I'VE BEEN TOLD.

.
HEMMA IDAG DÅ. blev en hel mass aplugg hela dagen. nästan tragiskt. men. A girl got to do what a girl's got to do.
har varit så mysigt med katten som stryker sig mot ens ben och med en kopp varm choklad i handen och den lysande snön utanför fönstret.
men imorrn blir det skola igen.
.
tack och hej leverpastej.

AMANDA MIN VÄN.

.
AMANDA MIN VÄN. hon var hos mig igår och myste.
precis innan vi somnade såg vi en favoritfilm. NU ÄR DET JUL IGEN. så mysig film så det finns inte. ni måste se den om ni inte ha sett den. underbar.
sen somnade vi. och hann inte helt se klart den. o nu ha vi vaknat o försöker komma på anledningar till varför vi inte stannade hemma idag o mysteframför film. med god frukost och julgodis. för att sedan när vi är utvilade gå ut till backen och åka skrana i alldeles för varma kläder o komma in när vi är trötta ibenen o dricka varm choklad framför brasan o prata om allt mellan himmel o jord. en sådan dag skulle inte sitta fel. saknar en sådan dag. finns inte tillräckligt med sådana dagar.
.
tack och hej leverpastej.

GUBBEN I LÅDAN.

.
HÄR HAR VI DÅ PEPPARKAKSBAGARNA. tre lyckade bagare.
jag, amanda och william ha bakat pepparkakor. o som vanligt så vet man ju att smeten är tusen gånger godare än själva kakorna. men aldrig trodde ja att de skulle bli så här.. dåliga.
det blev nämligen som ni ser lite mer svarta kakor än bruna. vet inte riktigt vart det gick fel. men det var ju tur att pepparkakssmeten var så god. annars hade vi nog fällt en tår.
stackars pepparkakor. de som var så fina. SYND. aja en lite försmak på hur livet i en egen lägenhet kommer se ut. fint.
.
men nu ska vi se en julfilm ja och amanda o mysa innan det är dags för skönhetssömnen. hehe.
.
tack och hej leverpastej.
Daniel Adams-Ray – Gubben i lådan

ADVENT I VÄNTAN.

.
DET ÄR FÖRSTA ADVENT OCH BARA NÅGRA VECKOR KVAR TILL CHRISTMAS EVE. julafton.
nu har man tänt första ljust och det ger en ännu mer hopp om att det kommer bli en underbar jul i år igen.
har sådan julkänsla nu så att det räcker för en evighet. mysigt.
idag var det grötlunch på kyrkan. GOTT. hemmalagad gröt och julvörte med julskinka. mys mys mys. o sne har man varit på skyltsöndag på stan också. lyckades få med mig två saker hem. en poncho och en bredare töjning. ni får se senare.
.
tack och hej leverpastej.

STÄMNING MINA VÄNNER. STÄMNING.

.
IDAG ÄR DET DAGEN INNAN ADVENT.
hur fin dag som helst, med snöflingor som virvlar. ljus är tända. ljusstakar börjar synas i fönstren. man kan känna lukten av glögg och lussebullar. stämning mina vänner, stämning.
denna dag började bra, med att vi åkte till aqurenan och badade  hela familjen (tro det eller ej) plus jonas och hans nära och kära. är kanske inte det roligaste stället på jorden, men med underbara människor så blir det mer än toppen. vilket det var också.
och nu hemma ha vi fikat årets första lussebullar och ska börja baka riktigt jul godis jag och mamma och senare blir det en av våra julfavoriter. filmen "the family stone". otroligt bra och rolig film. minnen. lovely.
det är bara julia som saknas nu. nå hejdlöst.
.
bilder på min vackra vän amanda. tagna av, jag, linnea och magnus.
.
tack och hej leverpastej.
.


MINA MELLANNAMN JUST NU.

.
ÄR PÅ BRA HUMÖR NU NÄR HELGEN ÖVERRASKAT MIG. livet känns väldigt bra just nu. är så glad.
och nyss så ha ja pratat emd min älskling till syster som är borta i USA. och hon mår sjukt bra just nu också. så fiint alltihopa.
.
så här såg ja ut idag. kände mig lite som en hästflicka som skulle ut o rida. ridskor fattades bara.
men har alla fall blivit förälskad i jeans och väst. min mellannamn just nu.
denna väst är dock minkära vän emmas. men jag planerar att hitta en till mig själv innnan jag dör. heheh.
.
tack och hej leverpastej.

BEHIND THE SCENES.

'
'
.
HAR VARIT UTE MED DESSA FINA OCH FOTAT UTE I SNÖN. lika roligt varje gång, men nå hejdlöst kallt. tänkte visa resultaten senare. men nu får ni se lite backstage-bilder. vad som händer bakomkameran. behind the scenes. se och njut. he.
.
tack och hej leverpastej.

