är ju bara ett år, det kommer gå snabbt", "Det är ju inte så att du ska säga hejdå för evigt". men då ska jag säga en sak. Det känns faktiskt lite som en evighet. För det hinner faktiskt hända en del på ett år och även om vi kommer höras på datorn och så. Så är det en helt annan sak. Hon kommer inte finnas här hemma. DEt är så svårt att föreställa sig att hon inte kommer finnas där på morgonen stressandes i badrummet och sittandes vid frukostbordet och äta sin nyttiga frukost. hon kommer inte finnas där när jag kommer hem och ska berätta något askonstigt om någon person som vi kan skratta åt. Det går inte att beskriva hur det känns. Men det känns för konstigt.
Men det är min syster och vi kommer klara det. Jag vet att  hon kommer klara det galant i USA. Hon kommer ta alla med storm och sedan komma hem om möjligt ännu mer underbar än innan. Jag kommer att sakna ihjäl mig efter henne men vi kommer höras på skype och sådant och hålla kontakten. Och det kommer funka helt ok. Ja det kommer det. Det måste det. Jag måste intala mig det.
.
Hon är sin. den vackraste jag sett någonsin. Och hon är min syster.
.
tack och hej leverpastej.
.
KEN.


.
HAHA.
Ja vad ska man säga. Bilden talar ju ganska mycket för sig själv.
Vi var på stranden och william ville att jag och Julia skulle bygga ett sandslott med honom. Och vi bestämde oss för att istället för att bygga ett traditionellt sanslott som alltid så skulle vi försöka oss på att göra en människa. Och detta blev resultatet efter många skratt. HEHE. mycket vackert måste jag säga. När William sen fick se det så dog han typ av skratt. Förstår inte riktigt varför.
.
tack och hej leverpastej.


BRÖSTSOCKER TILL FARFAR.


.
EN
dag så åkte vi in till Visby för att gå på de mysiga gatorna. Vi åt god mat. eller halvt god mat. Jag trodde det skulle va god mat. och det var också vad jag sa de fem första minuterna då jag åt. MEN. sen så blev det inte lika gott längre. Ni kanske blir litte förvirrade. Men jag åt en kycklingscnitzel och den var jättestor och det blev inte megagott efter ett tag. Om ni vill veta.nHEHE. Julia smakade ostron den dagen fö första gången och det är ju lite speciellt. och jag var väldigt beredd på att skratta när hon skulle spotta ut det eller till och med hålla på att spy men ändå svälja eftersom att vi var på en restuarang. Vi filmade till och med. HEHE. Men det hände ingenting. hon bara svalde och sa att det var gott. Jag antar att hon tänkte lite som PUMBA i lejonkungen. Hon har alltid varit en av hans största fans. SLÄMMIGT MEN MÄTTANDE.
.
MEN vi köpte god glass alla fall. Vi köpte från Visbys hemgjorda glass. Jag tog tre kulor. Saffran honung, melonsorbe och sockerkakssmet. HEHE. Lite speciella smaker men väldigt goda.
Sen så gick vi förbi en liten affär som hette karamellboden. Finns det något gulligare namn på en godisaffär? Skulle inte tro det. Det var som himmlen. Vi gick såklart inte och det var alla sorters godis därinne. Karameller i ala dess sorter, kubbor, tuggummin. Men vi blev mest glada över att se namnskylten på en av lådorna med godis. BRÖSTSOCKER.
.
DET var så kul för man har bara hört talas om det men aldrig sätt det eller ätit det för det fanns ju mest bara in the good old days. Men där var det och jag och julia fick flashbacks till barndomen från allt tittande på Barnen i Bullerbyn. Där så går barnen till en handel och köper bröstsocker till deras farfar. Såååå mysigt. Vissa skulle nog reagera på namnet men jag tycker det är rätt så gulligt. HEHE. Vi köpte lite sånt alla fall. Det är verkligen bara socker och jag gissar på att farfarn skulle ha det i kaffet men vi kände alla fall skyldigheten att köpa det.
Så där gick vi sen hela dagen med våra röd-vit-randiga karamellpåsar och mumsade.
.
tack och hej leverpastej.

