DAGAR SOM IDAG.

.
halvny tröja förresten. ett linne jag aldrig använder i stort sätt klippte jag i litte grann. och detta blev resultatet.
.
ni vet sådana dagar då man inte riktigt hänger med. när man är less och allting bara tär på en. när man beklagar sig över att veckorna bara går runt runt utan att komma någon vart känns dte som. när man benen rör på sig mot bussen utan ens medvetande. när man lyssnar utan att höra. pratar utan att veta vad man slänger ur sig. dagar som idag. vad gör vi av såna dagar. det är inte så enkelt att man kan flytta de till papperskorgen och tömma minnet. vi är inga datorer, så vi funkar inte så. men va kan man då göra. bara acceptera läget eller vad är knepet.
.
tack och hej leverpastej.

SUNNY SIDE.

.
igår var en skön kväll framför solsidan och mycket prat och skratt. sen sex and the city med amanda. underbart.
.
tack och hej leverpastej.

PART 1.

modell: Magnus Englund

modell: Cornelia Helleday
modell: Amanda Brännström
foto: Magnus och Cornelia modell: Emma Persson
.
här kommer nu THE PICTURES from THE PHOTOSHOOT. fotografierna som vi planerat in i minsta detalj och genomfört med glädje och som vi har redigerat och slutfört med entusiasm. vi är verkligen nöjda. så NJUT nu.
och ja. ni kan förvänta er många fler bilder. dessa satt jag och magnus och redigerade och pillrade med igår. feels good.
.
tack och hej leverpastej.

ACK, SUNDBYBERG.

foto: jag optik: 18-50mm macro 1:2.8
.
söndag väntar. sitter hemma efter ett möte på kyrkan. nu med matteboken framför mig och en påse från godishuset vars innehåll är otroligt intressant. nom nom.
.
senare blir det waynes med magnus och börja redigera THE PICTURES. nästa stopp: amanda och solsidan.
.
tack och hej leverpastej.
Oskar Linnros – Ack, Sundbyberg

VÄLBEHÖVDA STUNDER.

.
HAR HAFT EN SJUKT SKÖN LÖRDAG. vaknat och bara tagit det lugnt framför desperate houswives och med en burk nutella i handen. gosigt.
sen helt spontant bestömde sig familjen för att åka och bowla. så. det blev så. och inte för att skryta. men jag lyckades kamma hem fyra strike. dock vann jag aldrig. men men.
.
sen mot kvällen  gick jag iväg mot min ända vän i holmsund i stort sätt och firade hennes artonde födelsedag. helt sinnesjukt vad den flickan växer.
nästa år är det min tur.
vi hade så sjukans kul. har inte skrattat så mycket på sjukt lång tid. välbehövt. GRATTIS JULIA!
.
tack och hej leverpastej.

FOLLOW BACKSTAGE.

.
HÄR HAR VI EN HEL DRÖS MED BACKTAGE-BILDER. så här får ni en lite sneakpeak på vad som väntar.
en fotoshoot som ligger mig varmt om hjärtat.
.
tack och hej leverpastej.

4 NÄRMARE TITTAR.

.
HAR EN DEL NYA SAKER ATT DELA MED MIG AV. dels att vi igår fotade hela eftermiddagen och kvällen och det blev sjukt bra. ni ska få se backstagebilder imorrn. och the real pics kommer senare någon gång nästa vecka. blev ruskigt nöjd. så nu har ni något att se fram emot.
.
sen så har jag idag för första gången på flera år använt rött läppstift. eller läppstift över huvud taget. för förut har jag trott att jag har varit allergisk mot det efter att mina kinder svullnade när jag hade varit på en halloweenfest och svalt några tabletter som gjorde så att det kom "blod" ut från munnen.  inte bra alls.
hur som helst så bar jag ett blodrött läppstift idag. och det var sjukt fint tycker jag själv. om man får säga så. det gav liksom en så snygg brytning som verkligen syns.
.
.
sen så köpte jag detta underbara pannband i leopard för mins sista kronor häromdagen. wonderful. har velat köpa en typ av pälsmössa, men har aldrig tagit mig för. men så hittade jag det här. och det förälskade jag mig i direkt. väldigt mysigt och vackert, plus att det är otroligt värmande för öronen. jag har härmed uppfunnit öronsvett. jag vet, otroligt. men det är inte ett skämt. älskar det alla fall och passar perfekt en kall och blåsig dag.
.
.
sen. sist men inte minst. har jag skaffat mig ett par nya skor sen väldigt långt tillbaka nu. har bara glömt att visa de. det är exakt sådana skor som jag redan har i marinblått, knytskor. men dessa är mörkbruna. och kostade endast en fjärdel av de blå, på skohuset. blev lycklig och ledsen på samma gång. kände mig nöjd men samtidigt lurad av att köpa exakt likadana i samma märke för mycket mycket dyrare. men sådant får man leva med. i guess.
.
och de blå shortsen är också nya kan man säga. det var ett par långa jeans från second hand som jag igår gjorde en extreme makeover på. kul.
.
tack och hej leverpastej.

LJUVLIGA STOPP.

