VISSA FÅGLAR STANNAR KVAR.






.
IMORGON
klockan sex på morgonen då bär de av ner mot söder. Vi är som fåglar som flyger söderut. Vi lämnar norr när det blir för kallt. Skillnaden är bara att vi inte är så lyxiga fåglar så vi tar bilen och sen så är det inte varmare i söder för tillfället. Så det kommer inte direkt bli någon skillnad.
Men nu är det ju så att vi inte åker ner pågrund av vädret utan begravning är anedningen. För Gösta.
Det är på onsdag så vi åker ner imorgon och så är begravninen dagen efter och sen åker vi hem igen på torsdag förmiddag. Snabbt dit och tillbaka kan man lugnt säga.
Det är lite jobbigt att åka ner hela tiden. Vi har verkligen åkt ner till örebro flera gånger den här sommaren under olika veckor. Aldrig under samma och av olika anledningar. Två gånger pågrund av begravning om man räknar med den här. Det har varit, är, en tuff sommar.
Men starka som vi är så klarar vi det så gott vi kan. Tillsammans är man starka. Ensam är man ganska svag.
.
Det här är bilder från förra året som vi var nere i Örebro och jag och Julia sysselsatte oss med att ta fina kort ute på fältet. Men då var vi nere endast för semesterns skull. Så det är lite skillnad i år. 
.
Nu kommer jag nog inte att göra så mycket fler inlägg innan vi åker. Det kanske blir något sen när vi är där. men det är tveksamt. Vi får se. Tills dess. hade gott.
.
tack och hej leverpastej.
.













Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0