GLÖM INTE BORT ATT FINNAS.

.
kom precis hem med bussen. svettig och gosig föll jag innanför dörren i princip. har varit och dansat inför FIRE. ungdomshelgen som är på UBC hela helgen efter sportlovet. kommer bli så grymt bra.
men just den här veckan är det väldigt mycket. precis som förra. och precis så som det alltid är veckorna innan lov. har alla möjliga grejer för mig de närmaste dagarna.
man är så uppe i sitt eget och i stressen att man knappt kan tänka eller se något annat.
.
men ibland så blir man stoppad och man tvingas stanna upp och andas. som idag då jag från skolan skyndade mig mot bussen. när jag stressar som mest och går bredvid umeås byggnader. så ser jag på väggen en skrikande limegrön text. den löd: GLÖM INTE BORT ATT FINNAS. och det blew my mind. verkligen det enda som kunde fastna i mitt huvud i den stunden. glöm inte bort att finnas. vilken mening. kan inte beskriva känslan. tolka den själv som du vill. men den meningen. de orden. kommer jag nog leva på ett tag nu.
.
tack och hej leverpastej.

TIDEN SPRINGER NÄR MAN ÄR LYCKLIG.

.
gårdagens timme i stan. då strosade jag omkring med sofie på stadens gator. vi hittade ett grymt fint ställe att fota vid. vita pelare och mörka stora dörrar med guldhandtag. underbar miljö som man ofta ser förbi.
.
idag är det en helt underbar dag. man vill bara vistas ute i timmar. det luktar vår och man blir så mycket gladare av dagar som dessa. har slutat och sitter nu och tänker på min pojke. extra speciellt idag eftersom vi just idag har hållit ihop i 23 hela månader. tiden springer när man är lycklig.
.
tack och hej leverpastej.

JAG SKA MÅLA HELA VÄRLDEN LILLA MAMMA.

.
detta är en teckning som min kära vän marika har målat. så underbart duktig hon är. vill cokså kunna måla, vilken härlig känsla det måste vara att kunna måla det man känner för, och att det blir likt också. ni kan hitta henne HÄR.
.
tack och hej leverpastej.
Flamingokvintetten – Jag ska måla hela världen lilla mamma

GLÄDJE SOM BARA DU KAN.

.
en helt fruktansvärt känslofylld bild. älskar denna bild på finaste sofie när hon skrattar och snurrar. glädje helt enkelt.
.
tack och hej leverpastej.

FRÅGESTUND.

.
trodde aldrig att jag skulle använda mig av en frågestund. men eftersom jag fått en del frågor så bli det lite jobbigt att göra ett inlägg till varje. så jag tänker att jag sparar de som redan blivit ställda och fortsätter med en frågestund ett tag så får ni fråga på och sedan svarar jag om några dagar.. men vem vet nu kanske ni inte har några frågor kvar. aja. men fråga det ni vill veta.
.
ASK ME whatever's on your mind.
.
tack och hej leverpastej.

AMANDA OHMAN.

.
har hon en blogg?
.
fick alltså frågan om min kära vän amanda har en blogg. och svaret är JA hon har en helt underbar blogg på veckorevyn. ni kan hitta den HÄR.
.
tack och hej leverpastej.

MITT LIV SOM POPSTJÄRNA.

.
spenderad dag med min pojke då vi har tagit dagen somd en kommer. jag har bland annat lärt mig att burka med en skoter. alltså att man kör/svänger emd skotern och lutar helt snett med hela skotern. känns som att man ska ramla. men. man lär sig. väldigt kul.
sen åkte jag och kollade på jonas match och nu sitter jag emd min fina boro och myser med gott framför töntiga filmer som mitt liv som popstjärna med Hillary Duff. alltid lika kul att skratta åt.
.'
tack och hej leverpastej.

BARNSLIG OCH GRANN.

.
en urmysig bild på min vän. amanda. hon har så underbara idéer. som på den här bilden då jag fotade henne med ett gosedjur i handen. för att hon kände sig mysig och gullig, lite som ett barn som ska iväg på ett pyjamasparty. verkligen gullig. och beundransvärd.
skönt att få känna sig som ett barn ibland. det kan behövas. jag tycker verkligen om att vara ett barn. barnslig och grann.
.
tack och hej leverpastej.