RENT UTAV VACKER..
DENNA
dagen så åkte jag och Jonas iväg till bäcksjön för att ta ett eftermiddagsdopp. Eller egentligen så hade vi inte ätit middag än men det lät bra bara. HEHE.
det var jättevarmt och skönt faktistk till min stora förvåning. skönt att svalka av sig.
Sen när vi kom tillbaka så bestämde vi oss för att tvätta och rengörs våra mopeder. Vilket mest för min del behövdes.
.
JAG har aldrig sen jag skaffade moppe förra året tvättat den. Jag vet faktiskt inte varför men jag har inte orkat tagit tag i det plus att jag inte vet hur man gör. För jag ha bara trott att man tar en slang och spolar lite. men idag fick jag lära mig att det krävs mycket mer än så. Jonas lärde mig att man skulle börja uppifrån och jobba sig neråt, precis tvärt emot vad arbetslivet säger. Vi använde högtryckstvätt, blött svamp och tvål och sprit för att verkligen få bort allt. Vilket jobb måste jag säga. Det var så otroligt jobbigt. Speciellt när man kom till däcken och man skulle sitta där och pillra. Sånt klarar jag inte av. Men jag kämpade på. och medan så stod Jonas på sidan och penslade och tvättade med något medel på sin moppe. Han var väldgt facinerad. Stod där och sa oräckneligt många gånger "wow", "oh my god" och dylikt. Han var så fascinerad över att medlet var så bra. Han sa att han blev så less på att det var så bra. Så då måste det verkligen ha varit magiskt eller något.
.
OCH då slog det mig. Kan något vara så bra att man blir less på det? Kan man bli less på att någit är för bra. och det kan man nog. För om man tänker på hur man ibland blir less på folk. Det är händer ju faktiskt ofta att det är för att personen är bra på npgot. Att han/hon är bättre än en själv på något. och då kan man ju bli less på den person. Det kallas ju faktiskt JEALOUSY. Men man bruka oftast förneka det men det finns ändå där. Det var bara en liten tanke.
.
tack och hej leverpastej.

BLYGA POJKAR FÅR ALDRIG KYSSA VACKRA FLICKOR.


.
IGÅR.
Eller vänta i förrgår blir det ju. Då åkte jag direkt ifrån sofie till Jonas. Har längtat så mycket efter han. Att bara få umgås med han och göra bara vad som helst. När jag kom dit s var han i full gång med att snickra och dona bakom deras ladugård. Så jag hade inget annat val än att hjälpa till. Så det blev till att dra ut spikar ur plankor och bära plåtgrejer. Det var jobbigt tyckte jag men Jonas skulle bara skratta och le åt mig om han hörde mig säga det.
Sen gick vi in och fixade ihop lite fika och en filt som vi tog med oss ut och slog oss ner i gräset nere vid deras å. MYS.
Bullar och kakor. SMASKENS.
efter att ha fyllt våra magar med smått och gott så åkte vi iväg på mopparna för köpa ännu mer onyttigt. Bara för att det är gott. dert var jättemysigt att gå där i hand med Jonas och handla. En mysig känsla bara.
Vi tog oss hem igen och såg på den eftertjatade Kenny strafighter. Som Jag inte hade sätt innan. Lite efter jag vet. Men nu ha jag sätt den och för er som inte heller har sätt den så rekommenderar jag den faktiskt. Den var väldigt rolig faktiskt. tycker jag.
.


.
tack och hej leverpastej.

DÄR BORTA SA HON.

HEMMA hos Sofie så myste vi med att titta på favoritserien OC som jag har sätt minst tusen gånger och inte kan få nog av och som Sofie precia har börjat dölja och är som galen i. Det var jättehärligt. Jag somnade dock väldigt snabbt eftersom att det inte hade blivit en lång natt den dagen.
Nästa dag så drog vi snabbt iväg mot stan och letade efter nya saker för att fylla våra garderober. Och köpa det med pengarna som vi inte hade. Men lite fick följa med hem. Jag köpte ett par jättemysiga byxor på monki för halva priset som ni kan få se någo dag. och ett blommigt tyg köpte jag också för jag ska börja sy en klänning som har befunnit sig i mina drömmar ett tag nu och som förhoppningsvis ska bli något liknade av vad jag tönkt mig. Ni får se när den är klar.
Sen åkte vi till Ålidhems centrum och köpte, tro det eller ej, endast nyttiga saker. För vi hade den dagen bestämt oss för att dra fram den sidan av oss som vi visste fanns någonstans. och mycket frukt och grönsaker fick följa med oss hem för senare mot kvällen så sat vi framför en dålig film vid namn SEBBE och doppade frukt i smält chocklad och grönsaker i dippsås. MUMS. Och den dagen kom vi fram till att nyttiga saker faktiskt också kunde vara gott. Vilken grej liksom. Och den natten gick vi i säng stolta över oss själva.
.

.
tack och hej leverpastej.

SKA JAG VANDRA MED DIG.