.
VACKRA BILDER AV VACKRA LANDSKAP ÄR LJUVLIGT.
ibland glömmer man bort att kolla runt omkring sig. på allt vackert som omringar en.
ofta är man så inne i sitt eget att man inte minns miljön man står i.
jag är ofta väldigt disraherad. jag vet inte hur dte är med er. men jag fastnar lätt i det jag gör. ibland för att jag behöver tid eller för att jag inte orkar ta mig ur det.
men stannar man upp lite då och då. ones in a while. upptäcker man det runt omkring såg. det är som att gå och smsa och sedan kolla upp när man smsat klart. eller som att läsa en spännande bok och stänga den för att göra något annat.
i fjällen då man inte kunde göra annat än att stanna upp och bara se sig omkring så märker man fort det vackra och naturliga. som bergen. snön. månen. solskenet. himlen. kullarna.
.
tack och hej leverpastej.

TACK OCH HEJ LEVERPASTEJ.

.
NU ÄR DAGEN SLUT OCH JAG ÄR HELT SLUT. ska nu dra iväg mot stan med min finaste amanda. träffa jonas, äntligen och sedan blir det annat folk också på kyrkan.
skön helg väntar. inte så mycket planerat. vilket är ovanligt. skönt. omväxling kan behövas.
.
tack och hej leverpastej.

SKULLE INTE KUNNA KOMMA BÄTTRE TID.

.
VECKAN ÄR SLUT. den långa jobbiga veckan fylld med mediefasta. det har varit en utmaning men det har gått hyfsat ändå. dock så bröt jag mot det en hel del på slutet. men men. jag är ändå nöjd. var alla fall aldrig inne på facebook eller på bloggen. vilket jag känner mig grymt stolt över.
.
nu är helgen när alla fall. och den skulle inte kunna komma bättre tid.
.
tack och hej leverpastej.

ALL YOU NEED.

.
ÄR NOG I SKOLAN FÖR STUNDEN OCH UNDRAR VARFÖR JAG GICK MED PÅ ATT HA MEDIEFASTA.
eller så tycker jag bara att det är skönt att slippa tänka på allt man måste göra på internet. eller måste och måste. ens egna "måsten".
.
tack och hej leverpastej.

TANKAR BLIR GÖRO.

.
IDAG. TORSDAG HADE JAG, MAGNUS OCH EMMA PLANERAT EN RIKTIG FOTOSHOOT. en riktig fotosession. vi har ju såklart gjort riktiga förut också. men nu har vi planerat djupt och tänkt igenom hur vi ska gå till väga och våra teman, mål, kläder,smink osv. det kommer bli sjukt kul. hoppas det blir som vi tänkt oss.
mer kan jag inte säga. ni får veta mer efter mediefastan hur det gick. och senare kommer bilderna att dyka upp efter en del redigering och tillfixning. taggar till tusen.
flera kameror. olika ljus. mycket smink. massa taggade personer. ett tema. fina bilder.
.
tack och hej leverpastej.

NÄRMARE TÅRNA.

.
TIDEN FÅR GÄRNA PASSERA MEN HÅRET KAN FÅ STANNA. märker redan att min utväxt börjar synas. inte något jag älskar så starkt. det tär så mycket på håret att färga det. och jag blir så stressad när jag tänker på att det aldrgi kommer sluta växa. om det inte helt magiskt kommer en fe och ger mig tre önskningar eller dylikt. annars kommer det fortsätta i samma takt förflytta sig närmare tårna.
är väldigt kär i mitt röd/orange hår, kan inte tänka mig att går tillbaka till mitt blonda. det får vänta.
.
tack och hej leverpastej.

MILITARY FEATHERS.

.
FJÄDRAR ÄR ALLT BRA VACKRA. älskar de militärgröna fjädrarna jag har stylat sofies hår med. det är inte direkt något man skulle ha på sig i vanliga fall, men det blev precis så coolt som jag ha tänkt till fotosessionen. grymt. helt så där random som jag vill att det ska vara.
.
tack och hej leverpastej.

INNAN DESS.

.
HÄR KOMMER DET FÖRSTA TIDSINSTÄLLDA INLÄGGET. nu under mediefastans vecka. har gjort några inlägg i förväg så det inte blir helt tyst här i en hel vecka.
har ingen aning om vad jag kommer göra den här veckan utan datorn och mobilen till hands. det är ganska svårt att tänka sig livet utan de plus en massa andra mediegrejer, hur patetiskt det än låter. för jag har ju verkligen emd mig min mobil och dator överallt. man känner sig naken utan de. kanske har gått lite långt på den fronten. men så har det blivit.
.
tack och hej leverpastej.

TRIVS SÅ DET STINKER OM DET.

.
ÄR HOS MIN ÄLSKADE. i hans helt fantastiska hus. på landet med inga jobbiga ljud runt omkring. ett promenad i tystnaden. helt underbart. åka skoter på åkern i en halvmeetrs snö. har spenderat hela min helg hemma hos honom och man blir bara mer och mer förälskad. lagat mat. hållit ordning. diskat emellan åt. tagit hand om huset helt enkelt när föräldrarna inte var hemma. men sen också tagit det lugnt. varit ute i många timmar och kommit in igen. varit pigga. trötta. lovely.
.
tack och hej leverpastej.