FILOSOFERAR BLAND BÖCKERNA.

.
sitter stans bibliotek och filosoferar. ska snart bege mig iväg mot bussen som pekar mot skogen där min pojke bor. ska hjälpa han fixa irodning för kvällen då vi ska grilla och köra skoter med unite.
dagen har gått snabbt som bara den. och jag hann inte ens andas innan jag hittade mig på stan nu igen. längesen jag verkligen letade efter kläder eller köpte något. har lånat så mycket kläder men. nu idag så impulsköpte jag en underbar tröja på bikbok.
ni får en titt senare.
.
tack och hej leverpastej.

PART 3.

.
mer fotografier från THE PHOTOSHOOOT.
foto Magnus och Cornelia
modell: Emma, Cornelia, Amanda, Magnus
ENJOY.
.
tack och hej leverpastej.

MIN SKOLA I ETT NÖTSKAL.


.
vilken skola läser du vid? har funderat på det ett tag nu, haha.
.
borde kanske skryta lite mer om min underbara skola. tycker verkligen om den.
jag går på MIDGÅRDSSKOLAN i umeå, på Arena-Kultur-linjen. det är ett sjutk bra gymnasium för de som känner att de tycker om en avslappnad och välkommande miljö och lite random men grymt sköna personer som blir vänner för livet och såklart om man äger eller älskar converse och fjällräven.
så nu har jag gjort min del av skyldigheten att göra lite reklam för min skola. smöra på bara.
hoppas det blev tillräckligt med svar!
.
tack och hej leverpastej.

VACKER ÖVERDOS.

.
som jag skrev tidigare så tog dagens väder mig med storm. blev nästan knäsvag av alla vackra bilder som man kunde fånga vid de förtrollade snöbjörkarna, i det milda varma ljuset och glittrande snöflingor som liksom bara föll. så underbart. blev nästan en vacker överdos. hur många gånger kan man säga ordet vackert. idag har det blivit på gränsen till överanvänt.
.
tack och hej leverpastej.
en överdos av vackert.

SYNNERLIGEN VACKERT.

.
en helt otroligt vacker dag. man blir ju helt stum av den glittrande snön på träden och solens strålar i bakgrunden. vi var ute och fotade. perfekt fotoväder. lycklig.
.
tack och hej leverpastej.

SE DET UR EN VINKEL.

.
en lite ovanlig vinkel. tycker om att pröva olika vinklar. se saker ur olika vinklar.
fotot ovan på amanda är en lite ovanlig och konstig vinkel. men jag tycker om det. annorlunda är roligt.
.
tack och hej leverpastej.

FRIVILLIGT VALT DET SJÄLV.

.
bjuder på en helt fullständigt normal bild på mig själv idag. nä men dagen börjar med bad på simhallen idag med skolan. inget att längta efter. har ingen som helst förståelse för varför man ska simma på gymnasiet. 99 % av alla ungdomar kan ju i stort sätt simma. man har ju haft simlektioner under hela skolgången. varför fortsätta plåga när man kan ta bort den otäcka bördan.
SÅ. nu vet ni vad jag tänker angående simning. bad på sommaren är kul eller om man frivilligt valt det själv. men annars. not so much.
.
tack och hej leverpastej.

ALLT FLYTER PÅ.

.
dagen har gått som en dans på rosor. har varit både glad och mindre glad idag. av inga anledningar alls. det bara var så.
nu blir det dans.
.
tack och hej leverpastej.

THE GOOD OLD DAYS.


.
sitter i caféet omgiven av tanter och gubbar. det verkar som att det är någon slags bokklubbsträff eller dylikt fick vara snabb för att haffa ett bord. äldre människor är så gulliga. de kan ändå vara väldigt beundransvärda. där sitter de med varsin kaffekopp i handen och pratar om allt och inget. när de ser oss ungdomar märks det hur de tänker tillbaka på deras ungdom. ibalnd är det kul att sita och fantisera. fantisera och undra nyfiket vad de varit med om under sitt liv. de har ju så mycke erfarenhet. vad är deras livshistoria?
.
tack och hej leverpastej.