LEV INTE DÄR.LEV HÄR.

.
NY DAG NYA MÖJLIGHETER. ännu en fredag. när ska dagarna sluta rulla. veckorna sluta passera. timmarna sluta blekna. när ska tiden stanna upp och påminna en om vart man står.
för man kan inte leva där. man måste leva här. eftersom där, är där man inte är. och här, är här man är.
och här har man alltid med sig. så vart ska vi göra av där. sluta leva där. lev här.
.
tack och hej leverpastej.
Håkan Hellström – Det här är min tid

RIVER EN VACKER DRÖM.

.
VAD ÄR DET FÖR SKILLNAD PÅ DRÖM OCH VERKLIGHET. vet vi verkligen det?
.
tack och hej leverpastej.
Håkan Hellström – River en vacker dröm

I FALL INTO YOUR ARMS.

.
DAGENS KLÄDER BLEV EN MYSIG BALNDNING. men en sak har ja insett. att jag ha lämnat mina converse för ett tag nu och så använder ja sjukt mycket jeans av olika slag. en ny period kanske?
.
nu sitter jag med min vän sofie på kyrkan med matten mitt i knät i förhoppning om att bli lite smartare. får se hur det går. blir så på less på allt.
.
förresten ledsen för superduper korniga och fula bilder, men vad ska man göra åt skolornas kameror med en millimeterskärm. bara att leva med, ska inte använda den med jämna mellan rum framöver. om alls..
.
tack och hej leverpastej.
Coffey – I Fall Into Your Arms

FRÅN KYLAN IN I VÄRMEN.

.
BILDERNA TAGNA MED MARIKA KOMMER I NÅGRA OMGÅNGAR. så håll ögonen öppna.
.
tack och hej leverpastej.
Lars Winnerbäck – Från kylan in i värmen

BLAND FÄLTEN AV GULD.

.
FÄLT AV GULD. kan någon gissa vad det är för låt? inte så svårt kanske, men otroligt vacker översättning. svenska är ändå fint ibland. med de rätta orden.
original låten heter fields of gold. ganska direktöversatt kanske, men fina ord.
vi håller nämligen på att översätta låtar på engelskan och det blir ändå väldigt fint. ibland är man ändå stolt över sitt språk. inte ofta men det finns tillfällen.
.
bilderna är tagna av min kära vän amanda ute i frosten.
.
tack och hej leverepastej.

FOTOSESSION.

.
SÅ OTROLIGT GRYM FOTNING DET BLEV MED MIN UDNERBARA VÄN MARIKA. blev helt magiskt ljus och detaljerna, tanken och temat blev som huvudet på spiken. underbart när det går som man vill. jag vet någon som blev lycklig alla fall.
för att citera marika. jag älskar att fota! när det går bra.
.
denna bild är bara en förtitt på vad ni har att vänta er. och ni har verkligen något som är värt att vänta på. bilderna behövs knappt bli redigerde heller. lovely.
marika är alllstå den oerhört duktiga fotografen, en stor applåd till henne. blir lika fascinerad varje gång marika. i'm so proud.
.
tack och hej leverpastej.

KAN DET VARA LÖSNINGEN TRO?

.
VAKNADE I MORSE ANNORLUNDA. jag vaknade och gikc upp direkt. var inte trött, eller jag gick upp ala fall. man är ju alltid lite trött. men nu fins det inget att klaga på en dag som denna.
är mycket piggare, blir mer motiverad att äta och att kämpa i skolan. hur hände detta.
jag lyckades igår. det vra så det hände. jag åkte hem, lagade mat, riktig mat och åt allt. sen gjorde ja ett so-arbete osm i princip är färdigt nu, medan mamma bakade knäck i bakgrunden. så nu ha ja invigt året för julgodis och redan vid åtta så låg jag i sängen. underbart. jag förstår inte hur jag klarade det, men en sak vet jag och det är att jag inte stressade. kan det vara lösningen tro?
.
tack och hej leverpastej.

VÄNTAR FORTFARANDE PÅ DEN DAGEN.