MODEKUNGEN.


.
JAG ÄR INTE DEN SOM BRUKAR LÄGGA UT BILDER FRÅN HEMSIDOR SÅ HÄR. men alltså¨denna väska är väldigt underbar från modekungen. har letat ett tag efter en ny väska. eftersom min fred perry väska gick sönder så blev den reklamerad. alltså nya pengar till en ny väska. och denna är så pass hög att man kan ha sin dator där i. perfekt dataväska. riktigt bra.
.
tack och hej leverpastej.

UTANFÖR MIDGÅRDS MURAR.

.
UTANFÖR MIDGÅRDS MURAR I DET VACKRA FROSTVÄDRET. det ju underbart fint ute nu i kylan. med de snötäckta träden och den lysande solen. underbart.
.
har varit i bräntis och haft det superkul. förutom att ha pkt ner för backen ett antal gånger så har jag också prövat på dubbelpulka och att rula ner för hela backen. snurrig blev man. men skoj var det. utan tvekan.
.
och nu hemma hos min pojke med hans fina syskon. sett film. och nu dog vi i sängen. god natt.
.
tack och hej leverpastej.

SE DET FRÅN SOLSIDAN.

.
NÄR VECKAN ÄR SLUT OCH SISTA DAGEN HAR KOMMIT. då kan man äntligen se ljuset igen. för då vet man att dagen efter fredagen komer man kunna gå upp och inte behöva passa en enda tid eller stressa till en enda lektion eller glömma en enda inlämning. allt blir vad du gör det till alla dagar, året runt. men på helgen gäller uttrycket som mest. för då besätmmer du helt själv vad dagen kommer bli. ljuset finns där. du kan se det om du vill. amazing.
.
i helgen ska jag för övrigt vara hemma hos jonas alla dagar. så det blir nog inget bloggande. och på måndag börjar mediefastan. så ni hör inte av mig mer på någon vecka. förutom min tidsinställda inlägg då. ha en underbar helg och vecka.
.
tack och hej leverpastej.

COLORS.

.
FICK VETA IGÅR ATT DET BLIR PULKAÅKNING I BRÄNTIS IDAG.
var inte så taggad till en början. men vi får väl se hur det känns mer mot kvällen. det blir ju  vad man gör det till. som sagt. bara det inte blir kallt och man börjar frysa. då är jag nöjd.
.
tack och hej levepastej.
Amos Lee – Colors

UTE I SKOGEN VANDRAR HON OMKRING.

.
HADE PÅ MIG MIN NYA LÅNGKJOL IDAG. supermysig klädsel och skönt att vandra omkring i converse igen. var längesen nu.
.
imorgon är det sista skoldagen för denna vecka. känns grymt bra. veckan har faktiskt gått snabbt ändå, vilket motbevisar vad jag trodde i måndags. skönt när man blir motbevisad positivt.
.
tack och hej leverpastej.

BIRTHDAYGIRL.

.
IDAG FYLLDE MIN MAMMA ÅR. så vi firade henne hemma med middag och tårta och presenter såklart. där jag hade gjort maten. stolt kock. gott blev det också vilket inte förekommer särskilt ofta. så det kändes bra.
GRATTIS MAMMA!! du är underbar.
.
tack och hej leverpastej.
.
MEDIEFASTA GOTT FOLK.

.
MÅSTE JU BERÄTTA VAD SOM HÄNDER NÄSTA VECKA.
det är nämligen så att jag går en kurs som heter mediekunskap. och där har vår lärare bestämt att vi ska pröva på mediefasta. så det är vad vi ska göra. vi ha delat in oss i grupper och bestämt regler. jag är med malin, hanna, julia och alicia. vi ha bestämt oss för att köra hårt i fem dagar. alltså från och med nästa vecka från måndag klockan 08.25 till fredag när vi slutat klockan 14.45. vi har ju då bland annat tänkt att vara utan internet, msn och liknande. så det innebär ingen kontakt alls via internet och ingen via telefon i stort sätt heller eftersom man inte får smsa eller ringa via mobilen endast hemtelefonen. det kommer bli en sjuk utmaning. men jag ska klara det.
så om det är något nästa vecka ni vill, då får ni ringa. för man får svara.
.
sen så får man också sitta vid datorn men fortfarande inget internet, emn spotify, tetris, redigera bilder osv. det är tillåtet. så det lär det väl bli mycket av. men tyvärr bara ett program per dag, det vill säga endast ett serie-avsnitt per dag. det känns jobbigt.
.
tack och hej leverpastej.

NÖJD.

.
EN NY MÖRK LEJONGUL TRÖJA JONAS KÖPTE ÅT MIG. jag blev så sjukt glad. så gullig. älskar tröjan.
.
sen fick jag igår ett svart pannband av olivia i sen julklapp som hon har stickat själv. hur fint som helst.
.
tack och hej leverpastej.

RYCK SISTA DAGEN.