I'VE GOT SOME FASCINATION.

.
tycker det är så sjukt kul att lyssna på människor. det är väldigt intressant och höra vad folk har att säga. lika nyfiken varje gång. spelar ingen roll om folk är på väg att säga något hemskt eller glatt. man vill alltid veta vad personen ska säga.
männiksor pratar så olika och jag tycker det är extremt coolt hur man kan vara så egen. för alla har sin egen stil. fascinerande.
.
här är en bild på två fina som jag bland annat tycker är underbara att lyssna på.
.
tack och hej leverpastej.
Alphabeat – Fascination

SOM EN BARNBOX UTAN LEKSAK.

.
luften slipper ur en när skolan torkar ut en.
såna dagar då det inte finns andra alternativ än att bara fortsätta. det är inte favoriten. men vad skulle man samtidigt göra utan de dagarna. ha ett liv?
men är inte de dagarna. de timmarna av inget annat än att fortsätta. är inte det också en del av livet. jo jag tror det tillhör. det följer som med för oss människor. det är som leksaken man får med i barnboxen på donken. utan den är det ju ingen barnbox. hallå. klokt.
.
tack och hej leverpastej.

INGET ATT ÅNGRA.

.
är hemma efter en grym helg. mannen ovan spenderade (alltså han åt vänster, för de som inte förstod det) hela fredagskvällen och lördagen hos mig. überMYSIGT var ordet. älskar att vakna upp när ljuset väcker en och man kan bara ligga kvar och låta dagen komma som den är utan ansträngning. det blev promenad och annat underbart.
.
sen bar iväg mot sofie för att där äta go'middag med finfolk. spela dumpass och sedan melodifestivalen. kvällen till ära.
och idag blev det kyrkan och sedan bar av mot pöjken min för skoterutflykt till tavelsjö med underbara människor. inget att ångra.
.
nu är jag hemma och det som väntar är plugg och solsidan.
hoppas alla haft en dunderbra helg!
.
tack och hej leverpastej.

TANKAR GRANSKAR TANKAR.

.
mys hemma hos min olivia i onsdags och myste. här är två bilder som visar vad vi gjorde under kvällen. fikade underbart fika. bland annat semlor fyllda med nutelle instead of mandelmassa. mumma. och allt pratande fyllde vår kväll och mycket mer än så hann vi inte. som vanligt. vi är den typen av människor som sitter och pratar om allt och inget i en evighet. går inte att få oss att sluta. älskar det.
.
tack och hej leverpastej.

FREDAG ÄR JAG I IDE.

.
fredag är jag i ide. jag tar det bara coollugnt idag och gör sådant sombehövs. en av dessa behövanden är att traska iväg mot konsum för att lämna in mitt CV som jag flitigt jobbade med igår. hoppas på jobb inför sommaren.
sen senare kommer min pojke hit men innan dess ska jag ha hunnit avklara lite plugg.
.
örhänget ovan köpte jag av några händiga flickor på skolan igår, de hade ett eget företag vid namn FRANK. superfint är hänget det. och jag är så nöjd.
.
tack och hej leverpastej.

VACKERT MED SVART PÅ VITT.

.
man lär sig något nytt vareviga dag. och dagens inlärning blev hur man redigerar en snygg svartvit bild av marika. blev sjukt glad när jag lyckades komma ihåg allt. blev sjukt nöjd. svartvitt ät vackert. vilka kontraster det ger, ögat blir helt stört för att det böir så grymt coolt.
.
ja då var det kväll igen. och alla ni som ska slängea iväg er mot skolan imorgon i tjugosex minus. jag är LEDIG. hel himla ledig. ska vara hemma hela dagen och inte åka in mot stan förrän mot kvällen. så ikväll blir det film tills mina ögonlock bråkar.
.
tack och hej leverpastej.

ÖPPET HUS.

.
sitter här med marika och äter drickyoughurt och vitlöksbröd. ikväll är det öppet hus på midgård och kvällen spenderas alltså där. skönt att ha lektion på kvällstid .
.
tack och hej leevrpastej.

SPENDERANDE TRIUMFERANDE.