.
DEN DAGEN DÅ JAG VARKNAR UPP PIGG VÄNTAR JAG FORTFARANDE PÅ. då jag faktiskt kan säga att jag helt fullt ut är pigg och inte trött. känns som att jag ha gått i ide. längtar tills det blir en vändning och släpper. trött på att inte orka saker. behöver energi.
just därför har jag bestämt mig för att verkligen göra något åt det. det börjar idag då tanken är att jag ska åka hem efter skolan och utan stress och ångest göra lite plugg som behövs. sen ska jag äta någon riktig mat för det är sjukt viktigt och det har inte riktigt min mage förstått än men jag ska nog få den på andra tankar. sedan tänker jag avsluta dagen med en dusch och sedan läggdags. och målet är att vakna upp lite mindre trött än vanligt imorgon.
.
får se hur det går. men ja ska sannerligen göra mitt bästa. och just därför så får nog bloggen lida lite.
men det är som sagt för att jag ska ladda batteriet lite och då kan jag sedan komma tillbaka och vara glad på riktigt.
.
tack och hej leverpastej.
.








UNDERBAR KVÄLL.

.
HAR HAFT EN UNDERBAR KVÄLL MED FINFINT FOLK. tack alla som förgyllde den. sjukt skoj! måste göras om till tusen.
.
tack och hej leverpastej.

MAN MÅSTE DÖ NÅGRA GÅNGER INNAN MAN KAN LEVA.


.
DESSA BILDER HAR JAG REDIGERAT EN DEL. på lite olik sätt. men den största delen har jag gjort med hjälp av exponering. och det gör så mycket tycker jag, man får ett helt annat ljus i bilden och fångar upp nya detaljer som inte egentligen syns på bildens original. tycker om känslan i bilderna.
.
tack och hej leverpastej.
Håkan Hellström – Man måste dö några gånger innan man kan leva

SKAKIS I RYGGMÄRGEN.

.
TOG ETT SÄLLAN VANLIGT INITIATIV. och bestämde mig för att baka. det fick bli scones eftersom jag blev så otroligt sugen på det när amanda och amanda åt det på waynes idag.
de blev väldigt goda. mixtrade lite med kanel, socker och mandel för att få en lite extra smak. blev mycket bra faktiskt.
detta var typ den första gången på flera månader som jag bakade något på riktigt. visst har jag bakat chokladbollar och snabbkola. men det gills inte riktigt.
men så här är det att när jag bakar/lagarmat/gör något i köket så går altid något snett.
som exempel när jag bakade drömmar en gång så glömde jag mjöl. som för övrigt är den viktigaste ingrediensen. så det blev inte direkt kakor, utan mer en sörja. sen lagade jag makaroner en gång. och när jag skulle skaka av vattnet från de i ett durkslag så skakade jag så alla makaroner for ut. skicklighet.
denna gången gick det faktiskt inte lika fel, för själva bakningen blev inte lidande. men mina öron och mitt hjärta. för jag lyckades sätta igång brandalarmet. tur att jag redan är halvt döv alla fall. men av erfarenhet så lyckades jag få de att sluta rätt så fort. men hjärtat han börja dunka alla fall.
har ni tänkt på det att alltid när ett brandlarm börjar låta så får man en typ av panik, eller man börjar alla fall direkt tänka på vad som ska hända om allt brinner upp osv.
som när man ser en polis/polisbil så blir man nästan direkt lite skakis och man börjar desperat gå igenom sina tankar om man har gjort något fel som man kan bli tagen för.
.
dte är som att man har bildat upp respekt. det sitter som ryggmärgen att man ska bli lite skakis när ett brandalarm skjuter, när man ser en polis osv. ganska intressant tanke tycker jag.
.
tack och hej leverpastej.
.






FINA TILLFÄLLIGHETER.

.
FOTADE TIDIGARE I VECKAN MED AMANDA. såg vit snö, glittrande frost och skimrande sol och stadens detaljer. fina tillfälligheter.
.
tack och hej leverpastej

DET OTÄNKTA KAN BLI ÄNNU BÄTTRE.


.
BILD TAGEN AV MIN FANTASTISKA VÄN MARIKA.
.
idag har jag varit i stan  med amanda och amanda i stan och fikat och myst. det var egentligen inte våra planer från början. vissa av er kanske kommmer ihåg att jag skrev att jag skulle på the studio idag. men det blev inte för när vi kom dit så visade det sig att de var väldigt strikta med att alla skulle ha med sig en förälder som kunde godkänna att man skulle få bli fotad. men det var bara amanda som hade sin mamma där, så det blev strul och vi bokade då om det till nästa lördag. så det lär bli då istället. så ni vet.
men det blir inte alltid som man tänkt sig, men det kan ibland bli ännu bättre.
så vi gick till superdyra och smockfulla waynes. MYS.
fin dag ändå med fina flickor.
.
tack och hej leverpastej.
.








WRITTEN IN STONE.

.
VAR UTE MED DESSA FLICKOR. och fotade vid midgårds vita vägg. det perfekta ljuset. perfekta tidne på dagen att fota verkligen. blir fler gånger vill jag lova.
.
tack och hej leverpastej.