.
JAG HAR GLÖMT BERÄTTA ATT JAG HAR GJORT OM PÅ MITT RUM.
fick ett ryck sista dagen på lovet att jag skulle göra om i rummet. var så sjukt less på hur det såg ut. så jag rotade i garaget och rörde omkring. blev riktigt nöjd fakiskt. hade ju en massa ramar emd kort i på väggen, nu har jag tagit ner några och ställt de på lite olika ställen i rummet. det blev som lite mysigare att ha bilder överallt än på en enda vägg.
.
trivs i mitt nya rum och jag har dessutom ställt till en säng bredvid min så nu har jag en dubbelsäng och två täcken. helt underbart.
sover seriöst bättre.
.
dessa bilder är alltså bara detaljer i mitt rum, ni får se helheten sen när allt är klart. har nämligen mycket kvar som jag vill göra. har sådan inspiration för stunden.
.
tack och hej leverpastej.

SHOPPING PILOTS.

.
IDAG HAR JAG HUNNIT VARIT MED TRE OLIKA PERSONER EFTER JAG SLUTAT. först gick jag med magnus och hämtade ut hans glasögon. som för övrigt var grymt fina. pilotglasögon är otroligt snygga.
.
sen gick jag iväg och träffade tjejen som alltid får mig på glatt humör. min kära olivia. vi bytte lite för sena julklappar. jag fick ett pannband av henne. som jag har hätnkt visa upp senare.
.
sen mötte jag upp personen som det egentligen var tänkt från början att jag bara skulle träffa. min pojke väntade på mig i gallerian. vi spenderade tid och pengar och prövade hejdlöst mycket kläder.
.
fin eftermiddag. skönt eftersom dagen har varit så ruggigt seg. den jobbigaste dagen. tisdag. suck. men alltid är det någon dag.
.
tack och hej leverpastej.

SOM JAG HADE DIG FÖRUT.

foto: jag styling: jag modell: sofie
.
HÄR KOMMER LITE FLER BILDER FRÅN FOTOSESSIONEN MED SOFIE I LÖRDAGS. jag blev väldigt nöjd. älskar när man tänker ut en bild i huvudet och sedan när man förverkligar den så blir den ännu bättre. sådant gör mig så glad.
.
tack och hej leverpastej.
Melissa Horn – Som jag hade dig förut - med Lars Winnerbäck

INDIANA.

.
KÖPTE DENNA INDIANTRÖJA MINA SISTA KRONOR HÄROMDAGEN. tycker om den så otroligt mycket. gillar fransarna. det som gör tröjan annorlunda, det lilla extra som gör att klädseln blir lite roligare.
.
tack och hej leverpastej.

EMMAAAAAA.

.
IDAG FYLLER DENNA UNDERBARA B-RUD 17 ÅR!!!
helt stört vad tidne går fort. myndig nästa!
grattis min flicka!!! hoppas du får en helt underbar dag. det är du värd. du betyder så mycket.
.
tack och hej leverpastej.

HEMLIGHETER.

.
ÄR FORTFARANDE HOS MIN FLICKA. och vi ha så sjukt kul. nu ska vi äta något typ av fika. sen får vi se vad som händer. hemligheter hemligheter.
.
tack och hej leverpastej.

RARING.

.
JAG SPENDERAR HELA HELGEN MED MIN RARING. det är som en del av julklappen till varandra. så har vi gjort nu tre år i streck. börjar bli en tradition.
då går det till så att vi planerar en dag var då vi är med varann. och eftersom att vi bara gör det här med den planerande grejen en gång om året så satsar vi mycket. vilket är sjukligt kul. planerar scheman i tider. kalla oss ambitiösa. det gillar vi.
.
hos mig har vi hunnit med en massa olika grejer. varit ute i snön. nattbastatsvettats. varit nyttiga. varit onyttiga. sett en feel-good-film. sovit. gått upp tidigt. tagit en morgonpromenad. mixat ihop en hallon och mango-smoothie.
skrattat outhärdligt mycket. pratat till munnen blev torr. fotat i alldeles för lite kläder. fryst. tagit ett bubbelbad.
myst i morgonrock vid brasan. grillat skumtomtar i öppen eld. pratat igen.
kort och gott.
.
bilden ovan är ett smakprov för er leva med tills vidare.
.
nu är vi hos sofie och ska bara ta det lugnt ikväll. men först matte.. inte min högsta önskan just nu. men. men. måste väl.
sen imorgon börjar dagen som sofie har planerat. men senare ikväll blir det step up 3. taggar den.
.
tack och hej leverpastej.

URSÄKT.

.
JAG OCH DENNA B-RUD DROG OSS MOT STAN. för att leta lite smågrejer på stan. hittade dels det vi sökte och sedan bestämde vi oss för att fika på restaurangen/fiket ovanför åhléns. var sjukt längesen man var där. så dit bar det iväg.
men när vi kom upptäckte vi att det var helt tomt nästan i hela fiket. det satt två till personer där. annars inga andra än personalen som bestod av en person. en praktikant och en weird snubbe som vi gissade också jobba där. han gick omkring och pratade med oss. det var väldigt creepy hela grejen. för tillslut var vi helt ensamma bara jag och olivia tillsammams med personalen. och det kändes väldans konstigt. därför fick vi komma på en ursäkt till att lämna stället snabbt som ögat.
.
för att sedan dra sig mot café station och smaska på deras mumsiga morotstårta. underbar. där kände vi oss hemma.
vi brukar alltid gå dit. men den här gången ville vi pröva något nytt. men jag tror vi kommer hålla oss till det gamla hederliga istället framöver.
underbara timmars prat med min flicka.
.
tack och hej leverpastej.