.
dagen då jag spenderade. har på mig väldigt mysig klädsel idag. inte alls mina. direkt tagna ur olivias garderob. finfint. endast turbanen är min egen.
idag fortsätter företagandet på midgårdsskolan. nu sitter flera grupper och säljer alla möjliga saker. som vi gjorde igår med varma mackor och chokladbollar.
själv har jag redan spenderat pengar på en crêpes fylld med nutella, grädde och bananskivor. a piece of heaven. och sedan lite kosing på ett underbart örhängen. som ni får se senare. som fina vänner har gjort med sina alladeles egna händer. duktigt.
.
tack och hej leverpastej.

HEDERLIG KÄRLEK.

.
nu ska jag och denna vackra tjej sätta oss framför en riktig hederlig kärleksfilm. kälek i mitt hjärta. det mår man bra av.
.
tack och hej leverpastej.

ODUGLIGA VINTERVÄDER.

.
flingor faller och faller från himlen. när ska de sluta falla? klarar nog inte av en flinga till. när ska vintern och vårens krig bli över. kan vintern bara inse att den inte längre är välkommen här. odugliga vinterväder.
sitter hemma hos min saknade vän olivia. har jag saknat henne eller vad.
älskar tiden med henne.
.
tack och hej leverpastej.

AMPC SANDWICH.

.
i cafeét på midgårdsskolan står vi AMPC sandwich nu och säljer gudomliga varma mackor och chokladbollar. himmelskt gott. nöjda kunder.
.
tack och hej leverpastej.

ÄLSKADE DAGAR HAR SVARTA PRICKAR.

.
bara en vanlig skoldag på midgård. det krävs ganska mycket för att säga att en dag har varit bra när man spenderat den i skolan. men jag tycker det att när man efter en dag ser tillbaka på vad som hänt så brukar det oftast finnas något som gjorde den dagen speciell. alla dagar är älskade, men alla dagar har också sina svarta prickar som man lätt kan haka upp sig på istället för att se resten som bara är positivt. dessa svarta äckliga prickar som kan förstöra så mycket. usch fy och blä.
men och andra sidan så skulle man ju inte kunna se det positiva om dessa dåliga grejer inte fanns att skilja på. klokt.
tack och hej leverpastej.

HJÄRTA.

.
ett helt pack med mysiga bilder från söndagen. kommer här. jag och jonas och william var och åkte skridskor och spelade hockey och åt kakor. hur mysigt som helst. sen blev det lång promenad hem och hemma började vi på den trerättigga maten. jag fixade förrätt och efterrät och jonas lagade varmrätt. gott gott. blev så otroligt mätt.
sen blev det såklart en hel med mys och solsidan. underbart. MYS i plural.
.
tack och hej leverpastej.
Kent – Hjärta

HADE DET SÅ KULT.

.
här kommer en helt random bild på mig och min finaste amanda. från dagarna jag var hemma hos henne all alone in her house. underbart var det. ni ska få bilder sen på vad vi sysselsatte oss med. kult.
.
tack och hej leverpastej.

PLOMMON PRYDER MINA LÄPPAR.

.
som ni har förstått så firade jag alla hjärtans dag igår. och då gav jag också min present till sofie också. och jag fick min av henne. det var ett himla fint skrivet brev, en chokladbit och ett grymt snyggt plommonfärgat läppstift. älskar verkligen färgen. jag har letat efter ett plommonläppstift så sjukt länge. och så kommer min underbara vän och lägger det i min hand. älska vänner.
.
tack och hej leverpastej.

JOBBA JOBBA JOBBA.

.
lektioner lektioner. timmar och åter timmar av lektioner. ska sätta igång och skriva en utredning av barn och uppfostran. känner mig väldigt ovetande.
.
tack och hej leverpastej.

BE MY VALENTINE.

.
killen som förgyller mitt liv. han som jag kommer lägga mest tankar på idag. alla hjärtans dag. en gång om året. idag. älskar dig.
.
fler bilder från vår dag igår kommer.
.
tack och hej leverpastej.

DRUNKNAT I DIN KÄRLEK SOM FÖRUT.

