A WEEK UP IN THE NORTH.

.
det första som hände när vi var framme i fjällstugan var att vi överraskade lydia med tårta. ballonger och presenter, eftersom hon den dagen fyllde hela sjutton år. hon blev sjukt överraskad när vi kom fram med våra glittrande partypipor. KUL.
.
.
vi åkte utför både i hemavan och i tärnaby. tärna blev dock favoriten och också där vi var mest. underbara backar att surfa på. hittade en del sköna off-pist-backar och roliga skogsvägar. lovely.
sen blev det såklart några fika och lunchpauser i värmestugan. varmchoklad och mackor var vad vi levde på. och kakor såklart.
.
.
efter långa dagar i backen med värk i hela kroppen och slutpumpad på energi. dråg vi oss hemåt och fixade mat och annat go'fika. medan alla var helt slut. antingen var man så trött att man inteorkade lyfta en fjäder eller så var man så trött att man inte kunde sluta skratta. olika varje kväll. sköna kvällar.
.
.
det bästa från två världar blev det när vi sedan två dagar drog ut på skotrarna upp mot bergen. helt fantastiskt. fyra skotrar. fyra släpp. mycket folk. älska. 
åkte bland annat med min pojke på hans skoter. finfint. och tur med vädret hade vi verkligen andra dagen vi åkte. då blev det till och med till att sätta sig i snön och sola. skönt.
.
.
hittade en stuga uppe på fjället där höll oss för att slippa orkanen utanför. blåste något djuriskt. kunde knappt hålla sig på benen.
sen träffade vi på några renar som var närvänliga. vackra de där djuren.
sammanfattat hade jag en helt underbar vecka i fjällen.
.
translate: i had a wonderful week up in the north. we went down-hill skiing, drove the scooters up to the mountain etcetera. we had a lot of fun. ate fantastic meals. we also went to the bathhouse one time, where we relaxed and took it easy all evening. perfect end of the day.
long story short. everything was lovely.
i hope you all had a nice week too!
.
tack och hej leverpastej.

Kommentarer
Postat av: Sofie

tackar!!!

2011-03-13 @ 15:06:48
URL: http://sofiekollberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0