EN KORTARE VERSION.

.
DAGS FÖR EN KORTARE VERSION AV LOV. brukar kallas helg. men. jag väljer att kalla det lov eftersom det känns bättre och längre. och framförallt mer avslappnat. bara för att lura mig själv lite. skönt.
.
man kan ju undra hur två dagar i skolan kan kännas som en evighet. alla fall en vecka. jag känner ingen motivation till skolan.
det är inte direkt så att jag har haft någon glädje förut heller. men. det vore skönt om man ändå kunde vara lite taggad. visst alla fina människor man är omkring hela dagen. det är mysigt och så. men jag skulle behöva något mer. så man tycker något är intressans under dagen. att man inte bara är där för att man måste. för annars blir det ogiltig frånvaro och tillslut dras studiebidraget in.
en motivering tack.
.
tack och hej leverpastej.

SKOTERTUR.

.
JAG OCH JONAS FOR UT PÅ EN SKOTERTUR. bara han och jag på hans skoter med ryggsäck fullpackad med go'fika och en nikon D60.
så sjukt mysigt. solen var påväg ner men dte var ändå ljust ute. vi vra omringade av stora berg toppade med glasyrvit snö. en väldans lycklig dag.
.
tack och hej leverpastej.

SMYGER SIG PÅ MED STORA KLIV.

.
VI ÅT HEMLAGAD MAT. SÅG LOTTA PÅ BRÅKMAKARGATAN OCH GOTTADE MED KLADDKAKA. vi gjorde en hel del hemma hos emma igår kväll. hon hade lagat en väldigt god middag. fläskfilé, potatisgratäng och någon sås. mumma. hon passade väldigt bra som kock i det långa förklädet. fint.
vi åt kladdkaka, försökte plugga, så på lotta. trollade med kort. försökte slå rekord i tetris. såg julens hjältar (gammal julkalender). pratade och mycket mer. MYS.
.
sen var det första dagen i skolan idag. alla stress man bävar för just nu är outhärdlig. för man vet att den smyger sig närmare med stora kliv. usch. fy. och blä.
.
tack och hej leverpastej.

EMMPER.

foto: magnus englund modell: emma persson.
.
NU SKA JAG ÅKA HEM TILL DENNA TJEJ OCH SPENDERA KVÄLLEN MED HENNE. blir väldigt mys.
och imorgon är det skola. vilket inte känns lika mysigt.
.
tack och hej leverpastej.

THOSE DAYS.

.
HAR ALLTSÅ VARIT I FJÄLLEN I CIRKA FEM DAGAR. med min kära familj och min pojke.
vi hade rätt så bra väder ändå.
det snöade i stort sätt hela tiden. allt var vitt. och stod man i snön så nådde det som minst till midjan. ja. ni förstår.
men det var helt underbart i backarna. vi var bara och åkte utför en dag men det var en underbar dag. visst bläste det och ibland blev man som lite ohygglig mot snön som fick en att fastna. men det förtränger man snabbt. för det var så otroligt underbart att surfa fram på en meters puder hela vägen ner. fantastiskt. älska.
varje åk var som det mest jobbiga träningspasset du kan tänka dig. man rann av svett när man ställde sig i liftkön. och dagen efter var man helt slut i varje muskel. verk så det stank om det. men nöjd nå någonting.
.
jag är fortfarande helt slut efter den dagens åk. man är som så mör i hela kroppen. men det tyder bara på hur mycket man kämpat och är ett minne av hur kul vi hade det. underbara dagar. verkligen. vill tillbaka.
.
lite bilder från dagarna.
.
.
doris hittade ett eget fönster att filosofera vid. fanns dock inte så mycket annat än vitt att titta på.
.
.
vi steg in upp alltför tidigt men var nådigt trötta. frukosten  gjorde susen.
.
.
myste med min älskling.
.
.
skojade med dessa små smurfar.
.
.
vi hade ishockeyturnering. var ett slag från att vinna. men pappa tog hem vinsten.
.
.
glodde på mysiga filmer och åt underbart god mat.
.
.
åkte i backarna och körde skoter. och for med pulkor ner för uppfarten. superkult.
.
tack och hej leverpastej.

PACKAD SILL PÅ INGÅNG.

.
ÄR HEMMA EFTER DE MEST UNDERBARA DAGARNA. helt fantastiskt har det varit. mm. lovely.
men nu efter en hel dags sittande i bilen som en packad sill så är man så lagomt seg och äcklig. men det hör väl till. eller vad säger ni?
känner verkligen så som minen på bilden. blä. unefär och lite annat. men är grmt nöjd med dagarna. de kunde inte blivit bättre. lite bilder kommer. inte från när vi åkte i backen. men men.
.
tack och hej leverpastej.

LITE MER MMM... I LIVET.