.
sunny day at sunday morning. har idag spenderat min dag med att påminna min pojke om hur mycket jag älskar honom. hela dagen har varit så mysig. helt perfekt. den har till och med innehållit lite småtjafs. men. det är en del av kärleken också. och det har jag insett idag. för det där småtjafset tillhör vardagen i ett förhållande. man är inte alltid på samma sida och eniga om saker. men det är meningen att det ska vara så. kärleken är inte perfekt. den är blind och kan se förbi det där lilla och obetydliga och fokusera på det som faktiskt spelar roll. det är anledningen till varför jag facineras av kärleken.
.
tack och hej leverpastej.
R. Kelly – Lost In Your Love

SÅ LITE KAN GÖRA SÅ MYCKET.


.
nu har jag fixat och trixat klart med bloggen på ett tag. har äntligen fått till den så som jag vill ha den. blev klar med en nöjd header. och lite smådetaljer. ni kanske inte lägger märke till sådant där smått som man ändrar lite nu och då. som hur stor profilbilden ska vara, om det ska vara något mellanrum mellan rubriken och inlägget osv. jag vill att bloggen ska spegla mig själv. även om det inte går helt så tycker jag att jag är bra nära. nu har jag hållit på ett tag och har nu insett att det är dags att stänga igen både datalocket och ögonlocken. så. nu blev det kväller. night.
.
tack och hej leverpastej.

TRIVS I DET JAG VÄLJER.

.
"vars kommer den genomskinliga tröjan du har på dig ifrån?"
.
fick alltså frågan om tröjan ovan. eller kanske ska säga tröjorna. har nämligen två svarta tröjor som är transparenta. eller den nedersta är min systers.
de båda tröjorna är faktiskt mirakulöst underbara MONKI. min syster köpte sin tröja (nedersta bilden) för ganska längesen på monki. och jag köpte min för bara några veckor sen på monkis rea. verkligen att rekommendera om de fortfarande finns kvar.
som ni ser så är min helt genomskinlig medan min systers har en svart täckande body också.
hoppas det blev ett tillräckligt bra svar på frågan. annars är det bara att fråga mera.
.
tack och hej leverpastej.

VALENTINE'S COMING UP.

.
lediga dagar är timmar fyllda av möjligheter. vaknade av min bästa väns sms. blev överraskad med lyxfrukost med familjen. och nu bjuder solen ut mig på en dejt i det fina vädret.
sen senare ska jag sätta mig och pyssla inför morgondagen då jag ska fira alla hjärtans dag med min raring. vad ska ni göra på hjärtats dag? valentines day's coming up.
.
tack och hej leverpastej.

STREETSTYLE SUNSET.

.
här är några snygga streetstyle-bilder. som jag plåtade igår på amanda nere vid älven. det finns tunder då man inser hur vacker ens stad är, igår var en sådan stund.
.
tack och hej leverpastej.

EN VÄRLD FULL AV LIV.

.
längtan är ofta räddningen i en tråkig vardag. om man har något att längta efter så känns allting mycket bättre. om man har något att se fram emot. som idag. då jag skulle hem till amanda och bara mysa med henne och ta det lugnt. först strosade vi omkring med våra fina vänner i stan och bara var. sen blev det älven för våran del för att fota lite fina bilder i solskenet. ni ska få se de fina bilderna sen på amanda. blev riktigt vackert. älskar solen verkligen och den effekt den kan ge bilder.
.
sen blev det hem och trycka ner sig i soffan med pyjamas framför sex and the city med en kopp choklad.
lagade tacos och bara pratade. underbart. nu plugg och sedan soft kväll.
.
tack och hej leverpastej.
Meta Roos – En Värld Full Av Liv
detta är vad vi lyssnar på för stunden. en blandning av disneylåtar. NOSTALGI.

MODEVISNING.

.
spenderade kvällen på designprogrammets modevisning igår. på dragonskolan. det var sjukt bra alltihopa. blir så inspirerad av andras skapande till att bli flitig själv och ta upp min kreativa sida och sy. har ju en egen symaskin och allt som bara står och väntar på mig. ska göra något åt dammet som nu pryder den.
.
allt var alla fall übersnyggt. vissa kläder mer än andra, men i helhet var allt väldigt satstigt och genomtänkt precis så som det ska vara.
var där med flickorna ovan, en fetskön grej bara.
.
och här kommer själva modevisningen i sin vackra glans. och som vanigt är allting mycket bättre live, men jag hoppas att dessa bilde rkan återskapa lite av stämningen och den grymma showen de bjöd på.
det var otroligt många olika designers, och alla hade verkligen väldigt olika stilar. vilket gjorde det hela mycekt mer intressant för ögat att titta på.
.
.
tack och hej leverpastej.