STEP UP.

.
JA DÅ VAR DET FREDAG IGEN. och jag sitter på kyrkan och väntar på att behöva gå ut till bussen. soon.
idag så blirdet dans som vanligt plus KLT sen hem mot fäbodåkern med jonas. vet inte hur mkt bloggande det kommer bli i helgen. jag ska nämligen göra sjukt mycket och i princip aldrig vara hemma. emn när ja ha tid så slänger jag in lite bilder och text.
kan ju berätta va ja ska göra imorgon vid fyratiden. då ska jag träffa amanda och co. för att gå bli fotad på the studio. det ska bli galet skoj. kommer nog bilder. hehe
hörs vi inte så ha en bra helg!
.
tack och hej leverpastej.

DAGEN HAR KOMMIT.

.
NU HAR DAGEN ÄNTLIGEN KOMMIT. då cornelia ha blivit ägare till en iphone. känns sjukt konstigt. men galet härligt. försöker lära mig och vänja mig att skriva med touch. är en stor omställning för mig som alltid ha haft en massa stora knappar. men men. det kommer ju eftersom. den är min nu allafall. kan inte fatta det.
trodde aldrig att dagens skulle faktiskt komma då jag hade en iphone som var min egen. en chock verkligen. KUL.
.
kom på att jag kanske ska berätta varför jag knappt ha bloggat idag eller igår. det var för att klantig som jag är så glömde jag min dator på dansen (inte att rekommendera), precis när jag och sofie skulle gå iväg mot bion, för atts e den nya harru potter. som var grymt bra för den som vill veta. (att rekommendera).
fick panik närja upptäckte och dog närja började tänka på konsekvenser och alla mina sparade filker på datorn, bilder osv. hemskt, hemskt, hemskt.
men nu är den alla fall tillbaka på sin rätta plats. skööönt.
det är min ursäkt.
.
god natt.
.
tack och hej leverpastej.

DUVAN.

.
ÄR I BEHOV. eller kanske inte i behov. men vad säger man. jag vill så mycket ha en tatuering just nu. just en sådan som är på bilden. på det stället fast mer ner mot handleden tror jag. dock så kanske jag vill ha en som inte är ifylld med svart utan bara med svart kontur och detaljer på vingarna. vet inte riktigt. en duva vill jag ha alla fall. så otroligt fint. och vissa kanske tänker att det är bara onödigt att ha en random tatuering bara för att den är fin. och det tycker jag emd.
jag vill ha en mening, en tanke bakom. om jag ska tatuera mig. något man kommer stå för hela livet. och på inte allt för synligt ställe och i så fall på ett ställe som det alltid är snyggt att ha det på. så det inte typ på bröllopsdagen blir att man ångrar sig eller något liknande.
.
tack och hej leverpastej.

LIKE A G6.

.
ÄR PÅ DANS. gör typ inget. för vi ska bara planera en lektion med uppvärming i grupper så jag och emma är färdiga nu. ligge och leker med kameran och bara inte gör något.
.
i eftermiddag blir det dans som vanligt och sedan BIO med min sofie. HARRY POTTER 7!!! tagga järnet!
.
tack och hej leverpastej.
Far*east Movement – Like A G6

SPÄND OCH NYFIKEN.

.
HELT UPPSPELT blev jag när jag såg paketet som mamma kom med från brevlådan. ett stort vitt kuvert med något tjockt och hårt i. jag förstod direkt vad det var. något som man gått och väntat på länge. något som man trott skulle komma tidigast vid jul. men till en stor överraskning så kom det helt oväntat en dag som denna. helt underbart. SKOLKATALOGEN är äntligen här. har längtat så. låter kanske lite väl galet. men det är alltid lika kul att se hur alla ser ut det här året igen och jämföra med alla andra år tillbaka till sjuan. sjukt skojigt.
tänkte bara berätta det.
jonas var  här och hjälpte mig att ta hand om william idag så vi satt och kollade igenom den, eller det var mest jag, för jonas var upptagen med sin nyköpta mobil. söt. och william gjorde läxa. men jag njöt ändå av att se alla foton på alla klasser och skratta och nbara vara allmänt spänd och nyfiken över vad som fanns på bladet efter.
.
tack och hej leverpastej.

NEVER ALONE. ALWAYS ALONE.

.
ALONE.
never alone in your arms.
.
tack och hej leverpastej.
Takida – Never Alone Always Alone
.

DANCING IN THE MOONLIGHT.

.
IGÅR var jag på UBC (umeå bibel center) på möte och dansade. det gick kanske inte riktigt som planerat på själva uppvisningen med dansen. men det gick väl okej. hatar när det går superbra när man repar och sämst på uppvisningen. men vi får ta nya tag och ta revansch på den dansen en annan gång. hehe.
.
nu ser ja kick-ass med min fina lillebror.
.
tack och hej leverpastej.
.




