lär dig livets stora gåta - ÄLSKA, GLÖMMA OCH FÖRLÅTA

.
.
.
lär dig livets stora gåta - älska, glömma och förlåta.
.
.
.
.
denim vest - beyond retro. powder shirt - monki. shoes - dna.
.
more snapshoots from the trip to the capital of sweden, a few weeks ago.
.
tack och hej leverpastej.

my lips ARE sealed

.
.
.
.
fotat läppar, som för övrigt är en väldigt intressant del av ansiktet, med min julia och detta är resultatet. enjoy.
.
tack och hej leverpastej.

from a pile of STUFF.

.
.
.
.
allt du gör i livet blir alltid i slutändan ett minne. och alla minnen samlas i dig i en enda röra. när man tänker så, då är det inte så konstigt att man glömmer saker.
.
den här resan är ett minne. och det är ett väldigt fint minne.
.
detta är allts fotografier som är tagna lite varstans i stockholm under vår andra dag där. underbart.
.
.
.
.
.
.
.
.
denvertröja är pappas gamla t-shirt som jag klippt och donat om en hel del. byxorna var en liten gåva från min vän. skärpet är pappas och skor dna.
.
tack och hej leverpastej.

move at a glacial pace. you know how that thrills me

.
.
.
.
.
idag har det inte varit så underbart väder som man hade kunnat hoppas på. dimman var i farten och regnet bokstavligt talat hängde i luften, så bebishåret står åt alla håll efter en ansträngande cykeltur, bussfärd, promenad hem.
men har precis nu kommit hem efter spenderat tid med tre sköna flickor, då vi har planerat ett kommande projekt. men mer om det får ni veta längre senare i månaden för hoppningsvis, om allt går som det ska.
.
den vita spetstoppen har jag själv gjort, shortsen är second hand och västen inhandlade jag för ett år sen på weekday - som förövrigt är riktigt mysig.
.
tack och hej leverpastej.

BY ALL MEANS

.
fick en fråga angående min rubrik i förra inlägget, "fashion is greater than art, because peolple live their lives in it". citatet kommer från den helt grymma filmen djävulen bär prada. Det är en så otroligt bra mening. Beskriver verkligen modebranshen på det rätta sättet som den förtjänar.
.
Precis som musik, dans, konstmålning osv. så är mode en del av kulturen, ett väldigt brett intresseområde som sträcker sig över hela världen och är en del av konsten. Som citatet talar så är mode något större och mäktigare än konst, eftersom människor lever sina liv i de. En levande konst som vi alla tar del av.
.
.
tack och hej leverpastej.

fashion is GREATER than art, because people live their lives in it.

.
.
.
.
as i have mentioned, I went to the capital of little sweden this weekend with amanda. and we had a real blast down there.  we almost never gave ourselves a break, so know I am deeply tired and I have not even a drop of energi left. but it was worth the risk.
.
these pics are, by the way, from friday. enjoy!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
the white shirt I bought last easter when I went to Stockholm at Vila, the black sweater I recently found in my closet, the black belt is dad's, shoes from dna and denim shorts from weekday.
.
tack och hej leverpastej.

the apple doesn't fall far from the tree.

.
.
.
är nu hemma i min egen stad igen och det känns ju lite blandat som vanligt. men hur som helst så kommer det en del bilder inom en snar framtid och dessutom en film. så keep your eyes opened.
.
för övrigt så är detta ytterligare tre bilder med sofie.
.
tack och hej leverpastej.

STORAGE FOR MY FEMALE SIDE.

.
.
här kommer alltså de första fotografierna från min fotosession med käraste sofie. more coming up soon.
men NU tar jag flyget mot huvudstaden med min vän amanda.
.
tack och hej leverpastej.

YOU should have asked the butcher for white CHOCOLATE

.
hela min familj är av en typ av esteter och vill gärna ha ett projekt att jobba med.
efter att vi i somras jobbat klart på vår stuga, oj vad vi slet. så blev vi väldans inspirerade till att göra vårat hus helt komplett. därför jobbar vi oss från rum till rum.
.
och härom kvällen fick jag och min syster ett ryck och gjorde om mitt rum helt och hållet. ni kära vänner som varit här innan vet ju vilken skillnad det blivit.
jag är för en gångs skull helt nöjd me mitt rum, väntar bara på att min nya säng ska anlända (för tidig julklapp), sen är det komplett. det känns mycket mer ombonat och hemtrevligt, och sängen är precis så mjuk som den verkar - frestande hoppfärdig.
.
.
..
.
tack och hej leverpastej.

the details of your INCOMPETENCE do not interest me.

.
.
.
.
idag blir det till att packa inför kommande resa på fredag morgon. sedan ska jag städa huset så det blir lite rent runt omkring mig, men efter det är det slut på tråkigheter och ska istället fara mot min pojkes bo och vila ut.
.
igår hade jag dessutom en riktigt bra dag. spenderade tid med min kära vän sofie och vi hittade på lite roligheter som ni får se senare och sedan åkte jag hem och firade min systers födelsedag hela kvällen, mysigt.
.
.
.
blusen är lånad av amanda och omtyckt av mig. byxorna har jag faktiskt haft turen att FÅ  av min andra vän emma. och skorna vet ni är från dna.
.
tack och hej leverpastej.

what would you be without your fairytale

.
.
.
.
det är lov och ledigheten pirrar ända ut i fingertopparna.
jag har en tendens till att aldrig hålla mig hemma på loven, kan inte komma ihåg ett enda då jag faktiskt bara varit hemma i staden och tagit det lugnt, förutom kanske någon jul. men annars far jag och flänger.
.
bara första helgen har gått av lovveckan och jag har redan lyckats varit bosatt i fjällstugan med min kära familj, min pojke och lite släkt, hunnit bestiga en bergstopp, läst en halv bok (vilket för mig är otroligt), städat och bara njutit.
nu är jag tillbaka hemma och har med min syster lyckats möblera och göra om mitt rum helt och hållet. underbart.
och det bästa är att en hel vecka är kvar av lovet och en hel del kul väntar.
.
.
.
mysig tröja inhandlade jag för längesedan på second hand, den gulliga blomklänningen är amandas och skorna är second hand.
.
tack och hej leverpastej.

RSS 2.0