.
DEN HÄR BILDEN ÄR PLÅTAD AV MIN VÄN MAGNUS. det var innan skolan stängde för jullov. en sådan dag då jag kände mig väldigt mysig. avslappnade kläder. långkjol. emmas stickade tröja. converse. och min fluffiga halsduk. MYS.  så känner jag mig nu i fjällen också. där är man alltid mysig. det går som inte att vara uppklädd och stel. där blir man alltid avslappnad tillslut och går omkring i det mjukaste man hittar. tjocksockar och tjocktröjor framför brasan med en kopp choklad i handen. lite mer mmmmm... i livet.
.
tack och hej leverpastej.

MIN STORA KÄRLEK.

.
ÄR MED MIN ÄLSKLING I FJÄLLEN OCH ÅKER UTFÖR. ner för backarna far vi. fullfart framåt. skitskoj. underbart med honom. älskar allt med honom. han gör mig så glad alltid. tycker så mycket om när man börjar verkligen känna en person på riktigt. vi två har hängt ihop redan i nästan två år och fler lär det bli. och jag märker bara mer och mer hur väl vi känner varandra. visst finns det alltid något nytt att upptäcka med en person. men vi ha kommit på en bra väg.
han är min stora kärlek.
.
tack och hej leverpastej.

ATT KUNNA SE DETALJER OCH HELHET.

.
DET HÄR ÄR LITE NYA SAKER SOM JAG NU HAR HEMMA AV OLIKA ANLEDNINGAR. det militärgröna linnet är reainvesterat i mellandagarna på kära monki. väldigt enkelt plagg men syns lite mer med den stora fikan på sidan.
.
den svarta långkjolen ser lite ut som min kjol från nyår. men det är det icke. den är nyinköpt på jc. väldigt mysig.
.
och det traschguldiga uggleörhänget är en julklapp från lydia. ett smycke jag velat ha ett tag. men när jag väl tänkte köpa det så var det slut. so sad. men sen fick jag de ändå.
.
till sist är det halsbandet från jonas. fina grejer alltihopa. mycke detaljer. mycke basic. det blir en helhet.
.
tack och hej leverpastej.

STORMSTEG.

.
NU ÄR JAG PÅVÄG HEM MOT UMEÅ IGEN. tråkigt nog. vill vara kvar och bara vara i fjällen ännu mer.
vill inte börja skolan igen. det tär på en så mycket. hoppas studenten kan börja närma sig med stormsteg lite mer. .
tack och hej leverpastej.

VINRÖD FJUNBOLL.

.
DENNA PRIMA VINRÖDA FJUNBOLL SOM JAG BÄR. den fick jag av min dyrbara vän amanda i julklapp för några dagar sen. bara några dagar efter julafton. men det var sjukt mysigt. vi var på favoritstället café station och myste. pratade och bara var. så där som man bara kan älska.
blev jätteglad för den här klänningen den är verkligen jättemysig och fin. har kollat på den flera gånger men aldrig tagit mig för att köpa den. fint.
.
brukar vara sjukt emot att man blir så obehagligt kritblek på vintern. men jag kan ändå finna det vackert på den här bilden. det blev en sådan fin kontrast. det gillar jag starkt.
.
det är för övrigt min snabblärde lillebror dsom tagit bilderna. duktigt. sa hur man skulle göra en gång och sen satt det som i ryggmärgen. jag är imponerad. ligger i blodet kanske.hela läkten är fotointresserad.
ingen släktträff utan tusentals paparzzis. underbart. något jag bara älskar.
.
tack och hej leverpastej.

GÖR SOM GRODAN.

.
VILL BARA UPPMUNRTA ER ALLA. uppmuntra er om att drömma. önska. dröm och önska mera. vad drömmer du om. tänk inte så mycket på vad som är rätt och fel. dröm bara. gör det dig glad. ger det dig hopp. anledning till att leva och sträva efter något. så dröm. önska.
.
jag fick i julklapp en väldigt söt liten "kopp" "skål" eller vad man vill kalla det. som föreställer en cupcake i porslin. och där i finns dte en massa lappar med fina ord och kloka tankar. en för vardera dag. lovely. älskar sånt. älskar min vän sofie.
och hur som helst så läst jag en lapp häromdagen där det stod väldigt värdefulla ord. någiot att leva efter.
.
GÖR SOM GRODAN - LEV PÅ HOPPET.
så tappa aldrig hoppet för det kan komma väl till använding. and you might need it a lot.
.
tack och hej leverpastej.

SOM CYKELN RUNT HALSEN.

.
DET HÄR HALSBANDET SOM NI FÅR EN SNEAKPEAK PÅ NU. det fick jag av min pojke i julklapp bland annat. så sjukt fint. ni ska få se det på sen också.
den är lite random. men jag är lite random när det gäller sånt. jag tycker om när det är utstickande och lite så där "outside the box". kreativt kreativt. tycker verkligen om det. det kommer lyfta upp en vanlig tråkig klädsel som ett klick. dra till sig lite ögon kanske. få några fundersamma kommentarer i skolan. men det kan jag leva med. livet är fullt med sådant. lev och älska det.
.
tack och hej leverpastej.