IF YOU DON'T KNOW ME BY NOW.

.
SÖNDAGENS trasor. såg ut så här idag. hade dock inte på mig jackan när jag var innonhus för de som undrar. heh.
är helt fast i min fjällrävenjacka och mina svarta kängor. bara älskar stilen så mycket.
letade fram ett par gamla, inte så använda, beige leggings med läderknän. kändes bara rätt.
.
HAR precis gjort klart årets julkort. blev ruggigt bra kan jag säga. för er som inte får hem det av oss. var bara lugn. det kommer komma upp här på bloggen så småningom. dock inte förän nära jul, för om innnan så blir det ju ingen överraskning för de som faktiskt får det. mycket fint blev det alla fall. mer säger jag inte.
och vi köpte julbelysning till julgran idag. sen när vi kom hem värmde vi upp glögg, åt pepparkakor och skumtomtar. och om två veckor är det första advent. det finns julsaker i affärerna. jag ha ätit årets första chokladkalender redan och sett en gammal julkalender.
NÄ va säger ni folk. är det jul nu? är det alla fall dags att välkomna den? det tycker jag. och det ha jag tyckt ett tag nu. kan inte vänta längre. JULEN är här. dags att börja julhandla.
förlåt till er som är julhatare. om det nu finns såna människor.
.
tack och hej leverpastej.

FATHER'S DAY.

.
IDAG HAR DET VARIT PAPPORNAS DAG. så grattis till alla pappor. speciellt till min egen underbart fina pappa.
vi gav honom ett sällskapsspel. och william hade flera dagar innan varit lite filurig och gett honom en ledtråd om vad han skulle få.
det var en väldigt bra ledtråd måste jag säga. dock kanske lite, ja va säger man...?... lite väl lättförstålig.
william: "det är ett spel". men jaha.. haha sötwilliam.
.
tack och hej leverpastej.

FÅNGA ÖGONBLICKET.

.
FICK EN FRÅGA om fågelbilderna. om jag har tagit de själv. och ett enkelt svra är att JA. jag tar alla bilder själv med min alldeles egna kamera (nikon D60 oftast med 18-55 mm). om det är på mig själv använder jag stativ och väldigt sällan händer det att andra tar helbilder, på mig själv, åt mig. så jag tar i stort sätt alla bilder själv. och om inte vilket händer sällan, så skriver jag det. vem det var som tog just de korten. så står det inget så är jag fotografen bakom bilderna.
tycker mer om att stå bakom än framför kameran. men det funkar framför också. men ja. ni förstår. ja tycker så mycket om att fotografera. att uttrycka något i bilder. fånga ett ögonblick på en skärm, en känsla. otroligt effektfullt.
.
tack och hej leverpastej.

WOULD YOU.


.
WOULD YOU FLY FAR AWAY FROM HERE?
.
tack och hej leverpastej.

MIN MAMMA.

.
SOV UT IDAG. innan det blev dags att ta sig in till stan pågrund av dessa eviga utvecklingsamtal.
träffade mamma på sjukhuset och åkte dit och träffade min elevhandledare. kom inte fram till så mycket förutom attjag sover alldeles för liye, vilket dock är sant kanske, men är väldigt svårt att ändra på.
.
sen blev det stan och nya RIKTIGA vantar inhandlades. sedan lite julklappar och sista fika med gosmamman på brobergs. gott. morotskaka, macka, kaffe special med grädde och en MACRON. den runda rosa grejen på bilden som mamma håller i. heter macron för er som inte visste. jag var ju bara tvungen att smaka en sån efter som de syns på alla bloggar och amerikanska filnmer och serier. så de förväntades vara goda. men nu ska jag berätta den förfärliga sanningen. de var inte goda alls. sjukt äckliga enligt mig. du kanske tycker annorlunda men. USCH. inte igen för mig alla fall..
mysigt med mamma alla fall. tack för en fin dag mamma.
.
tack och hej leverpastej.

MIN ÄLSKLING HAR ETT HJÄRTA AV SNÖ.

.
HÄR HAR NI DE. bilderna tagna och uttänkta av de två flickorna. cornelia och amanda en dag efter skolans teaterlektion runt klockan ett en torsdag. tycker verkligen om bilderna, just pågrund av det underbara ljuset som förgyller hela ansiktet. det gör mig så otroligt fascinerad när man hittar ett sådant ljus. det är det bästa med foto att få till en bild som är vacker i sig. att fånga något på bild som är fin utan redigering och tillfixning. så inspirerande.
.
tack och hej leverpastej.
Lars Winnerbäck – Min Älskling Har Ett Hjärta Av Snö

DAGENS VAL AV PALTOR.

