i have been FALLING for the STARS

.
- umeå är ändå en väldigt vacker stad -
.
tack och hej leverpastej.

kära KÄRASTE, would you be my dear

.
.
dessa två skönheter föddes idag för nitton och sjutton år sedan. Min syster överst som idag slår över till nitton och min käraste vän Olivia som slår sjutton. grattis till er båda mina vackra. ni är guld värda, så därför hyllar jag denna dag och detta inlägg till er. älskar er.
.
tack och hej leverpastej.

RETRO KID, SORRY you HEARD THAT

.
.
.
jag och jonas greppade tag om våra kameror och tog en fotogenisk promenad ute på fältet. för några veckor sedan.
det var kallt. vi frös. vi stod ut.
.
.
.
.
.
.
.
tack och hej leverpastej.

I hear THIS and I wanna hear THIS

.
.
idag har varit en lite konstig dag. dels för att jag har varit så virrig och trött men också för att jag idag helt från ingenstans har välkomnat in en ny kamera i min samling. en gammal skönhet, en M-I-N-O-L-T-A-kamera.
hur förvånansvärt det en må låta så var det en gåva från min gulliga lärare. hon tyckte inte den kom till användning hemma och den bara låg och skräpade. Så eftersom att hon visste foto är ett stort intresse hos mig så fick jag äran att ärva hennes gamla Minolta. med gammal film och framkallning. som jag längtat och eftersökt en sådan.
.
we make such a great team, me and my new friend Minolta.
.
.
.
.
halsduk kommer från monki. jackan och väskan är second hand. skorna inskaffade jag från DNA. den vita skjortan är från vila och klänningen från monki.
.
vad gillar ni min nya jacka då? en till höst/vinterjacka som blir välanvänd. varm och mysig precis som det ska vara.
.
tack och hej leverpastej.

yesterday I got lost in the CIRCUS

.
.
.
det nya löftet angående detta, går helt perfekt och jag jag är så glad över mitt lilla beslut.
Inhandlade två nya höst/vinterjackor för någon månad sedan. och den här röda flis/lilla-My-jackan en av de. och den är verklig hur mysig som helst. den vill jag gärna bo i.
och sedan har jag nyss också köpt mig ett par sköna kängor också. perfekt nu när kylan börjar komma. båda grejerna är alltså från second hand och jag kan inte vara mer nöjd.
.
.
.
.
.
.
väska - second hand. tröja - urban outfitters. längre skjorta - monki. ny flisjacka - second hand. nya kängskor - second hand. senapsgul halsduk - monki.
.
tack och hej leverpastej.

rouge à lèvres.

.
kan du inte berätta om din kamera och objektiv?.
.
självklart kan jag det. Jag har bara för någon månad sedan uppgraderat min foto-utrustning. investerat i ett nytt hus - en Nikon D90 (rekommenderar) och en kort tid efter la jag min sista sommarlön på ett fantastiskt objektiv vid namn - Nikkor 50 mm 1,4.
det är alltså mitt senaste tillägg till min kamerasamling. men sedan innan har jag ju mitt macroobjektiv - Sigma macro 18-50 mm 2,8, zoomobjektivet - Nikkor 55-200 mm 5,6 G och tillsist min förra kamera - Nikon D60 med standardobjektivet - Nikkor 18-55 mm 5,6 G.
.
en sak jag är nyfiken på, och har varit tidigare: vem fotograferar dina vackra bilden? denne någon måste ha cred känner jag, himla vackert gång på gång. eller är det kanske herr/dam självutlösare som är med i bilden?
.
till att börja med vill jag säga tack, vad kul att du tycker det! dock så ligger inte självutlösaren bakom en enda bild, inget fan av det måste jag säga. bilderna på mig är i de flesta fall tagna av min kära vän Amanda och ibland av min kära syster Julia. så cred och en stor applåd till de.
Men alla andra bilder fotograferar jag själv och jag redigerar på egen hand helt igenom.
.
Vilken färg är det du har på läpparna här?
.
det är ett läppstift jag fått av min fina vän Sofie för ett halvår sedan ungefär, det står undermärket Beyu, Rouge à Lèvres, nr. 86.
.
hoppas ni fick tillräckliga svar, annars är det bara att fortsätta fråga.
.
tack och hej leverpastej.

äldre skotska BALLADER.

.
en låt jag fastnat och gått ner mig i är en äldre skotsk ballad. auld lang syne. den gamla goda tiden. intressant när man faktiskt gör något man inte brukar göra allt för ofta. som att lyssna på texten till en låt.
.
tack och hej leverpastej.

AMERICAN FOOLS WEAR DENIM.

.
- när hösten var som vackrast -
och jag kunde bära mina nya runwaydreamz-shorts. de var mer fantastiska än jag trodde, men oj vilken resa de fick innan de faktiskt kom fram. men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.
sen tog jag tillslut tag i att sy min länge planerade transparenta längre väst.
.
.
.
.
eggshell bustier - urban outfitters. american denim flag - runwaydreamz.com. see-through vest - by me. platforms - dna.
.
tack och hej leverpastej.

för att jag vet hur LUFTBALLONGER svävar

.
.
.
tack och hej leverpastej.

sådant som förblir SVART på VITT

.
.
vitrosig tröja - min kära systers/american apperal. knallrött läppstift - l'oréal. jeans - cheap monday. platå - dna.
.
september är förbi och oktober är redan här. hur skumt är det inte? årstiderna och väderförändringarna är nog något jag aldrig kommer förstå mig på. på sommaren kan man verkligen inte föreställa sig, där man sitter på stranden barbent, hur det är på vintern i en massa kläder och förfrysa kinderna.
.
men senare när vintern är som tjockast så räcker inte hjärnkapaciteten till för att kunna föreställa sig och komma ihåg känslan från att sitta på en varm strand i enbart badkläder. klurigheter.
.
.
.
.
tack och hej leverpastej.

cinderella wear heels.

.
idag fyller min kära vän MARIKA arton hela år. Grattis vännen min! hoppas du får en helt underbar dag.
.
tack och hej leverpastej.

HAPPY BIRTHDAY, was as real as it seemed

.
.
.
min kära vän marika blir myndig nästa vecka, vilket denna lördag inbar en välplanerad överraskningsfest. detta hade alltså jag och min andra kära vän olivia planerat och styrt upp under två veckors tid. välspenderad tid, var verkligen värt det när man sedan såg födelsedagsbarnets reaktion.
underbar kväll! har inte haft så kul på länge, och har aldrig varit så trött som jag blev efter på väldigt länge.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
tack och hej leverpastej.

first of the year, call 9-1-1.

.
.
.
.
virkad kofta - second hand. bluslinne - egensytt. spetsshorts - h&m/egensydda. spetssockar - urban outfitters. lackskor - circus sale.
.
tack och hej leverpastej.

vart jag mig i världen vänder.

.
spread a little love, just sing hello.

i couldn't help but wonder

transparent klänning - american apperal. plommonhatt - monki. retro jeansjacka - second hand. skor - dna.
.
.
.
.

IN MATTERS OF LOVE, could i be blind?


RSS 2.0