VEM SRPIDER GLÄDJE.

foto: broder william
.
TÄNKTE ATT JAG SKULLE BERÄTTA ATT DORIS OCKSÅ ÄR MED UPPE I FJÄLLEN. vår lilla katt. så otroligt fin verkligen. kan man bli förälskad i en katt. om inte så är det infört nu. för vår familj är som galen i henne. hon charmar oss hela tiden. det kan låta väldigt smörigt och löjligt. men. hon sprider nog mest glädje i vår familj. alla fall regelbundet. otroligt. lite av en förebild. konstigt eller inte. men så är det.
.
tack och hej leverpastej.

WILLIAM BONUS.

.
GLIMTEN I ÖGAT OCH ETT CHARMERANDE LEENDE HAR JAG MED MIG TILL FJÄLLEN. det är nämligen min bror som bär på dessa vackra ögon och underbara leende. fin pojke som ofta gör dagen. det är tur att man har ett yngre syskon i familjen också. även om retsen av min familj också är väldigt lekfulla och kreativa. så är william perfekt för han vill verkligen göra saker hel tiden. han har många gåner varit anledningen till varför jag inte ligger kvar i sängen och slöar. då för stunden så är man inte så glad över att han har släpat upp en ur ens slöighet men i efterhand är det roligare att se tillbaka på. än om man hade legat kvar i sängen eller suttit vid datorn hela dagen.
.
tack och hej leverpastej.

JUST LIKE HEAVEN.

.
JUST I DETTA NU BEFINNER JAG MIG I KITTELFJÄLL MED MIN FINA FAMILJ OCH MIN ÄLSKADE.
jag har ingen tillgång till internet och har därför förberett lite datuminställda inlägg för att det inte ska vara så tyst här.
jag kommer alltså de närmaste dagarna vara i fjällen. spendera en massa tid med min familj och inte minst jonas.
vi ska mysa. spela mycket spel. se film. leka i snön. bara vara. och framförallt åka snowboard. och slalom for the rest. hoppas det är mycket snö nu så jonas får uppleva kittelfjäll riktiga sida. och inte när det är låtsassnö och isigt.
men det blir nog super. jag bara älsar när man åker i en ganska lång backe med lite folk och med helt orörd snö. helt underbart. just like heaven.
HADE BRA DÄR HEMMA.
.
och jag kan ju bara upplysa om att jag kommer knapt ha någon täckning uppe på fjället och har valt att hålla mig ifrån så mycket teknik som möjligt. för sanningen är den att jag blir mest bara stressad av att ha det vid mig hela tiden. så om jag inte svarar på sms eller så kom ihåg att jag tycker om er ändå.
är det akut. ring!
.
tack och hej leverpastej.

KITTELFJÄLL.

.
NU FÅR NI HA DET SÅ BRA HÄR HEMMA!! för idag åker jag iväg mot fjället med min familj, mi pojke och min katt. kommer inte hem förrän om några dagar. så ha det bäst.
.
tack och hej leverpastej.

ETT GOTT SKRATT FÖRLÄNGER LIVET.

.
VAD GÖR DIG GLAD? vad är det som gör att du är lycklig i livet. även om det är mycket eller litet. vad gör dig glad. vad gör livet värt att leva? värt att lägga ner en tanke i. glädje är en så stor del av en. utan den skulle det inte finnas mycket kvar. och du som känner dig mer nära med det arga och hat du kan känna dig besviken. för utan glädje skulle det inte heller finnas. för då skulle det inte finas något att jämföra med. det finns både gott och ont. för att man ska kunna välja och se skillnaden och vad det ger en.
men tänk bort allt sådant. vad gör dig glad. vad är det som gör att du kan uppmuntras när du blivit ledsen eller arg. vad är det för dig?
.
tack och hej leverpastej.

PUT IT ON.

.
DE HÄR SKORNA HAR JAG VISAT PÅ BLOGGEN FÖRUT SOM NI KANSKE MINNS. men då ha jag skrivit att jag skulle lämna tillbaka de och byta till en större storlek. men nu är det så här. för er som inte hört det än. att de passar ändå. felet var att jag hade prövat skorna när jag var varm barfota. och det är ju precis som att pröva ringar. är man varm så blir fingret större. och tydligen så var det så med fötter också. för jag fick verkligen inte på mig skorna. men sen dagen innan nyår. så ska jag pröva de för att visa för jonas att de är för små. men då råkade jag ha en vanlig bomullsstrumpa på mig. och foten gled i på ett smack. sjukt konstigt. blev seriöst chockad.
men men. jag var glad i typ en evighet efter det. att skor kan göra en så glad; sa jonas bara och skakade på huvudet. hehe. jag kan inte förklara det. men jag älskar verkligen skor. de har som egna personligheter känns det som.
.
okej nu ska jag sluta diskutera skor med mig själv. jag låter ju som världens snobbigaste blondin. men jag är säker på att vissa av er säkert förstår vad jag menar.
.
tack och hej leverpastej.

MONKI INSPIRERAR.

foto: jag modell: marika styling: jag
.
FOTON JAG PLÅTADE AV MARIKA NÄR JAG VAR HOS HENE FÖR NÅGRA DAGAR SEN. jag blev lite inspirerad av minkis nyaste katalog-modell. de har som så roliga och levande bilder, så knasiga men så snygga. jag blir så fascinerad. så jag stylade marika lite så där knasigt. kul. blir igen.
och lägg märke till bakgrunden vi befinner oss i. visst känns det som en saga. underbart.
.
kommer fler med tiden.
.
tack och hej leverpastej.