.
här valde jag att se ut idag. dessa paltor drog jag på mig. dagens val av paltor. lite avslappnad stil i många lager. något jag verkligen gillar. att lägga lager på lager så man är säker på att man inte fryser, men göra det med stil om ni förstår mig rätt. så man gör något bekvämmt och mysigt snyggt på samma gång. underbart.
.
tack och hej leverpastej.

MINA ALLDELES EGNA, U-N-I-K-A.

.
JAG FICK EN FRÅGA om mina svarta "sms-vantar" "halv-vantar" "vantar-utan-fingrar" eller vad man nu vill kalla de. jag fick en fråga om  var de är köpta. och då tänkte kag berätta sanningen bakom de. det är faktiskt så att min underbara vän olivia är en mirakulös stickare. så en gång när hon var sjuk så bestämde hon sig för att sticka ett par sådana vantar till mig. för grejen var den att jag hade snackat om att jag ville ha såna vantar hur länge som helst, för jag hade tappat bort mina gamla. så ambitiös och mysig som hon är så satte hon igån med sin vardagliga hobby och stickade ett par åt mig. och ja är evigt tacksam. tack ännu en gång olivia! så för att göra en lång historia kort så går de inte att hitta eller köpa någonstans (om du nu inte är itresserad av att beställa ett par av min vän olivia). men dessa är mina alldeles egna, U-N-I-K-A.
.
tack och hej leverpastej.
.

COME INTO MY HOUSE.


.
VI slutade redan vid tjugo i ett idag eftersom torsdagsblocken inte blev av. skönt. så då bestämde sig jag och amanda oss för att fota ute i snön. vilket vi gjorde också. vi hade varit riktigt ambitiösa och tagitmed oss varsin kamera, fråga oss inte varför. kul bara.
det blev mycket fina bilder som vanligt, vi hittade ett ställe med det eprfekta ljuset. mer säger jag inte. ni får helt enkelt vänta och se. men ta det bara lugnt. ni kommer inte behöva vänta länge, för ni vet hur jag är med nytagna bilder. det dröjer inte direkt länge innan de blir utlagda. jag blir så uppspelt av nya fina och färska bilder som man bara är väldigt nöjd med. hehe.
.
hur som helst så efter fototagningen frös vi obeskrivligt mycket så vi drog oss hem mot amanda för att värma oss med varm choklad. mm.. mums.
så det blev varm choklad, med skumtomtar i. det vra gott ja lovar (när de hade smält). sen pepparkakor, mandariner och skumtomtar i hel form. gott. och lite julmusik i bakgrunden till en massa babbel.
vi blev så julinsprirerade av all julkänsla. så vi bestämde oss för att sätta oss framför den klassiska filmen "love actually". filmen som man alltid plockar fram inte minst under julen. MYS. sen en bit in i filmen kom andra amanda och myste med oss. skön dag.
.
tack och hej leverpastej.
Kent – Come Into My House

EFTERLÄNGTADE.

.
EFTERLÄNGTADE harembyxor. som jag äntligen hittade. de är ju så eftertraktade hela tiden, så de tar ju slut innan man hunnit säga bananskal ens. inte ok. men nu i uppsala så gick vi in på cubus som jag inte alls gillar, jag tycker aldrig man hittar något där, vilket jag också sa sekunden innan de underbart beige harembyxorna hängde framför mig. det tog sin tid. men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. SANT.
och halsduken är ocks¨ny sen innan uppsala. hittad på åhlens och ä fullständigt underbar. värmer nå nånting. myspys.
.
tack och hej leverpastej.
.




A FROSTY FEELING.

.
BILDER från fotningen med folket. fotografer: magnus och jag. modeller: emma, amanda och linnea.
finfina bilder med hjälp av underbar reflexskärm. måste skaffa mig en egen sån.
.
tack och hej leverpastej.

VILKET KAP.

.
JEANSBYXOR och sammetskavaj i blått. båda från second hand och kostade båda inte inte mer än sex tior. vilket kap. en kavaj som kan användas både som jacka ute, och inne. vilket kap. byxor man kan använda som både boyfriend-jeans-modell och hög midja. vilket kap.
.
tack och hej leverpastej.

INGET BRA TECKEN.

.
IDAG är det en snöstormig dag. inte så taggad när ma vaknar. det enda positiva var typ att det vra ljusare ute där med en lite bit piggare.
här är lite mer bilder från uppsala. fina människor.
.
nu händer det.. dags för ENGELSKATALET!!! aaaahh.. känns lite jobbigt för stunden. och engelskaläraren verkar sjukt taggad. inget bra tecken...
.
tack och hej leverpastej.