.
JAG.
tänkte uppdatera lite om de senaste dagarna då jag varit icke närvarande på bloggen. Känner att jag har hamnat lite efter i att skrivamen jag ska fösöka så got det går. Har som tidigare skrivit att jag varit med Min bästa underbara vän Sofie i några dagar. Hon var först här och då som alltid hade vi hur kul som helst. Vi gjorde alla möjliga töntiga och coola saker som bara vi kan göra. VAD kan jag inte riktigt dela med mig av men tänk er det konstigaste och flera gånger roligare och konstigare och coolare. HEHE. Så är VI. MAGNIFICANT. OJA.
Vi gick alla fall inte och la oss förän vid halv sju på morgonen. Vilket är ett rekord för oss. Och det konstiga var att det var inte planerat att det skulle bli så sent. det bara blev så. Vi höll ingen om helst koll på tiden och man brukar ju säga att tiden går fort när mn har roligt. och vi hade ju hur skoj som helst så det kanske gick tusen gånger snabbare. Eller? HEHE. Weird.
Nästa dag så gick vi på en promenad. Var det tänkt alla fall. men vi fastnade i en lekpark och använde våran enda och barnsliga sida. Gungade gunga. men vi upptäckte dock att vi inte är lika små längre som vi var när vi var mindre. HEHE. För Sofie fastnade i den lilla bebisgungan. HAH. det var en underbar syn och det blev väldans massa skratt.
Mn snabbt så avslutades tiden i den moderna lekparken. För sen när jag så sagolikt som jag kunde sprang barfota utan strumpor och skor i gräset bland blommorna. Bara för att det såg så härligt ut. Och man har ju sett folk på filmer göra det så graciöst så varför inte jag liksom. men självklart så går de ju inte att leva i en perfekt sagovärld. utan då helt plötsligt så kliver jag på en stor humla. Jag bränner mig på sidan av foten och skriker för full hals och sofie försöker  ner mig. det skulle faktikt kunna varit en film. Typ en action eller något. För det var väldigt dramatiskt.
.
SENARE på dagen så åkte vi ner på cyklarna till en sjö och myste. Och mot kvällen så drog vi inte till Centrum för att göra stan osäker. HEHE. nä men vi åkte in och träffade Klasskompisar och Jonas för att sedan gå runt bland folk och lyssna på vad Sommaren I City hade att erbjuda. Där bland annat Anders Lundin. Det var mysigt förutom att Anders inte sjöng allsång som vi hoppats på utan en massa andra tråklåtar.
..
tack och hej leverpastej.

A PEACE OF CAKE.


.
här såg det ut där vi åt frukost. Det var som sagt sol från morgon till kväll och vi satt där i morgonsolen och åt vår frukost. MYCKET mysigt.
Mamma och Julia stod i köket vareviga morgon och bakade ihop något gott. Nybakt bröd och sådant. Underbart.
Alla trivdes så bra i den lilla stugan. men speciellt JULIA. Hon var så nöjd. Det sa hon hela tiden. Hur mysigt hon tyckte det var och att det var precis så hon ville bo när hon blir äldre.
.
tack och hej leverpastej.
.
SOLSIDAN.


.
EN
dag så hade jag på mig detta. Det var en av de första dagarna på Gotland och vi skulle som de flesta andra dagarna till stranden. hur varmt och skönt som helst. vi cyklade dit på våra hyrda cyklar njöt av den varma vinden i ansiktet och sjöng en massa disney-låtar för full hals. det är verkligen jag och Julia att göra sånt. Att komma på en massa låtar från disney och sånt och bara sjunga ut. Hur kul som helst. HEHE.
.

.
JAG
och Julia tog kort på våra solbrännor för att jämföra från dag till dag. Och det här var från första dagens solkämpardag. Vi kämpade väl kan jag säga. Mycket kraft och tid gick åt till att ligga i solen och steka. I LOVE IT.
.

tack och hej leverpastej.


DÅ.

.
HÄR. Är lite mer bilder från gotland då vi gav oss iväg mot Fårö och lekte i blåsten vid raukarna. Vi satte igång och tog julkort för att slippa stressa med det sen när julen börjar närma sig. det är verkligen så äkta vår familj att göra så. Plus att vi har ju ändå alltid med oss minst två kameror och en filmkamera över allt. så det var liksom inte så att vi inte var förberedda. den gången vid raukarna så tog vi till och med oss ett litet stativ för att kunna ta bra kort. Vi stod där och posade medan en massa folk gick förbi med sneda blickar och kollade. HEHE. ja ni kan ju bara tänka er hur det såg ut. Med tanke på att det är ett känt turistställe så var det inte lite folk där och vi kämpade hårt för att inte få med någe folk på bilderna. Det kom med några men då säger bara pappa glatt: de redigerar vi bort sedan. Så det är lugnt.
.