VÄNTAR PÅ BÄTTRE TIDER.

.
imorgon blir det en bra dag. väntar på bättre tider idag. och. imorgon kommer det. slutar skön tid på dagen för att sedan resten av eftermiddag, kväll, natt och morgon spendera med amanda i hennes hus. kommer blir super. massa fitn kommer kvällen innehålla. ni får veta mer sen.
.
tack och hej leverpastej.

STOP AND STARE.

.
har haft en fulltspäckad dag och allt vad det för med sig. så jag har inte hunnit bjuda på något här. men här är lite bilder från idag då jag och emma tog hand om två prasoelever, får hoppas att vi insprirerade de mer än vi skrämde iväg de. men de fick nog ett bra intryck.
.
har varit hemma hos min min vän amanda efter skolan och bara tagit det lugnt med hennes familj ett tag, pluggat och ätit gudomlig mat.
sen blev det modevisning på draggen. som ni kommer få se bilder ifrån senare. efter plugg.
.
tack och hej leverpastej.
OneRepublic – Stop And Stare

MIN ALLRA KÄRASTE.

.
när skoltimmarna var över for jag mot stan för att fixa inför måndagen. då är det nämligen alla hjärtans dag. finfin dag. den tycker jag om. ska såklart fira den med min allra käraste. men vi har tänkt fira det mer på söndagen istället eftersom jag är så upptagen på måndagen. så egentligen fixar jag inför söndagen.
men sen så är det ju också så att hjärtats dag inte bara är för de som är förälskade utan också för de som älskar varandra på andra sätt. som jag och min underbara vän sofie. vi brukar alltid visa vår kärlek för varann speciellt på den dagen. kan låta löjligt men, det är mysigt. och kan verkligen behövas.
.
tack och hej leverpastej.

SVAR VI VÄNTAR PÅ.

.
fick en fråga om min hårfärg.

Hej!

Måste bara säga att du har en underbar hårfärg! OCH skorna är extremt balla! Love it! Kan du inte berätta vilken färg och så du använder för att hålla den så fin? :D Skulle verkligen vilja ha den fina kopprigt röda nyansen! Har ju också också hört att röd nyans försvinner fort? Visst hade du ganska mörkt hår förut? Kan man färga mörkt hår till den nyansen utan att hålla på och bleka en massa? Skulle bli så glad ifall du svarade!:D


Tack så jättemycket för fina komplimanger!
jag använder ingen speciell färg tyvärr, har inte färgat själv utan varit hos frisör. mitt hår har gått igenom flera omgångar av rött och orange i olika nyanser. jag har nämligen länge velat ha min nuvarande färg och har fått den som jag vill genom att först färgat helt rött på mitt bruna hår. sen har jag färgat mer åt det orange-kopparfärg-hållet. plus ljusare slingor. vet inte vad färgerna som frisören använde hette. men det var en massa olika. och jag gissar på att om du går till en frisör och berättar hur du vill ha det så kan hon/han nog hitta på något liknande.
och ja. röd nyans försvinner väldigt fotr även om det är permanent färg. men glansen av rött finns fortfarande kvar men håret blir mer åt det orange hållet.
jag har inte blekt mitt hår alls. jag hade brunt hår innan, men egentligen har jag blont hår. men det gick bra att färga direkt på det bruna, men det rä ju helt olika hur hår reagerar. men du kan alltid få som du vill tillslut. och jag tror inte du ska behöva bleka om du ahde lika brunt som jag. men du får pröva dig fram.
lycka till!
och hoppas du fick tillräckligt med svar, annars är det bara att fråga mera.
.
tack och hej leverpastej.

JAG BLEV ETT MÅNDAGSBARN.

