TACK OCH HEJ LEVERPASTEJ.

NU. På eftermiddag/kväll så har vi hela familjen varit hemma hos vår så kallade andra familj. Boströms. En familj som vi har spenderat mycket tid och upplevelser tillsammans med i våra liv. Vi kallar oss till och med för "The Bosdays" väldigt coolt.
Hur som helt så var vi där nu, för sista gången för julia då inna hon åker. Så det var lite speciellt. Vi åt väldigt god mat och efter middagen blev det lite film och prat. Sen när det började dra ihop sig mot efterrätt så gick vi ut till deras omrenoverade bagarstuga som man nu så gott som kan bo i. Hur mysig som helst. Så vi satt där med filtar och åt glass och chokladsås plus tårta. Medan den öppna spisen sakta men säkert värmde upp stugan.
Efter ett tag så satt vi alla samlade kring ett bord och hela familjen boström uppvaktade julia lite. Med två paket och välvalda rörande ord. Hon fick bland annat en liten albumbok där det fanns bilder från minnen med de och lite text här och var. Jättefint verkligen. Så det slutade med att vi alla satt med tårar rinnandes för kinderna medan William var stämningsbrytare och tog kort på allt och alla. Nämen. Det var en väldigt fin kväll.
Det är verkligen konstigt att tänka att Julia ska bort. Men nu ska jag inte gå in för mycket på det. Men. Jag kan inte låta bli att undra hur det ska bli. och det är då som rädslan smyger sig på. Känslan av att vara oviss.
.
Tänkte bjuda på lite fina bilder på Julia. Det är från lite olika år. Ni får själva lista ut från vilka och när hon är yngst och äldst. Hon har förändrats något. Både utseendemässigt och i sin personlighet. Hon är underbar.
Älskar henne så knasigt mycket.
.
tack och hej leverpastej.
.

































Kommentarer
Postat av: Olivia

Vännen. jag står med dig!! :)

2010-08-18 @ 10:31:25
Postat av: Olivia

Vi måste verkligen verklige verkligen prata cornelia!!! skandal. de är tuuusen år sen! SAKNAR DIIIG! :*

2010-08-18 @ 12:10:20
URL: http://ettsyfte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0