SYSTER TILL BROR.

.
IMORSE. det vill säga vid fem i elva kom min nio-åriga lillebror och väckte mig med doris i högsta hugg.
det finns verkligen stunde rdå man inser att man älskar sina syskon. och visst jag blev inte överlycklig när han kom och väckte mig tidigare än vad jag ville. men jg insåg det ändå . för han är så fin.
jag ha varit hemma med honom några dagar nu och vi ha haft en massa kul.
vi ha bland annat fastnat vid barndoms-spelet. the sims. så sjukt kul spel. speciellt när man kan fuska till sig saker. kult.
.
tack och hej leverpastej.

CHOOSE YOUR LIFE.

.
foto: marika modell: jag
.
WHAT IF YOU COULD CHOOSE YOUR LIFE. if you could choose when and where you would be born. if you could do everything perfect without a scratch. if you could choose when and where you would die. choose what you would become and how. would life be so much better if you could?
.
tack och hej leverpastej.

MAKEUP STORE.

.
TÄNKTE ATT JAG SKULLE VISA HUR MITT SMINK BLEV. efter sminkningen till nypr på makeup store. jag blev väldigt nöjd och lärde mig en del.
och fyra saker köpte jag med mig hem. ni får sen sen.
.
tack och hej leverpastej.

10,000 MOTHERF***ERS.

.
IDAG BLIR DET TILL ATT TRÄFFA DENNA BRUD. vi går nog och fikar och bara myser.
sen ikväll kommer min kusin och hans fru. det blir en härlig dag känner jag.
.
tack och hej leverpastej.
.
detta är en så sjukt bra låt. har inget med inlägget att göra. men är värd att lyssna på.
Jason Mraz – 10,000 Motherf***ers - Live from Montalvo Amended

YOU'RE JUST WORTH MORE THAN THAT.


.
JAG HAR ALLA FALL DEN MEST UNDERBARA POJKEN I MITT LIV. han gör mig bara mer och mer lycklig ju mer tiden går. blir mer och mer säker på att det är han jag ska vara med.
.
idag har jag varit hemma och slöat exkat hela dagen. tills klockan halv nio denna kväll. för då skjutsade mamma in mig till bion. där jag skulle möta jonas.
han hade nämligen överraskat mig med ett enkelt oväntat sms klockan sex. och frågat om jag ville bli bjuden på bio. och det kan man ju inte tacka nej till. så han valde filmen. han väntade på bion efter han slutat jobbat där. jag åt middag. åkte in till stan. jag köpte popcorn. och helt plötsligt blev en inte så händelserik kväll en minnesvärd stund med min man. så fint.
och efter filmens slut blev det flipperspel. hehe. ha aldrig spelat det förutom på datorn. så det var sjukt kul.
.
tack och hej leverpastej.

HJÄRTER DAMS SISTA SÅNG.

.
foto: marika styling: marika modell: jag
.
känner mig lite hjärterdam-inspirerad på den här bilden blandat med lite Hollywood.
.
tack och hej leverpastej.
Lars Winnerbäck – Hjärter Dams sista sång

NYÅRSAFTON I EN BUNT.

.
NYÅRSAFTON I EN BUNT BILDER. den kvällen och natten innehöll mycket. låter mest bilderna tala för sig själva.
.
.
sofie gjorde min otroligt vackra boll till frisyr. balfrisyr nästa.
.
.
det fina paret.
.
.
det fina paret.
.
.
god mat. härliga människor. lekar. tävlingsinriktade människor. sms-tävling. haha.
.
.
mina fina.
.
.
min älskade.
.
.
nyårskyssen.
.
efter att vi hade träffat lydia och marika så bar det va mot sofie för att vara där resten av natten.
vi hade så sjukt skoj. åt massa slisk. gott slisk. spelade superspelet rappakalja. sjöng singstar åtta på morgonen. körde "jag har aldrig". såg en film. och massa mera. skön film. som avslutades med skön sömn hos min bästa vän vid nio på morgonen.
.
.
JAG ÄR NU REDO FÖR ETT NYTT ÅR.
.
tack och hej leverpastej.

NEW YEAR'S EVE.

.
FÖR ER SOM INTE HAR UPPMÄRKSAMMATS OM DET ÄN. så är det nu officellt 2011 första dag. 1/1-11. hehe väldigt kul att skriva bara. men ännu roligare blir det den elfte november.
.
vet inte riktigt vad ni tycker om årets nyår. men. min har varit top 10. fem av fem toasters. bra helt enkelt.
dock lite stressig. skulle hinna till stan innan tolvslaget bland allt annat folk. men det blev väldigt kort om tid och det blev till att spring. i klackskor och väska på axeln. inget att rekommendera. och sen hann jag inte få den här originella new-year's-eve-movie-kiss vid tolvslaget. för jag och min pojke var inte bredvid varann då. för han kom lite senare. men bara någon minut efter fick jag vara i hans famn ändå. vilket gick väldigt bra det med.
.
ska berätta mer om min natt och kväll sen med bilder, men nu film med familjen.
.
tack och hej leverpastej.

RSS 2.0