.
måndagsbarn idag. inte alls så trött och slut som en måndag brukar erbjuda. livet har varit enkelt idag för omväxlings skull. och jag sitter nu kvar på skolan. vilket börjar bli en vana nu av någon konstig anledning. spenderar inte alls lika mycket tid på stan längre. nu är det skolan som har tagit över eftermiddagarna. är det riktigt klokt. vet inte. men för börsen så är det helt ok.
ska dansa så det är därför som jag stannat kvar denna dag, är väldigt taggad. dock så tänkte jag aldrig så långt att jag behövde mat idag, så här sitter jag med en ynka banan och två klubbor tills vidare. endast sju kronor fanns, men nu är de välanvända.
.
tack och hej leverpastej.
Veronica Maggio – Måndagsbarn

VACKRA DAGAR SKYNDAR ALLTID PÅ.

.
var ju hemma hos jonas och myste med hans familj i lördags. fikade de godaste bullarna någonsin hemgjorda av duktiga Ida. jonas syster. mums. och gott kaffe till med den vitlysande snön utanför fönstret. vackert. så jobbigt bara att vackra dagar går snabbt och gråa dagar aldrig skyndar på.
.
tack och hej leverpastej.

FEATHERS N' EARCUFF.

.
har nu skaffat mig två nya smycken. två örsmycken jag velat ha väldigt länge. men har inte hittat de någonstans i stan. bara på internet, mend det kostar ju skjortan sånt där. så jag tog tag i det med mina egna händer. det som inte går att hitta får man göra själv. så jag satte mig och gjorde två örhängen.
.
.
ett längre och maffigare fjäderhänge att pryda mitt ena öra med. har velat ha ett fjäderörhänge som är lite längre och större än de vanliga mindre som finns att köpa. gjorde det själv i mörk lejongult och plommonröd och detta blev resultatet.
.
.
och en EARCUFF såklart. som jag har blivit så kär i. gjorde två försök. och den sista blev bäst. den ovan. så enkel och inte allt för synlig. man behöver inte ens en piercing för att bära denna. fantastiskt. gillar den djupt.
.
tack och hej leverpastej.

PART 2.

foto: Magnus och Cornelia
.
här är fyra nya bilder från THE PHOTOSHOOT. ledsen att det tagit sådan tid. men. så är det när man är pillig med detaljer.
.
tack och hej leverpastej.

EN liten ROS MED ETT HÅL I SIN SJÄL.

.
ska ikväll hem till denna flicka. men just nu så mår jag inte så bra. mend et ska nog gå över mot kvällen.
för då ska jag nämligen hänga med dessa personer nedan och vi ska fullfölja vår nya tradition med att skratta framför solsidan. underbart.
hoppas ni haft en skön helg!
.
.
tack och hej leverpastej.
Daniel Adams-Ray – Lilla lady

DET BLIR INTE ALLTID SOM MAN TÄNKT SIG.

.
är hemma hos min älskade. vi skulle egentligen åka skoter idag några stycken. men. det blev inte av olika anledningar. tråkigt. men det blir nästa lördag istället.
så idag bli en slapp dag med mycekt mys och slöhet, istället för att gå upp nio och kasta sig ut i kylan. även om det hade varit grymt kul det med.
.
men det blev ändå lite skoter såklart. jag är ju faktiskt med jonas. han som är galen i skotrar. söt.
så vi for till makken med skotern och skaffade hem smått och gott sen hem och leka i snön och bullar inne i värmen. och nu saw 7 med popcorn. mumma.
.
tack och hej leverpastej.

TIMMARNA INNAN VILA.

.
det är en sista dag innan vila. jag slutade tolv men har varit kvar på skolan för lite pluggande och fotande.
ikväll blir det till att träffa mina fina vänner och sendan åka hem till min pojke. och imorgon skoterdag med folket.
.
tack och hej leverpastej.

RUGGIGA BEKVÄMLIGHETER.

.
bjuder på bild på mig och min lilla emma. idag slutar jag tolv precis som förra fredagen. sjukt härligt, men får dock inte bli något jag blir för bekväm i nu. för det lär ju inte fortsätta så varje vecka. men jag ska njuta när det väl finns tillfälle för det.
.
tack och hej leverpastej.

I RÄTT HÄNDER.