.
NU. Är jag hos Jonas. Jag kom till han igår och de senaste närmaste dagarna så har jag varit hos min vän sofie och myst i många härliga dagar. ni ska få se bilder sen.
.
tack och hej leverpastej.


YES.

NU. Äntligen dags att träffa den coolaste på Jorden!! min underbara älskade bästa vän SOFIE KOLLBERG!!!
Har inte träffat henne på megasuperduperlänge och jag dör seriöst!! Finns inte ord för det. men jag behöver henne. Vi behöver varandra.
Jag ska någongång sätta mig och skriva ett inlägg om henne och lägga ut en massa bilder. Men det finns alldeles för mycket att säga. Så jag måsta ha mycket tid och kraft!! Men det kommer utan minsta tanketvekning hända. OJA.
Hoppas hon kommer snart. Hon skulle Cykla hit. Duktig som hon är.
Asså jag fattar inte. Det är typ bara jag som inte orkar cykla någonstans. HM. För Jonas brukar också cykla hit. Men ju för sig så är sofie och Jonas tremeningar. så det kan ju ha med det och göra. Min bästa vän och min älskling är släkt. Hur stor är chansen liksom. HAHA.
men jag tycker det är konstigt attt jag inte har samma hurtighet som de jag umgås med. Bukar men inte Säga att man blir som de man är med. HM. AJA. det är bara att leva vidare. Men förresten plus att jag har en galet hurtig syster också. Hon cyklade en gång till sin bästa vän Caroline och hon bor verkligen ute i ingenstans. tre mil här ifrån. Eller kanske fyra. men mycket var det alla fall. och hon cyklade både dit och hem. bara för att hon ville träffa henne. Det är viljestyrka och tålamod vill jag lova. Måste fråga vart hon fått tag på det. för jag har inget av det. JOBBIGT.
.
tack och hej leverpastej.
.

.
DEN här bilden är från förra sommaren. SKILLNAD. EH ja.
Har saknat henne mycket!!!

I'M WALKING ON SUNSHINE.

.
SÅ. En av dagarna på Gotland så for vi till Fårö. En ö på Gotland som har en massa Stora Raukar på sig och en massa får. Eller förresten LAMM heter det ju. För det är nämligen så att på Gotland så finns det inga FÅR utan vare sig det är stora eller små vita ulliga saker som säger bää. Så heter det LAMM. av någon oförklarig och konstig anledning. Vi åkte hur som helst dit och var där och kollade, klättrade, fotade och gjorde illa oss på raukarna. HÄRLIGT. och sedan åkte vi mot en strand och sedan kom vi tillbaka till de stora stenarna pågrund av min lillebrors vägnar. och det var nog bra att han tvingade dit oss. för så vackert det var. Solnedgången var underbar. Och det var verkligen inte så vackert som på bilden utan det var mer magiskt och stämningsfullt vackert. Ni kanske inte förstår. MEN. om ni har sett lejonkungen och kommer ihåg den under bara solnedgången från början av filmen så kanske ni förstår lite grann av känslan. MYS.
under tiden vi var där så hade och Julia väldigt kul med våra lkameror. Tog många patetiska men roliga kort Men jag har alldeles för mycket stolthet för att visa upp de. SÅ. kanske ingen annan gång.
.
tack och hej leverpastej.
.


I'M IN LOVE WITH A FAIRYTALE.