IN MY JEANS.

.
JEANSJACKA som jag fyndade på second hand och klippte av ärmarna på, därmed en jeansväst. vilketär väldigt najs, för ja ha letat efter en jeansväst hur länge som helst (de kan nog många intyga). hheehe. och äntligen hittade jag den, den bara var där. så wonderful.
.
tack och hej leverpastej.

FICK FÖLJA MED MIG HEM.

.
TÄNKTE att det var dags att lägga ut lite bilder på något nytt. för ja ha köpt en massa nya saker den senaste tiden som jag inte ha visat. så det kommer komma lite bilder framöver på det nya.
detta är det första. den svart-lurviga västen och tröjan är nya sen uppsala och kommer från favoritaffären weekday. underbart. och västen är ju så härligt mysig.
.
.
OCH skorna är inköpta på second hand (helping hand) för endast hundratjugo svenska kronor. de blev defenitivt ett impulsköp. perfekt nu till vinter eftersom jag ha ha upptäckt vilket varmt foder de har. MYS.
.
tack och hej leverpastej.
.




NÄR FROSTEN VÄNTAR UTANFÖR MIN DÖRR.

.
DAGENS engelska lektion blev inställd eftersom vår lärare in dök upp. 10-minuters-regeln ni vet. hehe.
så vi slapp hålla våra tal inför hela klassen och fick istället ledigt i en timme. då bestämde sig jag, magnus, amanda, emma och linnea oss för att låna en kamera och dra ut och fota ute i frosten. hur vackert som helst. en reflexskärm fick också följa med oss ut, vilket var behövligt i motljuset. härligt. blev fina bilder, ni får se de senare, liten förtitt nu bara.
nu ska jag se gamla godingen bridget jones med mamma. MYS. LEDIG IMORRN DÅ!
kvällsfika väntar...
.
tack och hej leverpastej.
.

SKOLA GÅNGER TUSEN.

.
SKOLA gånger tusen idag då. efter en veckas lov är man segare än någonsin. skönt att man är ledig imorrn alla fall. studiedag du vet. och sedan är det onsdag, sen torsdag sedan ledig på fredagen igen på grund av utvecklingssamtal. SKÖÖÖÖÖÖÖÖNT nå nånting.
.
tack och hej leverpastej.

BARA ÄLSKAR ATT VARA NÄRA.

.
BILDER tagna med mysemma och mysamanda som jag saknar för övrigt.
men nu är jag med underbart folk här nere i Uppsala, och oturligt nog så börjar det ta slut, vilket ger mig panik.
men man får ta var på stunden. det är ju helt underbart härligt at varje dag få träffa människor som man bara älskar att vara nära.
.
tack och hej leverpastej.

DEN-ÅRLIGA-IKEA-RUNDAN.

.
DENNA dagen  bestod av IKEA, IKEA, IKEA och åter igen IKEA.
Vi började dagen med att gå på IKEA och äta frukost. skönt med riktig mat. sedan blev det en massa att-gå-omkring-i-IKEA-tid.
sjukt kul varje gång. gick med josef, jonas och Sofie. mysiga people.
sen blev det lunch på IKEA och sedan elgiganten och city gross. för att köpa lite saker at äta på hemvägen imorgon! bland annat ett kilo mandariner. eller satzumas eller vad det heter.
gott.
.
nu packa.
.
tack och hej leverpastej.
.
























ÄNNU EN DAG I SÖDER.

.
ÄNNU en dag i söder.
den har spenderats i uppsalas butiker. så fantastiskt. dock så finns det inte så många guldpengar kvar nu i börsen. men men.
nya kläder gör susen. plus att gå med härligt folk, gör ju dagen.
nu blir det en fin kväll med mer gott folk.
.
tack och hej leverpastej.

STUDION.

.
HAR inte så mycket andra bilde. så jag bjuder på mycket bilder från olika gånger i studion som ni kanske märker. men det finns så många fina. det är därför, vilket jag tycker är väldigt roligt. ni får säga till om ni tycker det är tråkigt.
.
här har vi sötemma som modell. med mig som fotograf.
.
tack och hej leverpastej.
.


YOUTH.

.
ÄR nu fortfarande på underbart härliga YOUTH-konferensen.
har haft en minnesvärd dag om något. härlig kväll.
.
.
tack och hej leverpastej.

NYA.

.
UNDERBARA skor har blivit inköpta. bara älskar de. inte alls dyra heller. invigning för scorett-inköp för mig. NAJS.
.
tack och hej leverpastej.

UTAN ÖVEDRIVNING.