.
är så ruggigt glag just nu. nu 'är den nya datorn i precis rätt händer. har längtat så sjukt mycket.
.
bilden ovan är fotad och redigerad av mästerfotografen. min fina vän MARIKA.
.
tack och hej leverpastej.

DET VET ITALIENARE.

.
klockan är 21.45. och jag har hunnit så mycket idag. och imorrn är det redan torsdag. veckorna går snabbt nu. det kommer springa iväg mot nästa lov. det är bara till att längta. men hur bra det än känns att längta, fortsätter saker att påminna mig om hur mycetk man måste njuta av det som är NU. vad vore livet utan nuet.
jag såg nyss på en sjukt bra film med Julia Roberts. EAT PRAY LOVE heter den. där kom det upp några visa ord. "amerikanare vet hur man har kul, men inte hur man njuter. det vet italienare". just i det sammanhanget handlade det om amerikaner och italienare. men jag skulle vilja placera det på alla människor, vi vet ofta hur vi ska göra för att ha kul. men vet vi hur man njuter.
nu blev jag väldigt tankspridd och djup. men. jag har tänkt på det nyligen. jag har kommit på mig själv medan jag gör saker, att jag inte njuter. jag tänker inte på vad jag gör. jag bara gör det för att det är en rutin. som att äta, jag tänker inte alls när jag äter, att jag äter. jag äter som bara för att man ska det, annars svälter man.
men jag kan ibland önska att det vore något mer än så. det kan låta flummigt.
.
men efter att ha sätt filmen ikväll, fått sett kulturen och livet i italien så spårar tankarna och man börjar drömma. underbart att bara få drömma ibalnd.
.
tack och hej leverpastej.

GLÄDJESKUTT FÖRMODLIGEN.

.
skulle du ni se mig nu skulle jag förmodligen göra glädjeskutt. jag fick nämligen nyss reda på en underbar nyhet. fick ett sms av skolan om datorerna vi kämpat efter så länge. ni kanske kommer ihåg hur irriterad jag var över att alla ettor fick nya datorer utom aren-klasserna och musik. så vi kämpade hade många möten med de högst uppsatta. och tillslut blev det bestämt och en underskrift på att vi skulle få helt nya datorer när vi börjar tvåan.
.
men idag fick vi alla elever som har gått omkring med gamla datorer i ett halvår ett sms om att vi imorgon, tordag redan kan hämta ut våra nya datorer. helt suveränt. så nu ska denna gamla piece of crap tömmas på grejer och en nya ska fyllas imorgon. grymt.
.
bilden ovan har förövrigt ingenting med inlägget att göra. det var idag när jag och emma fotade, då gick josef förbi och ville vara med. så det fick han.
.
tack och hej leverpastej.

OTUREN FICK STÄLLA SIG I SKAMVRÅN.

.
hade turen på min sida idag. jag var helt okej trött imorse när jag vaknade. var hos skolsköterskan igår på hälsokontroll och det blev prat om hälsan såklart och där bland annat kom vi in på stress och hur stressad jag är oavbrutet och att jag hela tiden är trött. så hon gav rådet att pröva gå och lägga sig elva varje kväll i minst fjorton dagar och se om det blir någon skillnad. för det hade tydligen hjälpt för många andra, som då sen hade hunnit med mer saker, varit indre stressad och fått bättre humör. så jag ska pröva detta och se hur det slutar.
för jag känner att jag måste göra något åt mina rutiner för det blir bara kaos och jag tycker om när det är ordning, så därför tänker jag försöka skolsköterskans grej. önska mig lycka till.
.
alla fall. så har dagen varit bra. även fast jag har haft matteprov. för denna gången så käns det faktiskt onaturligt bra. jag undrar om inte sömnen inatt var en fördel. sen så slutade jag ett och är nu hemma och äter det ovan. mumma.
och har ni lagt märke till vädret. är det bara jag eller börjar våren närma sig?
.
tack och hej leverpastej.

RARA DU.

.
idag träffade jag min rara pojkvän. och underbar som han är så bjöd han mig på kinamat. så sjukt fint. böev överlycklig. gjorde min dag fullbordad. vi myste och bara satt och pratade. lyckade timmar efter en lång skoldag.
.
tack och hej leverpastej.

RSS 2.0