.
NU.
Ska jag påbörja berättelsen om När en Familj var på semester på Gotland. De bodde i en väldigt gullig stuga som de hade hyrt för en veckan. Den var vit och jättemysig. Precis som de hade hoppats på. De kom dit efter en lång resa som påbörjades kvällen innan. De åkte färja över vattnet och bil den sista vägen. Det var nog så mycekt som
trettio grader varmt. Solen lyste och fåglarna kvittrade. men barnen skrattade inte för de var trötta. men det blev det snabbt ändring på när de kom fram till huset. Det måste ha varit en dröm.
.
HEHE.
Alltså. Vi kom till stugan och direkt så flög kläderna av och badkläderna på. För jag och julia hade bestämt oss för att när vi skulle komma hem en veckan senare så skulle vi i princip vara svarta. Vi kämpade mycket kan jag säga. vi låg i ett par solstolar och sprutade på oss vatten. för om man är blöt när man solar så blir man lättare brun för solljuset reflekterar eller delar på sig eller något sånt konstigt så man får mer färg. NAJS.
Sedan började julia och mamma direkt inta sina positioner i köket som förste kökschefer. och då var de bara att hålla gi undan. för där var det fullt upp med att baka och knåda, peppra och salta och vad man nu gör i ett kök. Det blev underbart goda resultat. Allt ifrån rabarber och jordgubbspaj till saffranspannkaka med grädde. MUMSIGT. Vilka duktiga tjejer måste jag säga. TÄNK. Någon gång kanske jag kan bli som de. HEHE.
Det hände mycket den dagen. Eller jag tror att det hände mycket alla fall för det var en väldigt lång dag kommer jag ihåg. Jag tror att vi cyklade till havet och badade som bara låg tio minuter bort. Jag skulle kunna skriva världens längsta inlägg och komma med i Guiness Rekordbok. MEN. Jag vill att folk ska orka läsa och att mina fingrar ska leva ett tag till så vi låter det vara så här.
Det kommer nog komma väldigt många inlägg framöver om Gotland med mycket bilder för det hände så mcyket och därmed mycket kort också. HÄRLIGT.    
.
tack och hej leverpastej.
.ÄNTLIGEN.

.
ÄNTLIGEN. Nu har familjen Helleday äntligen kommit hem efter 12 dagars semester på diverse olika ställen. Men framför allt GOTLAND. Vi har befunnit oss Nära Visby men ändå inte HEHE kommer inte ihåg vad stället hette. Och jag har verkligen ingen kraft till att fråga någon klok.
Hur som helst så har vi bott i universums mysigaste stuga. Orkar inte skriva så mycket nu men jag säger bara. MYS. GAMMALDAGS STIL. BAKA. UTEDUSCH. MORGONSOL. KVÄLLSSOL. DAGSSOL. MINST TRETTIO GRADER. BAD. STRAND. HYRDA CYKLARR. BLOMMIG KLÄNNING. BRUNA BEN. RAOKAR. FÅR HETER LAMM. SMÅKRYP. MYGG. BRÄMS. KAMEROR I PLURAL. GALNA KOSSOR. RÄDDA KOSOR. GALNA MYGGOR. IDYLLISKT. Och så otroligt mycket mer. jag ska, jag lovar, berätta och förklara vad jag menar med alla dessa ord. Det har alla fall varit en magisk och innehållsrik vecka. inget man kommer glömma i första taget. Älskar min familjs sätt att vara.
Bilden ovan är ett litet smakprov från Gotland då vi skulle besöka raokarna. Och en raok är alltså stora stenar som har grävts fram och blivit formade av vattnet. För de som inte visste. Jag vet knappt. Så jag vet inte om jag förklarade rätt. Men det är vad jag tror. Stenar är det alla fall. HEHE.
.
tack och hej leverpastej.

FOOD.

.
DET här är då den alldeles för nyttiga maten som jag och Olivia levde på när jag var hos henne. GOTT:
det enda som inte var nyttigt var den engelska frukosten. Som kanske var det onyttigaste vi kunde komma på. ELLER.
Den innebär stekta bacon, stekta ägg, stekta tomater och stekta mackor. Sllt är stekt. Men hur stekt och onyttigt det än är så är det galet gott. HEHE.
.
tack och hej leverpastej.

ETT URSÄKTANDE UPPEHÅLL.

.
JA. Nu kommer äntligen ett inlägg efter ett väldigt långt uppehåll. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt. HEHE.
Det här är alla fall lute bilder från veckan som varit och ar spenderats som sagt hemma hos Min Vän Olivia. Den här veckan har varit så sjukt rolig. Vill bara att den skulle fortsätta längre. Men men. Det kommer ju fler tillfällen. Förhopnignsvis snart.
Men nu så har jag ju jobbar alla fall. Och det betyder *kasching* i kassan. HEHE. Najs eller vad!
Nu kommer det tyvärr att bli ett ännnu längre upehåll för inläggg och bloggning för kanske som jag har nämnt förut så ska jag med min familj till Gotland och mysa i en och en halv vecka och innan ska vi på min kusins bröllop som är imorrn. Så vi ska åka idag. Därför så är det också lite stressigt här hemma med packning och sådant.  Så jag har egentligen ingen aning om hur jag kan ha tid att sitta vid datorn. HEHE. MEn aja.
HEJ då till alla. TRevlig sommar. Så kommer jag tillbaka snart.
.
tack och hej leverpastej.

RSS 2.0