.
.
TVÅ glada och nöjda tjejer har utan överdrivning shoppat loss på uppsalas second hand. en hel full vagn. men jag måste medge att julia köpte mest men vi var nog båda galna. stackars resten av folket i affären. haha. vi blev typ helt överexalterade över varje plagg. najs. så mycket kläder hänger med hem. bland annat en eftertraktad jeansväst. eller det var en jeansjacka tills jag använde saxen.
ni får se det senare.
nu blire snart kvällsmöte. MYS.
.
tack och hej leverpastej.

PARANOID.

.
HOPPAS alla har det bra där uppe i Umeå. för jag ha det toppen i Uppsala.
.
tack och hej leverpastej.
Hellsongs – Paranoid

UPPSALA.

.
JA då var man nere i uppsala och har varit på det första mötet. wonderbart!
tagga alla dagar!
hoppas folk har det bra i umeå eller vart folk än är.
nu ska jag snart sova. god natt.
kan ju bara berätta att mc'donalds här i uppsala stänger redan vid tio. sämst. så där med så vinner umeå på den fronten. 1-0 till umeå.
.
tack och hej leverpastej.

RUGGIGT.

.
HALLÅ DÄR KÖP BLÅBÄR. det är onsdag och dags att fara iväg mot Uppsala till YOUTH. tagga!!! 
ska bli så ruggigt skoj. hoppas ni får ett härligt fortsatt höstlov, för jag kommer inte hem förrän sent på söndag!
hade gott!!
.
bilder från studion.
.
tack och hej leverpastej.

TÖJ PÅ GRÄNSERNA.

.
NU är det äntligen gjort. jag ha påbörjat min töjning i örat. jag börjar med en typ av silverring, på 2 mm tjock när den är som mest intryckt. nu är den inte så långt intryckt, emnkommer att tryckas in eftersom. just nu dunkar det lite smått i örat, men så är det ju från början. precis som när man ta hål i örat.
får hoppas bara att mitt öra klarar av detta, emnd det tror ja, det skulle ju iof bara jag som skulle ha den oturen att det inte skulle funka när det gäller öron. hoppas.
.
tack och hej leverpastej.

CONGRATULATIONS.

.
GRATTIS magnus!!!
idag fyller denna kille år. grattis till han! hoppas du får en toppendundermegasuperbra dag!
.
tack och hej leverpastej.

DET BLIR INTE ALLTID SOM MAN TÄNKT SIG.

.
DET blev inte riktigt som planerat idag. SAW-filem blev det inget av, för vi fick höra att den inte riktigt var värd pengarna.
men istället myste jag med jonas hela dagen på stan och köpte ett och annat, en halsduk, ett par skor och ett töjningsörhänge.
ni ska få se allt senare. men det blir någon gång framöver för nu ska jag packa det sista till imorrn när det det bär iväg ner mot söder. sen så kommer ja hem igen på söndag.
bilder från halloweens fotosession.
.
tack och hej leverpastej.

HALLOWEEN.

.
BILDER frånb igår. glömde minneskortet så det fick bli lite snabba kort sen på kvällen på mig och sofie!! heh. sött. och läskigt. på tal och läskigt så ska jag nu iväg och träffa jonas på stan för att sedan ikväll se SAW 7 i 3D med en några fina folk. hjälp.
.
tack och hej leverpastej.

DÖD FLICKA.

.
här ser jag ut nu när jag ska iväg på lite sen halloweenfest. men bättre sent än aldrig. tanken är död flicka. ser kanske inte så död ut än, men ska fixa blod sen också, mer bilder efter denna kväll kommer.
.
tack och hej leverpastej.

TERRIFIED.

.
spåret.
.
tack och hej leverpastej.

ÖVERGIVEN BALLERINA.

h
.
GÅRDAGENS photoshoot med amanda. blev så sjukt underbara bilder. som en saga. raka motsatsen till HALLOWEENS hemska syfte. men eftersom att detta var vår tanke så blev det väldigt klockrent. typ det perfekta ljuset, och underbart med järnvägen. som för övrigt var typ det läskigaste jag gjort någonsin. kollade bak varannan sekund för att vara säker på att det inte kom ett tåg. det hade ju varit brutalt hemskt om vi hade dött på halloween. det kommer bilder i omgångar nu. ha många att visa.
.
och senare på kvällen så kom andra amanda. så då var vi två amandor och en cornelia som william konstaterade. mysdag, och myskväll/natt. tack flickor.
.
tack och hej leverpastej.

DESSA.

.
ÄR med dessa fins flickor nu. pratar skräckfilmer och äterpopcorn och kollar gamla klassfoton. hhahaha.
.
tack och hej leverpastej.

RSS 2.0